Tetris-baddräkt

Spel / Övrigt

Snart är badsäsongen här och inför den så skall man kanske passa på och skaffa sig den här Tetris-inspirerade baddräckten. Baddräkten kommer från Black Milk och kostar cirka 90 australienska dollar (665 kronor) vilket ju är rätt saftigt för en baddräkt.

Vill man verkligen ha den här så kan man köpa den via länken nedan.

via Kotaku www.blackmilkclothing.com +

Lanseringstrailern för Pillars of Eternity

Spel / PC

Igår släpptes efterlängtade Pillars of Eternity och givetvis har den också fått en lanseringstrailer som ni kan se ovan.

Vi har hunnit testa spelet under några intensiva timmar och känner att det verkligen har den rätta känslan och stor potential. Och vi vet att många av er längtat efter det och planerar att spela. Är det någon som har hunnit börja? Berätta gärna i så fall vad ni tycker i kommentarerna.

youtube.com +

Danska operatörer blockerar piratsajter

Danska Rättighetsalliansens ledare, Maria Fredenslund
Webb / Sajter

Kickass Torrents, Isohunt, Torrentz.eu och 9 andra piratsajter har nu blockerats av danska operatörer. Detta bestämdes efter påtryckningar från danska Rättighetsalliansen med Maria Fredenslund, som är den danska versionen av Henrik Pontén, i spetsen.

Detta är inte första gången piratsajter blockeras i Danmark. Redan 2008 blockerades tillgången till The Pirate Bay helt, vilket troligtvis har fått danskar att vända sig till andra piratsajter för att lägga vantarna på de senaste Hollywood-filmerna. Och nu kommer troligtvis denna blockering inte påverka mängden piratkopiering som sker då de som vill ladda ner olagligt kommer hitta lösningar ändå.

Torrentfreak har varit i kontakt med piratsajternas administratörer som verkar ta hela händelsen rätt lugnt då det gratisreklam för dem.

I Sverige har ännu inte några piratsajter blockerats, men Rättighetsalliansen vill att Bredbandsbolaget ska blockera användarnas tillgång till The Pirate Bay och Swefilmer. Detta kommer att tas upp i domstol senare i år.

www.idg.se +

Fredagsdansen #3

Video / Musik

Yada yada yada, ut och dansa.

youtu.be +

Nya Ford Focus RS verkar inte så dum

Bil / Ford

Nya Ford Focus har hälsat på Classic Car Club Manhattan och där passade man på att plåta bilen tillsammans med en Ford Escort RS Cosworth från 1994, bilderna hittar du på länken nedan. Ett litet videoklipp spelades också in och i det får vi höra lite mer hur rovan i Focusen låter.

Vad tycker ni om nya Ford Focus RS?

via CCCM www.facebook.com +

Pac-Man, Space Invaders och Pong i samma spel

Spel / PC

Okej, hur galet låter det inte på en skala. Ett spel som är en mix av Pac-Man, Pong och Space Invaders. Ja, det är precis så galet som det låter. Men det existerar.

Pacapong är ett indiespel som just nu är under utveckling, men som också redan nu går att testa för den som är nyfiken. I videon ovan kan ni se hur det fungerar och det finns att ladda ner till Windows, OSX och Linux. Kolla också in installationsinstruktionerna nedan.

www.rockpapershotgun.com +
OSX: if you get an error saying the file is damaged and can't be opened, you have to switch to "allow aplications downloaded from anywhere" in system/security & privacy.

Linux: you may have to enable "allow executing file as program" for the runner file. It's under properties/permissions.
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen