The Unfinished Swan kommer till PSN

Spel / Sony

The Unfinished Swan verkar vara ett riktigt intressant spel. Det handlar om en pojke vid namn Monroe som jagar efter en svan. Han befinner sig i en värld som är helt kritvit så det är inte så enkelt att se vart man ska gå. Som tur är så har han svart färg som han kan kasta framför sig, som avslöjar en del av hur världen ser ut. Det här spelet har varit under utveckling under några år men vi har inte hört mycket om det. Men nu är det äntligen bekräftat att det kommer att släppas till Playstation Network.

So we made a game about creating a sense of wonder. Our goal is to give players strange and beautiful experiences they’ve never had before. We want to give people genuine surprises and then keep on surprising them the whole game. The painting a white world stuff is actually just the first 15 minutes. After that, things get really weird.
Inget släppdatum har getts ännu men utvecklarna säger att spelet "snart är färdigt och att de superexalterade att få börja prata om det".

blog.us.playstation.com +

Veckans PSN-uppdatering

Spel / Sony

I dag fick PlayStation 4 spelen AeternoBlade, Boggle, Galak-Z, Submerged och Sword Art Online Re: Hollow Fragment.

Förutom det får PlayStation Plus-ägare i dag även tillgång till Lara Croft and the Temple of Osiris (PS4), Limbo (PS4), God of War Ascension (PS3), Stealth Inc 2: A Game of Clones (PS4, PS3, PS Vita), Sound Shapes (PS4, PS3, PS Vita) och CastleStorm Complete Edition (PS3, PS Vita).

blog.eu.playstation.com +

Google Chrome Beta 45 för Android ute nu

Android / Mjukvara

Custom Tabs visades upp under Google I/O tidigare i sommar och nu har vi möjligheten att testa de nya webbläsartabbarna som kan dyka upp i appar, i stället för att du skickas till Chrome när du klickar på en länk i en app.

Utöver Custom Tabs så har Chrome Beta 45 fått bättre media-kontroll, uppdaterat gränssnitt för bokmärken, bättre loggning för feedbackrapporter och givetvis en drös med buggfixar.

Chrome Beta 45 finns tillgängligt via Google Play Store eller APK Mirror.

www.androidpolice.com +

Ytterligare en video som visar hur Terminator blev till

Film / Kortfilm

I en ny video från Legacy Effects, gänget bakom videoeffekterna i nya Terminator: Genisys, får vi en rätt bra inblick i det arbete som utfördes för att få fram de flådiga effekterna som vi får se i den färdiga filmen.

youtube.com +

Robot beställer mat på drive-in

Pryl / Robotar

Robotar och självkörande bilar börjar allt mer bli en del av vår vardag även om det antagligen dröjer några år innan vi skickar iväg våra robotar för att handla mat på drive-in-restauranger.

Här försöker man sig på detta och filmar med en dold kamera personalens reaktion. Vissa blir vettskrämda medan vissa verkar uppskatta det och tycker det är roligt. Min personliga favorit är snubben runt 0:55.

youtube.com +

Lite gameplay från Halo 5: Guardians

Spel / Microsoft

Här har vi lite gameplay från flerspelarläget i Halo 5: Guardians där man visar upp Fathom-kartan.

Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen