Bild visar förändrad Wii U-kontroll

Spel / Nintendo

En testare på Traveller's Tales har twittrat ut en bild som visar en aningens förändrad Wii U-kontroll.

Nintendo fanboys alert: look what we have at work! #BoysAndTheirToys

Den största förändringen är att den numera har riktiga analogspakar istället för circle pads som den hade när den visades på E3 förra året.

Just avsaknandet av analogspakar var något som jag oroat mig för och hoppats att de skulle ändra på, vilket det verkar som att de nu gjort. För även om circle pads fungerar bra till 3DS så är ändå riktiga analogspakar att föredra. Skönt att se att de nu bytts ut till ordentliga grejer. För övrigt kan man se några andra mindre förändringar såsom att några av knapparna bytt plats.

Snart är det E3 och nu stiger hypemätaren för varje dag som går.

Till höger kan du se en jämförelse där den förändrade modellen syns högst upp och den ursprungliga längst ner.

mynintendonews.com +

Trailer för Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Spel / Multiplattform

En ny trailer, dock på japanska, har anlänt för Naruto Shippuden; Ultimate Ninja Storm 4. I Japan ska nu även ett demo ha släppts.

Spelet ska anlända till Europa den 5 februari nästa år till Xbox One, Playstation 4 och Windows PC.

www.allgamesbeta.com +

CyanogenMod kommer till OnePlus 2

Mobil / OnePlus

Förra året släpptes OnePlus One och företaget lät dig beställa telefonen med antingen CyanogenMod eller OnePlus:s egna operativsystem Oxygen OS. Under det senaste året separerade CyanogenInc och OnePlus vilket ledde till att OnePlus 2 endast var tillgänglig med OnePlus egna operativsystem. Hängivna fans har fått CyanogenMod att rulla på OnePlus 2, men nu verkar det som att CyanogenInc kommer släppa en officiell version av CyanogenMos som går att köra på 2.

När detta kommer ske är för tillfället okänt, men då ett gäng CyanogenMod-filer för OnePlus 2 dykt upp på Github så borde det inte dröja allt för lång tid innan vi kan flasha om våra 2:or.

www.androidauthority.com +

En titt på kartan i Just Cause 3

Spel / Multiplattform

I morgon släpps Just Cause 3 men redan nu kan man få sig en bättre titt på spelet genom att spana in genomflygningen ovan. Folket från PlayStaton Access spenderar nämligen ungefär 20 minuter med att ta sig runt denna enorma spelvärld.

Nedan kan man även spana in ett klipp där folket från Giant Bomb spelar spelet i ungefär 1 timme och 20 minuter.

www.giantbomb.com +

Apple ryktas slopa hörlursuttaget på iPhone 7

iPhone / Hårdvara

Nyligen började ett rykte cirkulera om att Apple planerar att skippa hörlursuttaget i iPhone 7 för att göra den kommande telefonen snäppet tunnare. 1 millimeter för att vara exakt. Enligt ryktet kommer lightning-uttaget på telefonen användas för att skicka ut ljudsignaler till diverse hörlurar och Apple kommer skicka med ett par Earpods som utnyttjar lightningkontakten.

För tillfället är det endast ett par hörlurstillverkare som har släppt hörlurar som utnyttjar lightninguttaget, men om detta rykte är sant så kommer vi troligtvis bli överösta av lightninglurar nästa år.

Som vanligt när det kommer till rykten så tar vi detta med en nypa salt och om lite mindre än ett år får vi reda på hur läget egentligen ser ut.

9to5mac.com +

Final Fantasy XV kan få ett nytt demo

Spel / Multiplattform

Det var långt ifrån alla som fick en chans att testa demot till Final Fantasy XV när det släpptes eftersom det krävde ett inköp av den omgjorda versionen av Final Fantasy Type-0. Nu verkar dock Square Enix vara på gå gång med ett nytt demo som förhoppningsvis fler personer får chansen att spela. I en intervju med den kinesiska publikationen VGTime har director Hajime Tabata hintat om att demot dessutom kan presenteras på ett japanskt event väldigt snart.

I intervjun blev Tabata även tillfrågad om spelet kommer att få några DLC och även om han inte bekräftade att något var under utveckling så verkar det som om Square Enix i alla fall diskuterar saken.

"We understand that there is demand for DLCs across all regions during the period of the game’s release. As such, we are still in the process of planning. It could be either paid or free. But the objective is to improve the player content."

Uppdaterat: Det verkar också som om Asien kommer att få en specialdesignad FFXV-kontroll. Dock är det osäkert om den kommer att släppas i västvärlden.

www.playstationlifestyle.net +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen