Bild visar förändrad Wii U-kontroll

Spel / Nintendo

En testare på Traveller's Tales har twittrat ut en bild som visar en aningens förändrad Wii U-kontroll.

Nintendo fanboys alert: look what we have at work! #BoysAndTheirToys

Den största förändringen är att den numera har riktiga analogspakar istället för circle pads som den hade när den visades på E3 förra året.

Just avsaknandet av analogspakar var något som jag oroat mig för och hoppats att de skulle ändra på, vilket det verkar som att de nu gjort. För även om circle pads fungerar bra till 3DS så är ändå riktiga analogspakar att föredra. Skönt att se att de nu bytts ut till ordentliga grejer. För övrigt kan man se några andra mindre förändringar såsom att några av knapparna bytt plats.

Snart är det E3 och nu stiger hypemätaren för varje dag som går.

Till höger kan du se en jämförelse där den förändrade modellen syns högst upp och den ursprungliga längst ner.

mynintendonews.com +

Ny expansion för Hardline offentliggjord

Spel / Sony

I går avslöjade EA vad nästa Battlefield Hardline-expansion kommer innehålla. Robbery, som expansionen heter, kommer bjuda på fyra nya kartor, ett nytt spelläge samt nya vapen, föremål och fordon.

De fyra nya kartorna är The Docks, Break Pointe, Museum och Precinct 7. och det nya spelläget heter Squad Heist som skall vara en hyllning till Squad Rush från Battlefield 4. I detta 5v5-läge skall banditerna klara tre sektioner av en kupp. För varje sektion får det attackerande laget 25 deploy tickets så man kan inte bara hålla på och bli skjuten hur mycket som helst.

The mode has three distinct stages:

Criminals take a Drill, break into Vault 1, and grab the Loot from the vault.
Criminals take a Drill, break into Vault 2, and grab the Loot from the vault.
Criminals run to an escape location, call a helicopter, and get the loot to safety.
Obviously, this will all be themed to the map. You might have to take the Glass Cutter (Drill) and steal the Blue Diamond (Loot) from the Display Case (Vault) – but the basic idea stays the same. At each stage, criminals get 25 deploy tickets. If those tickets are all lost, the cops win the match.

Robbery släpps till Battlefield Premium-medlemmar någon gång nästa månad.

www.battlefield.com +

Bygg Iron Mans arc-reaktor

Film / Övrigt

Diggar du Iron Man och funderar på att spika ihop en egen Iron Man hemma på kammaren kan du i den här videon få lite tips om hur du bygger en egen, antagligen inte fungerande, arc-reaktor, reaktorn som driver Iron Man-dräkten när han ute på uppdrag.

youtube.com +

World of Warcraft tappar spelare

Spel / PC

World of Warcraft har alltid haft galet många aktiva spelare sen spelet lanserades för snart elva år sedan. MMO-spelet har länge haft en bra bit över tio miljoner aktiva spelare men på senare tid har den siffran sjunkit en hel del. Den senaste siffran ligger faktiskt på 5,6 miljoner spelare och så lågt har det inte varit sen 2005.

Men trots denna för, World of Warcraft, låga siffra så går det ekonomiskt riktigt bra för Activision tack vare spel som Call of Duty, Hearthstone och Destiny.

I morgon klockan 18:00 kommer Blizzard offentliggöra nästa World of Warcraft-expansion något som sannolikt kommer spelarnas intresse igen.

www.gamesindustry.biz +

Boktips Bok för dina lösenord

Webb / Övrigt

När det kommer till lösenordshantering så brukar man oftast rekommenderas att inte skriva upp dessa på papper så att obehöriga kan se dem men det verkar inte vara något som bokförlaget Peter Pauper Press tänkt på särskilt mycket när de tog fram boken "The personal Internet adress & password log book".

Tanken är alltså att man ska skriva ner vilka webbtjänster man använder samt webbadressen och inloggningsuppgifterna till dessa i den här boken. Jag antar att det kanske kan vara intressant om man i så fall förvarar denna bok i ett kassaskåp i händelse av att ens anhöriga skulle behöva komma åt dessa uppgifter någon gång. Annars är det nog inget jag kan rekommendera.

Boken kostar mellan 8 till 11 dollar beroende på vilket utförande man är sugen på.

www.peterpauper.com +

Audi släpper Plus-version av S8

Bil / Audi

Det har snackats lite om att det skulle komma en RS8 men Audi dementerade ryktena. Nu släpper de i alla fall något som i alla fall nosar på RS-känslan - en S8 Plus. Super-sedanen bjuder på 605 hästar, har en toppfart på 305 km/h och blir en prestandaraket i lyxbilsklassen. Prof. Dr. Ulrich Hackenberg säger följande om nyheten:
"We have further sharpened our large sport sedan. The new Audi S8 plus has a substantial gain in power and defines the pinnacle of sporty performance in the segment. That is why 'plus' appears in its name."
Under huven sitter samma dubbelturbomatade V8:a på 4.0 liter som i vanliga S8 men istället för 520 hästar hittar man alltså här hela 605. Vridet ligger på 750 Nm. Kraften skickas till alla fyra hjulen via en åttastegad automatlåda. 0-100 km/h ska avklaras på 3.8 sekunder och toppfartspärren på 250 km/h kan alltså lyftas till 305 km/h för en extra peng. Förutom det extra pulvret har ingenjörerna pillat på chassiet, styrningen och den adaptiva fjädringen för att sporta till bilen ytterligare. I hjulhusen sitter 21-tummare skodda med 275/35-däck och annat nytt utseendemässigt är kjolpaketet runt om, den lilla spoilern på bakluckan och mörktonade baklysen.

Audi S8 Plus lanseras i slutet av november och på prislappen står det då 145 200 euro.

www.netcarshow.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen