Lite gameplay från Tomb Raider

x3
Spel / Multiplattform

Tre klipp från den lovande rebooten för Tomb Raider.

Ytterligare två klipp kan hittas efter hoppet.

www.thesixthaxis.com +
Läs mer...LG skeppade rekordmånga 4g-telefoner under andra kvartalet

Mobil / LG

8,1 miljoner 4g-lurar lyckades LG kränga under perioden april-juni, vilket är fler LTE-lurar än vad företaget sålt under ett kvartal tidigare. Majoriteten av försäljningen var inte premium-lurar, utan låg på midrange-nivå vilket i samband med en rätt massiv marknadsföringskostnad för LG G4 i USA gjorde att LG egentligen bara tjänade 1,2 cent per såld telefon.

via Engadget www.lgnewsroom.com +

Tested tar en titt på Windows 10

PC / Mjukvara

Idag släpps Windows 10 och det finns säkert ett par av er där ute i stugorna som redan installerat uppgraderingen. Räkna er som lyckans ostar i så fall. Hur som helst har Tested tagit en ordentlig titt på det nya operativsystemet från Microsoft för att se om det är värt att uppgradera. Videon är 42 minuter lång, men då det är Tested det handlar om så är det 42 rätt värda minuter.

youtube.com +

Bethesta om Fallout 4: "Det är praktiskt taget klart"

Spel / Multiplattform

Pete Hines, marknadschef på Bethesda berättar i en intervju med Gamespot att Fallout 4 är praktiskt taget färdigt och det finns inga som helst möjligheter för utvecklarna att lägga in något nytt moment i spelet.

The game is basically done. It was by and large done before we announced it, in terms of the features going in. You're not adding new features in May, June, July in the year you're releasing; you're trying to get everything fixed.

Så om du känner redan nu att spelet saknar någon vital del för att du ska känna dig nöjd, så kommer det troligtvis inte dyka upp i det färdiga spelet. Men du kan i alla fall glädjas åt att Bethesda kommer jobba hårt fram till releasen 10 november med att leta och fixa buggar för att leverera den bästa överlevarsimulatorn i en postapokalyptisk miljö som möjligt.

Fallout 4 släpps 10 november till PS4, Xbox One och PC.

www.ign.com +

Trailer för The 33 ute nu

Film / Nyhet

2010 skedde det en olycka som ledde till att 33 gruvarbetare i Chile satt fast i en grotta och givetvis har händelsen filmatiseras. I filmen får vi bland annat se Antonio Banderas som en av gruvarbetarna. Regin står Patricia Riggen som tidigare gjort filmen Girl in Progress.

The 33 har premiär 13 november i USA.

youtube.com +

Vi har sett Mission: Impossible - Rogue Nation

Film / Recension

Vad behövs det för att koka ihop en actionfilm a la James Bond om man följer reglerna? Ingredienserna är följande:

1. En smart och nördig sidekick som sköter allt det tekniska och är stundvis komisk och rolig.
2. En obligatorisk mörkhyad person som oftast kallas ”the token black guy” i USA.
3. En vacker, mystisk och sexig femme fatale som är svår och självdestruktiv men lyckas alltid få hjälten knäsvag.
4. En hjälte som är stilig, vältränad, oftast vit, svag för skönhet, smart och tål ovanligt mycket stryk.
5. En skurk som är hänsynslös och alltid låter andra slåss åt honom medan han gömmer sig, det är oftast en man.
6. En chef som alltid vill följa reglerna men är lojal gentemot hjälten i slutändan.
7. Orealistisk action som aldrig gör tittaren besviken.

Där har ni en typisk actionfilm med spiontema. Mission: Impossible - Rogue Nation har allt det ovannämnda och lite till. Det är action från början till slut med några få stopp där Tom Cruise faktiskt andas. Annars är mannen igång precis hela tiden, vilket är rätt imponerande då han är 53 år gammal. Har du vanan att se actionfilmer kommer du att känna igen varenda karaktär och förutse nästan varenda scen. Mission: Impossible - Rogue Nation bjuder inte på något nytt förutom Rebecca Ferguson.

Rebecca som är svensk är helt klart det bästa med hela filmen. Hon glänser mer än alla actionscener tillsammans och Tom Cruise ser grå ut bredvid henne. Hon känns genuin i sin roll som spionen Ilsa även om det ibland blir lite krystat och orealistiskt. Hon försöker inte vara sexig eller vacker utan bara är det naturligt. Det är också lite kul att hon och Jens Hultén pratar svenska lite då och då, det var jag inte beredd på. En helt klart trevlig överraskning.

Det är svårt att kritisera Mission: Impossible eftersom filmen innehåller alla ingredienser för att bli en härligt god actionsoppa. Du vet vad du får och du lämnar inte biosalongen besviken, jag hade däremot velat se något mer. Det är ändå den femte filmen i filmserien, något extra hade inte skadat. Mission: Impossible - Rogue Nation är verkligen det som vi svenskar gillar allra bäst, nämligen lagom. Inte dålig men inte heller det bästa som någonsin gjorts inom genren. Helt klart godkänd.

www.imdb.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen