Lite gameplay från Tomb Raider

x3
Spel / Multiplattform

Tre klipp från den lovande rebooten för Tomb Raider.

Ytterligare två klipp kan hittas efter hoppet.

www.thesixthaxis.com +
Läs mer...Mashup av Vänner och Guardians of the Galaxy

Film / Övrigt

Den här Guardians of the Galaxy-mashupen gör parodi på Vänner-introt genom att använda den klassiska sitcomens ledmotiv och introducera Marvel-karaktärerna till den. Det leder oss självklart in på frågan – vem i GOTG motsvarar vilken Vänner-karaktär? Groot är lite lik Ross.

youtube.com +

Telltales Game of Thrones släpps nästa vecka

Spel / Multiplattform

Den nya Game of Thrones-serien från Telltales har fått ett releasedatum. Den första episoden kommer att släppas 2 december till PC och Mac via Steam samt till PS4 i USA. 3 december anländer det till Xbox One och Xbox 360 samt till europeiska PS4. Den 4 december är sedan det dags för release till iOS.

De som sitter på en PS3:a får dock vänta lite längre där det släpps i USA den 9 december och i Europa den 10 december. Har ni inte sett trailern ännu så kan ni göra det ovan.

www.eurogamer.net +

TV-tips PewDiePie på Skavlan i kväll

Spel / Övrigt

I kväll kommer YouTube-stjärnan Felix "PewDiePie" Kjellberg vara med i SVT:s talkshow Skavlan. Det är ett rätt så sällsynt framträdande då PewDiePie, trots att han har spelat in ett sommarprogram i Sveriges Radio och gjort en del intervjuer, oftast brukar vara rätt så mediaskygg.

Skavlan med PewDiePie sänds i SVT1 klockan 21.00 i kväll. Bland de övriga medverkande i programmet märks den brittiska journalisten och författaren Caitlin Moran, känd för boken "Konsten att vara kvinna" samt den gamle tennislegendaren Boris Becker.

www.dn.se +

Animerad hyllning till sci fi-klassikerna

Film / Övrigt

Den här korta animerade trailern är gjord av Fransesco Baiocchi för sci fi-kanalen AXN. Klippet hyllar några av våra mest klassiska sci fi-filmer genom tiderna, däribland Ghostbusters II, The NeverEnding Story, Short Circuit och My Stepmother Is an Alien. Kort är den också – bara 30 sekunder lång!

vimeo.com +

Felaktig amiibo säljs dyrt på eBay

Spel / Nintendo

Kommer ni ihåg att vi häromdagen skrev om en amiibo-figur föreställandes Samus från Metroid? Hon har ju normalt sett bara en armkanon men just det här exemplaret hade det blivit något fel med så att hon istället hade armkanoner på båda armarna.

Nu säljs denna amiibo på eBay och precis som väntat så är den väldigt eftertraktad. Just nu ligger priset på 940 dollar (nästan 7000 SEK) och det är fortfarande 3 dagar och 10 timmar kvar innan auktionen avslutas.

Nån som är sugen på att lägga ett bud?

nintendoeverything.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen