Hur stark är Wii U egentligen?

Spel / Nintendo

Det har spekulerats väldigt mycket i hur stark WIi U kommer vara i jämförelse med Xbox 360 och PS3. I den här bilden kan du se en jämförelse av Batman Arkham City mellan PS3 och Wii U. På Wii U-bilden har han sin "Armored Suit". Det är därför den skiner lite mer.

Jag skickar också med en jämförelsevideo av Assassins Creed 3.

www.thesixthaxis.com +

Rock the Kasbah är årets ekonomiska filmflopp

Film / Nyhet

The Forbes har listat de filmer som gick sämst ekonomiskt 2015 och den föga smickrande förstaplatsen tog musikalkomedin "Rock the Kasbah" [IMDb] hand om.

I filmen får vi se Bill Murray, Kate Hudson, Bruce Willis samt Zooey Deschanel på turné i Afghanistan där de ställer upp i talangjakten "Kabul Star". Filmen ska ha dragit in runt 2,9 miljoner dollar och kostat 15 miljoner att producera den vilket innebär att den drog in 19% av sina produktionskostnader.

Några andra filmer som varit ekonomiska floppar under året varit "The Gunman" "Jupiter Ascending", "Aloha" samt "Tomorrowland".

www.forbes.com +

Nexus 6P-användare har mikrofonbekymmer

Android / Google

Vissa användare av Nexus 6P verkar ha stött på lite bekymmer. När dessa har ringt folk har personen i andra änden samtalet inte kunnat höra vad användarna har sagt, eller så har ljudkvaliteten har varit för dålig. Enligt Android Police verkar det som att ett par dussin användare har påverkats av detta oavsett om de kört högtalartelefon eller pratat som vanligt.

Några entusiaster har dock försökt lokalisera problemet och det verkar vara telefonens brusreducering som verkar vara där det strular och Google-användaren Nicholas Fitchett lyckades fixa problemet genom att via root stänga av brusreduceringen.

Google har uppmärksammat problemet och undersöker. Troligtvis kommer mjukvarujätten leverera en mjukvarupatch som fixar bekymret inom kort.

www.androidpolice.com +

BBC kommer sända julspecial med Clarkson, Hammond och May

Bil / Nyheter

BBC gjorde slut med Jeremy Clarkson efter att han hade nitat en kollega, Chris Evans tar över Top Gear och Clarkson, Hammond och May drar igång ett nytt eget bilprogram. Resten är historia. Nu går dock BBC ut och berättar att de kommer att sända en julspecial med originaltrion i två delar. Dock handlar det inte om några nyinspelade grejer, utan om några av de bästa bitarna som filmats under de 13 år som showen levde.

Julspecialen kommer att heta Top Gear: From A to Z och i den kommer man att använda hela det engelska alfabetet och låta varje enskild bokstav lyfta fram något trion har sagt genom åren. Specialen kommer att ledas av komikern John Bishop och varje enskild del kommer att presenteras av någon kändisgäst.

När detta kommer att sändas är tyvärr oklart för tillfället.

www.carscoops.com +

Nästa månads PlayStation Plus-erbjudande

Spel / Sony

I dag avslöjade Sony vilka spel PlayStation Plus-medlemmar kommer få tillgång till under nästa månad.

Spelen som släpps på tjänsten den 1 december är Gauntlet: Slayer Edition (PS4), King’s Quest – Chapter 1: A Knight to Remember (PS4), Far Cry 3 Blood Dragon (PS3), SSX (PS3), Rocketbirds Hardboilded (PS Vita) och Freedom Wars (PS Vita).

blog.eu.playstation.com +

Spela spel under tandborstningen

Pryl / Mojänger

Att få ungarna att borsta tänderna de två minuterna som krävs är inte alltid helt lätt. Appar som Magic Timer hjälper men om man är ute efter något mer interaktivt, som inte är allt för dyrt, så kanske man skall ta sig en extra titt på Playbrush som lanserades i dag.

För 49 Euro (plus 7 Euro frakt) får man en liten hållare som man kan sätta valfri manuell tandborste i. Då man enkelt kan dra ut tandborsten igen kan enheten delas mellan syskon vilket gör att man slipper köpa flera enheter. Hållaren kopplas, via blåtand, till en tillhörande iOS-app (Android på ingång) där man spelare ett enklare spel som man kontrollerar genom att borsta tänderna på rätt sätt. Spelet har även delmål som skall motivera personen som borstar att inte slarva.

Folket bakom Playbrush planerar att släppa fler spel framöver oklart dock om dessa kommer kosta extra pengar.

www.playbrush.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen