Hur stark är Wii U egentligen?

Spel / Nintendo

Det har spekulerats väldigt mycket i hur stark WIi U kommer vara i jämförelse med Xbox 360 och PS3. I den här bilden kan du se en jämförelse av Batman Arkham City mellan PS3 och Wii U. På Wii U-bilden har han sin "Armored Suit". Det är därför den skiner lite mer.

Jag skickar också med en jämförelsevideo av Assassins Creed 3.

www.thesixthaxis.com +

Några bakom kulisserna-klipp för Age of Ultron

Film / Övrigt

Om man är sugen på att beskåda ett gäng bakom kulisserna-klipp för kommande Avengers: Age of Ultron så kan man hitta några sådana genom att klicka på länken nedan.

io9.com +

Gameplay-teaser för RollerCoaster Tycoon World

Spel / PC

Här får vi oss en första glimt på hur RollerCoaster Tycoon World kommer se ut när det väl släpps senare i år.

www.rollercoastertycoon.com +

TV-tips 100 Code drar igång på HBO Nordic i dag

Film / TV-serier

Idag drar den svensk-amerikanska TV-serien 100 Code igång på streamingtjänsten HBO Nordic.

Serien handlar om jakten på en massmördare i Stockholm där svenska polisen tar hjälp av den amerikanske polisen Tommy Conley från New York. I jakten på mördaren paras Conley ihop med den svenske polisen Mikael Eklund och givetvis uppstår konflikter mellan dessa båda rätt så olika karaktärer.

I rollen som Mikael Eklund ser vi Mikael Nyqvist, som jag antar att de flesta av er sett i åtminstone något sammanhang, och Tommy Conley spelas av Dominic Monaghan som många av er säkert känner igen från tv-serien Lost samt Lord of The Rings- och X-Men Origins: Wolverine.

  tack Johannes T www.redarrowinternational.tv +

Fredagsdansen

Video / TV

Klipp från Conan O'Briens Kuba-show där han lär sig att dansa.

www.youtube.com +

Huawei TalkBand B2

Pryl / Bärbarheter

Kinesiska Huawei presenterade en av de snyggaste Android Wear-klockorna jag sett nere på Mobile World Congress i Barcelona men en annan rätt mysko grej de presenterade flög tyvärr under min radar och det tar jag igen idag.

Jag snackar om TalkBand B2 som är ett aktivitetsarmband som även går att använda som headset. Aktivitetsarmbandet kopplas till en mobil och kan mäta de gamla vanliga grejerna som puls, steg och sömn men det går även att koppla loss det från sitt armband och därefter kan man använda det som ett headset om man vill snacka i mobilen handsfree. Headsetet har sex timmars taltid eller tolv dagars standby och är kompatibelt med iOS samt Android.

Huawei TalkBand B2 med plastarmband kommer att kosta cirka 170 euro och vill man ett med läderarmband kommer detta att kosta cirka 200 euro. Jag har inte riktigt ännu bestämt mig för om det här är en genial idé eller en komplett galen idé. Rolig idé är det i alla fall.

consumer.huawei.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen