Två nya trailers för Yakuza 5

Spel / Sony

Det är klart att fokus ligger på Japan nu när Tokyo Game Show är igång - så att det utannonseras ett releasedatum för just den japanska marknaden gällande Yakuza 5 är kanske inte så konstigt. Vi i andra delar av världen får vänta lite till på ett datum och kolla in två nya trailers så länge. Nummer två hittar ni efter hoppet.

www.computerandvideogames.com +
Läs mer...

Utvecklingsversionen av HTC Vive blir gratis för utvecklare

Pryl / Virtuell verklighet

Valve vill att utvecklare snabbt ska komma igång med att skapa program och spel till kommande HTC Vive och meddelar därför att utvecklingsversionen av enheten kommer att bli gratis för både små och stora utvecklare.

Nästa vecka kommer en speciell hemsida att gå live där utvecklare kan skriva upp sig för en kopia. Det är dock inte säkert att den kommer att vara gratis för all framtid så utvecklare som är intresserade lär få skriva upp sig ganska direkt för att ha en chans.

Tanken är att HTC Vive ska släppas redan i år så det är helt förståeligt att Valve vill att utvecklingen av program kommer igång omgående.

www.pcgamesn.com +

Hugh Jackman kommer endast spela Wolverine en gång till

Film / Nyhet

Hugh Jackman ha spelat Wolverine sedan den första X-men-rullen släpptes för 15 år sedan och nu är det dags för skådespelaren säga farväl till karaktären. Den sista filmen som Hugh kommer odla rejäla polisonger till är uppföljaren till The Wolverine som släpptes 2013. Uppföljaren kommer att ha premiär någon gång under 2017.

Tidigare har det ryktats om att Hugh kommer att spela Wolverine i den kommande X-Men: Apocalypse, som släpps 2016, men i och med denna utannonsering så kanske Hugh inte kommer dyka upp i den filmen, eller endast ha en liten cameo-roll.

Nedan kan ni se den bild Hugh Jackman la upp på Instagram när han meddelade att han endast kommer att göra en till film som Wolverine. Och ovan ser ni ett klipp där Wolverine gör sin grej.

WOLVERINE ...ONE LAST TIME. HJ

Ett foto publicerat av Hugh Jackman (@thehughjackman)


mashable.com +

Asteroids: Outpost har släppts som Early Access på Steam

Spel / PC

Nu har det nya shooterspelet från Atari, Asteroids: Outpost, släppts som Early Access på Steam vilket innebär att det redan nu går att spela för den som är sugen. Priset är också fram till 2 april nedsatt från 29,99 dollar euro till 19,79 euro.

Spelet är en remake av Ataris gamla klassiker Asteroids från 1979 och har gjorts om till sandlådeshooter i öppen miljö.

youtube.com +

Trevor Noah tar över The Daily Show

Film / Nyhet

Förra månaden meddelade John Stewart att han kommer att sluta som programledare för The Daily Show efter 17 år. I dag blev det klart vem som ersätter honom och det är den sydafrikanska komikern Trevor Noah som fått det tunga ansvaret att fylla Stewarts skor. Noah har tidigare dykt upp i olika The Daily Show-inslag och ett sådant kan beskådas ovan.

Exakt när Noah tar över efter Stewart är fortfarande oklart.

www.nytimes.com +

Giant Bomb spelar Axiom Verge

Spel / Multiplattform

Klipp där folk från Giant Bomb spelar dryga 45 minuter av det Metroid-liknande spelet Axiom Verge. Jeff från sidan passade även på att recensera spelet och den recensionen kan man hitta via länken nedan.

Axiom Verge släpps den 1 april till PlayStation 4 och PlayStation Vita.

www.giantbomb.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen