Liten tjej försöker hantera en GameBoy
Touch-generationen alltså... 
48.6°
+
Roger Åberg
0
Colin Furze bygger bil som är en bubbelpool
Med inbyggd grill! 
45.6°
+
Roger Åberg
0
Wu-Tang Clan rappar om Martin Shkreli
Är inte deras bästa polare 
84kg
+
Bobby Green

Rykte Kommer Blizzard att visa Diablo 4 på Blizzcon?

Tärning med fyra på har satt igång en del rykten

Visa inte Spel-artiklar
Spel / PC

Ett Diablo 4. Det hade suttit ganska fint. Nu florerar rykten om att en uppföljare faktiskt ska presenteras under Blizzcon. Ursprunget till ryktena? En tärning...

Vi tar det från början. I de Blizzcon 2016-paket som går att köpa av Blizzard, om man har en virtuell Blizzcon-biljett, finns det en liten Diablodesignad påse innehållandes Diabloinspirerade Dungeon's and Dragons-tärningar. Bland tärningarna fanns också en D4, det vill säga en tärning med fyra sidor. Här är första hinten: D4 som i Diablo 4. Men det kommer mer. Tärningen är nämligen feltryckt så att den visar två ettor och en fyra på ena hållet istället för tre ettor som det ska vara. Det kan syfta på att Blizzcon startar den 4 november (4/11). Diablo 4 den 4 november. Sammanträffande?

En annan händelse som ökar på ryktena är att David Brevik som jobbade som Project lead designer för Diablo 2 men som inte längre är kvar hos företaget åter igen ska ha synts hos Blizzard.

Det är inte så länge kvar tills Blizzcon drar igång, så vi får väl se hur mycket substans det finns i de här konspirationsteorierna. Vi kommer också att ha André på plats och låter honom luska runt lite.

Ovan kan ni se när Youtubeprofilen Rhykker går igenom ryktena och visar upp tärningen.