Silicon Valley-gänget reagerar på iPhone X-presentationen
Klart rimlig reaktion 
41.0°
+
Roger Åberg
0
Fiskar blir slöa av små plastbitar
Åker upp i deras hjärnor 
26.6°
+
Emmy Zettergren
0
Vetenskapen bakom den köttfria burgaren
Hur kan den blöda, och varför? 
80kg
+
Bobby Green

Så fångar du alla nya Pokémons

Det här gör de nya bären och special items

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Så har det då äntligen kommit en hel hög med nya Pokémons till Pokémon Go. De flesta går att fånga bara genom att ge sig ut på stan men en del måste man trixa för att få. Här visar vi hur du gör och vad alla nya saker gör.Två nya bär
Förut fanns Razz Berry som gjorde att man enklare kunde fånga en Pokémon. Med generation 2 kom ytterligare två bär.
Nanab Berry ser ut som en klase röda bananer och gör så att en Pokémon lugnar ner sig, dvs försöker inte dodga lika mycket. Kan vara bra att använda om man försöker fånga en Pokémon som rör sig mycket.
Pinap Berry gör så att en Pokémon ger från sig fler godisar om man fångar den. Kan vara bra att använda om man fångar en ovanlig Pokémon.

Olika många godisar / candys för olika evolutioner
Förr fick man alltid tre stycken godisar när man fångade en Pokémon oavsett hur "svår" den var att fånga. Med generation 2 får man tre godisar för första evolutionen av en Pokémon, men om man fångar en Pokémon som är evolution två får man fem godisar (och 300 stardust) och fångar man en som är evolution tre så får man tio godisar (och 500 stardust).Så utvecklar du Eevee till Espeon och Umbreon
Eevee har alltid varit en lite speciell Pokémon. Tidigare gick den att utveckla till tre olika Pokémons och det kunde man bestämma genom att ge den speciella namn innan man utvecklade den. Döper man den till Sparky blir den en Jolteon, Rainer blir Vaporeon och Pyro blir Flareon. Med generation två kommer två nya utvecklingar, om du döper om Eevee till Sakura så blir den en Espeon, döper du den till Tamao så blir den en Umbreon.

De här från generation 1 går att utveckla till generation 2
Några gamla klassiker går nu att utveckla till nya fina Pokémons. Golbat (blir Crobat), Chansey (blir Blissey) och Eevee (blir Espeon/Umbreon) går att utveckla bara man har tillräckligt med godisar. Sen finns det en hel hög som går att utveckla men där man också måste ha ett special item. Dessa är Poliwhirl (blir Politoed), Seadra (blir Kingdra), Gloom (blir Bellossom), Slowpoke (blir Slowking), Porygon (blir Porygon2), Scyther (blir Scizor) och Onix (blir Steelix). Till alla dessa behöver man båda godis och ett special item.
Här finns hela listan och vilka special items du behöver.Special items behövs för att utveckla vissa Pokémons
Som sagt så behövs det special items för att utveckla vissa generation 1-pokémons till generation 2. De som finns är Dragon Scale, Metal Coat, Sun Stone, King's Stone och Upgrade. Dessa får man från Pokestops, så det är bara att snurra på och hoppas på det bästa!

Bäbisarna går nu att fånga i det vilda
De bäbisar som för ett tag sedan började gå att få i ägg går nu också att fånga i det vilda. Det betyder att du kan fånga Togepi, Magby, Elekid, Cleffa, Igglypuff, Pichu och Smoochum.

Det här är nyheterna som vi har hittat än så länge. Har du några tips och trix för hur man får tag på en speciell Pokémon? Kommentera gärna!

Läs mer