Obamas tweet mest gillad på Twitter
Ett citat av Nelson Mandela 
45.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Rykte Apple ska satsa 1 miljard dollar på egna tv-program
Ska utveckla tio stycken tv-serier 
30.8°
+
Wille Wilhelmsson
0
Fila och Barneys i samarbete
Sportigt, enkelt och snyggt 
82kg
+
Roger Åberg

Overwatch får deathmatch

Äntligen?

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Multiplattform

Blizzard har bestämt sig för att slänga in traditionella deathmatch-lägen i Overwatch och de kan man prova redan nu om man har tillgång till spelets testservrar. Det handlar om både vanligt Deathmatch och Team Deathmatch som kommer finnas tillgängligt i spelets arkadsektion.

Upp till åtta spelare kan spela och personen som först får 20 poäng vinner. När man skjuter ner någon får man 1 poäng och om man dör av att man ramlar ner från banan eller dödar sig själv så förlorar man 1 poäng. I Team Deathmatch spelar två lag med sex spelare i varje mot varandra fast då är det först till 30 poäng som gäller. Om man lyckas bli återupplivad innan man dör helt så får personen som sköt ner en inte poängen.

Banorna i Deathmatch och Team Deathmatch är lite smått modifierade versioner av de vanliga Overwatch-banorna men det kommer även släppas en ny bana med denna uppdatering. Den banan heter Château Guillard och det är en Deathmatch-bana som ligger nära Annecy i sydöstra Frankrike. En närmare titt på den banan kan beskådas nedan.

Overwatch lägger ju ett stort fokus på samarbete så det ska bli intressant att se hur bra "free-for-all"-Deathmatch kommer fungera i praktiken.