Nu är iOS 11 släppt!
Här är alla nyheterna och allt du behöver veta 
44.9°
+
Roger Åberg
0
Ytterligare rapport ger hopp om klimatmålen
Vi kan ha mer tid på oss än väntat 
42.2°
+
Emmy Zettergren
0
Macklemore visar upp sin samling med sneakers
Och lite av sina gamla kläder 
76kg
+
Bobby Green

Nintendo släpper ny Switch med Super Mario Odyssey-tema

Kolla in färsk gameplay från spelet

Visa inte Spel-artiklar
Spel / Nintendo

Under natten körde Nintendo sitt Nintendo Direct. Där visade de bland annat visade upp mer från kommande Super Mario Odyssey: New Worlds. I klippet nedan kan ni se lite mer av hur samspelet med hatten fungerar tillsammans med en titt på spelets världar. Bland annat presenterades en ny vinterbana som kallas Shiveria och är belägen i Snow Kingdom. Över lag ser banorna väldigt varierande och roliga ut.

Vi får också se hur Mario reser, nämligen i ett snyggt hattformat skepp som drivs av energimånar. Månar som man kan samla på de olika banorna. Mario kan dessutom byta utseende i spelet för att matcha temat på banan. Eller bara för att det är kul. Givetvis kan man också ta snapshots av Marios äventyr och exempelvis ladda ner till mobilen eller upp till sociala medier.

Dessutom meddelade Nintendo att de släpper en Super Mario Odyssey Special Edition Nintendo Switch Bundle, alltså en Mario-inspirerad Switch i rött och svart. Den innehåller även ett snyggt fodral i rött. Både spelet och den nya switchen släpps 27 oktober.