Oregistrerad McLaren F1 till salu
Har gått knappt 40 mil 
41.1°
+
Roger Åberg
0
Alla Playstations byggda i Lego
I små, små versioner 
42.6°
+
Roger Åberg
0
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
82kg
+
Roger Åberg

10 galnaste sommarprylarna

Visa inte Test-artiklar
Test / Övrigt

Upplyst paraply
Tyvärr har sommaren varit lite regnig som bekant och ibland har ett paraply varit välbehövligt. Vi anser att ska man ändå glida omkring med paraply så kan man lika väl skaffa sig den här modellen vars skaft och topp är upplyst av lysdioder. Det kostar cirka 250 kronor här.

Radiostyrd kylbox
Om man vill ta det riktigt lugnt i sommar så passar nog den här radiostyrda kylboxen med plats för tolv flaskor eller burkar med valfritt innehåll. Ladda den med batterier, is och dricka och luta dig tillbaks. RC Cooler är din för cirka 500 kronor och du hittar den här.

Boombox till trädgården
Den musikintresserade behöver givetvis en fet boombox till trädgården och Block Rocker är bland det kraftfullaste i portabelt ljud som går att hitta på marknaden just nu. Det går att koppla in valfri mediaspelare och uteffekten är på 22W. En laddning batterier ger dig cirka 12 timmars användning. Block Rocker kostar cirka 2 500 kronor här.

Skjorta med inbyggd fläkt
För er stackare som måste jobba i sommar passar antagligen den här skjortan med inbyggd fläkt perfekt. Fläkten drivs via datorns USB-port och den kostar lite mer än 1 700 kronor här.

Solskydd till datorn
LapDome är en tältliknande pryl som ser till att solen ej reflekteras i datorns skärm om man vill sitta på beachen och jobba. Den finns i lite olika modeller med priser från cirka 200 upp till cirka 500 kronor. Mer information här.

Laptop-kylare
Sommartid får datorns fläkte jobba ännu hårdare och vill man vara lite rädd om den eller sina egna knän så är den här Laptop Cooler-mattan perfekt. Materialet i mattan håller datorn sval i cirka fem timmar innan man får "ladda upp" den igen. 400 kronor kostar den här.

Bar i poolen
AquaBar är en uppblåsbar bardisk med tillhörande barstolar som ger dig möjligheten att bjuda dina polare på drinkar direkt i poolen. För lite mindre än 500 kronor blir den din.

Simhjälp
Tröttnar man på att simma själv finns nu SeaBob som hjälper dig att ta dig fram ovan och under ytan i cirka 20 kilometer i timmen beroende på vilken modell man väljer. Priserna ligger tyvärr på mellan 75 000 och 115 000 kronor vilket kanske kan avskräcka de flesta. Mer information här.

En körbar kylbox
Här är ytterligare en variant på kylbox för de som vill ta det lite lugnare i sommar. Cruzin Cooler är försedd med en liten elmotor så användare sakta men säkert kan kryssa runt bland sina gäster och dela ut kylda drycker. Beroende på vilket motoralternativ man väljer så kostar de mellan 3 000 och 4 000 kronor. Mer information här.

Solglasögon med mp3-spelare
Oakley har tagit fram ett par solglasögon med inbyggd mp3-spelare som säkert funkar fint på beachen i sommar. De finns med 256MB respektive 512 MB lagringskapacitet och kostar mellan 1 500 och 2 000 kronor här.