80-talstrailer för Thor: Ragnarok

VHS

Visa inte Video-artiklar
Video / Kul

Folket från The Nerdist har pillat lite med trailern för Thor: Ragnarok så den ser ut som den släpptes under 80-talet. Förutom ett VHS-filter så har man även försämrat de visuella effekterna och klippt in lite andra underhållande överraskningar.

Thor: Ragnarok har premiär den 3 november.

Fallskärmshoppare kraschar in i arenavägg

Aj!

Visa inte Video-artiklar
Video / Övrigt

Den här fallskärmshopparen missbedömde avståndet lite när han tillsammans med några andra skulle landa i mitten av en arena. Istället kraschar han rakt in i väggen som skiljer folkmassan från planen. Det gjorde nog rätt ont.

En titt på drönarracing

Här går det undan!

Visa inte Video-artiklar
Video / Intressant

Motherboard hänger med drönarmakaren Zoe Stumbaugh för att se hur hon förbereder sig för drönarrace där hon tävlar med den snabbaste drönaren hon någonsin byggt.

Spermadonerare träffar all sin avkomma

19 stycken för att vara exakt

Visa inte Video-artiklar
Video / Övrigt

En man vid namn Michael Rubino började vid 30-årsåldern donera sperma till familjer som behövde det. De handtrallorna han drog har lett till att hans sperma genererade 19 barn som landade i olika familjer.

Till skillnad från många andra som donerar sperma så valde Rubino att inte förbli anonym vilket gjorde att han vid ett flertal tillfällen fick träffa sin avkomma. Det amerikanska programmet Inside Edition ville göra en grej av det hela och valde att samla alla barn för första gången.

via Youtube

Netflix gör narr av sig själva

Vill visa sin roliga sida

Visa inte Video-artiklar
Video / TV

I natt var det Emmy-gala och då körde Netflix den här reklamfilmen där man försöker göra narr över sig själva. Anledningen? Man vill visa att man inte bara köra seriösa saker utan också släpper mycket komedi. Vilket man gör, det kommer ju bland annat minst en standup-special i veckan.

Avskalad och alldeles perfekt
Porsche 911 T från 1969 
112kg
+
Bobby Green
Snowboardboots med hiking-känsla
Burton och Danner samarbetar 
115kg
+
Bobby Green
The Prodigy har signat med skivbolaget BMG
Nytt album kommer nästa år 
147kg
+
Bobby Green