Skulle du stannat eller gått?

Folk med olika åsikter får mötas

Visa inte Video-artiklar
Video / Reklamfilmer

I en rätt snygg reklam för ett ölmärke låter man folk med olika åsikter mötas. Men istället för att konfronteras får de lösa problem med varandra och berätta om sig själva. Sedan presenteras de för skillnaderna och då blir den stora frågan, stanna och ta en öl om saken eller gå ut genom dörren.

youtube.com +

Rysk stad översvämmad av fruktjuice

Gratis dricka?

Visa inte Video-artiklar
Video / Övrigt

Vissa olyckor är mer udda än andra. Som en som nyligen ägde rum i den ryska staden Lebedyan. Ett tak kollapsade nämligen på en dryckesfabrik vilket ledde till att mängder med fruktjuice sköljde in över stadens gator. Vissa är nu oroliga för att juicen ska förorena floden Don.

Tyvärr blev två personer också skadade i olyckan.

gizmodo.com +

Spana in kortfilmen It's no Game med David Hasselhoff

Där manuset har skrivits av en artificiell intelligens

Visa inte Video-artiklar
Video / Film

Här har vi ännu en kortfilm där manuset är skrivet av den artificiella intelligens Benjamin. Genom att mata in diverse manusidéer och dialoger från tv-program som Knight Rider och Baywatch i ett neuralt nätverk. Resultatet är ett rätt märkligt manuskript som spelas upp, av bland annat David Hasselhoff, i klippet ovan.

arstechnica.com +

Kolla in Nordkorea i VR

Svenska Marcus Olsson bjuder på rundtur i Pyongyang

Visa inte Video-artiklar
Video / Intressant

De flesta av oss lär nog aldrig besöka Nordkorea, ett av världens mest slutna länder. Många som har besökt landet vittnar också om hur en fasad visas upp för besökare och hur man inte får röra sig som man vill i landet när man är på besök.

Marcus Olsson från det Malmöbaserade bolaget SceneThere har dock spelat in en film från hans besök i september förra året där han var på plats för att föreläsa om entreprenörskap och startups.

I en intervju med Di Digital förklarar han att filmen inte är ett försök att göra någon journalistisk dokumentation av landet utan att han ville visa upp vad han själv fick lov att se under besöket i staden Pyongyang.

Om ni har ett Gear VR-headset kan ni ladda ner den interaktiva filmen gratis och kolla in den i VR. Har ni det inte finns det också en interaktiv hemsida som ni kan besöka.

digital.di.se +

Adam Savage klär ut sig till Chewbacca

På Silicon Valley Comic Con 2017

Visa inte Video-artiklar
Video / Övrigt

Adam Savage har en hel del roliga kostymer på lager och dessa brukar han ta på sig på diverse mässor. På den senaste Silicon Valley Comic Con-mässan tog han på sig sin Chewbacca-kostym och passade på att vandra runt mässgolvet i den.

tested.com +
911 Carrera RSR från 1993 med en mil på mätaren
En av 51 stycken tillverkade 
136kg
+
Bobby Green
Guy Fieri mumsar på heta kycklingvingar
Pratar om att vara en meme 
102kg
+
Bobby Green
Hur man inte öppnar en öltunna
Om man inte vill vaska öl vill säga 
147kg
+
Bobby Green