Austin Evans listar prisvärda prylar

Bra om du ska uppgradera techgarderoben i höst

Visa inte Video-artiklar
Video / Intressant

Hösten är här och skola och jobb har dragit igång för större delen av oss. Då kan det vara dags att uppgradera ditt techbibliotek en aning. Youtubern Austin Evans har släppt en video där han pratar lite relativt billiga prylar som är värda att ta en titt på om du shoppar på en budget. I alla fall om du vill blanda nödvändighet med en skvätt trams.

via Youtube

Bad Lip Reading tolkar Narcos

Lite eftermiddagstrams

Visa inte Video-artiklar
Video / Övrigt

Bad Lip Reading har släppt en ny video och den här gången har gänget gjort en lite skojigare version av Narcos.

via Youtube

Bill Skarsgård visar sitt Pennywise-leende hos Conan

"Brukade skrämma min lillebror"

Visa inte Video-artiklar
Video / Imponerande

Det kanske var ämnat från början att Bill Skarsgård skulle spela Pennywise någon gång i framtiden. För tydligen upptäckte han sin förmåga att skapa det läskiga clownleendet redan när han var tio år. Det berättar han under ett gästspel hos Conan.

Allt började med att han noterade att storebrorsan Gustaf Skarsgård kunde puta ut sin underläpp på ett lite obehagligt sätt. Bill insåg sedan att han själv kunde göra samma sak och utnyttjade färdigheten till att med uppdragen luvtröja skrämma sin lillebror. I videon ovan kan ni se när han visar upp sitt obehagliga leende.

Polisman räddar kattunge från att bli påkörd

Springer ut mitt i trafiken

Visa inte Video-artiklar
Video / Djur

En liten kattunge i den kinesiska staden Putain fick oväntad hjälp från en snäll polisman. I videon kan vi se hur den lilla kattungen passerar tvärs över en trafikerad väg där fordonen stannat vid en korsning. Polismannen springer då ut i trafiken för att plocka bort kattungen innan den riskerar att bli påkörd. Fint!

Filmen ska vara inspelad via en övervakningskamera 8 september.

PewDiePie levererar svar på tal

I should know better

Visa inte Video-artiklar
Video / Allvar

Nyligen hamnade PewDiePie i blåsväder igen efter att ha kastat ur sig frasen "what a fucking nigger" när han livestreamade Playerunknown's Battlegrounds. Sedan dess har det varit rätt tyst från honom, förutom en ny video som ironiskt nog handlade om livestreamfails, men nu har Felix Kjellberg slängt upp en kort video där han ber om ursäkt för sitt uttalande och att han borde veta bättre än att använda sådant språk.

via Youtube
Ny Winnebago-husbil för äventyr
Baseras på fyrhjulsdriven Mercedes Sprinter 
111kg
+
Bobby Green
Årets tema i Musikhjälpen presenterat
Barn är inte till salu 
184kg
+
Bobby Green
Linkin Park hyllar Chester Bennington
Videon till One More Light är här 
113kg
+
Bobby Green