Gorillaz, Andre 3000 och James Murphy samarbetar

Video / Musik

Converse har ett trevligt projekt som de kallar 3 artister, 1 låt och det här är Gorillaz, Andre 3000 och James Murphys låt DoYaThing. Låten har inte riktigt satt sig ännu men videon är fantastiskt snygg.

Gillar du låten kan du ladda ner den gratis hos Converse.

play.converse.com +

Dell utrustar SonicPoint med Dell SonicWALL

PC / Hårdvara

Dell har slagit ihop sin SonicPoint med nästa generation av brandväggar, Dell SonicWALL, för att skapa vad de hävdar är säkra trådlösa nätverk.

Dell SonicWALL känner automatiskt av och hanterar SonicPoint samtidigt som det uppdaterar systemet och håller säkerheten på en företagsnivå.

SonicPoint AC Series av trådlösa accesspunkter kommer ha stöd för den nya högpresterande standarden IEEE 802.11ac och ger därmed tre gånger högre bandbredd än 802.11n.

Det finns också möjlighet till deep packet inspection security med nästa generation av Dell SonicWALL. Det gör att små och medelstora organisationer kan dra nytta av enterprise-klass prestanda och säkerhet i trådlösa nätverk.

Med enterprise-klass prestanda så kan man ansluta Wi-Fi enhter på längre avstånd medan man fortfarande bibehåller en högre bandbredd.

www.fudzilla.com +

Nu kommer en pro-version av djay

Mac / Mjukvara

djay för mobilen och tableten har blivit en succé och nu utökar algoriddim utbudet för den som vill rocka loss på sin Mac med en pro-version. I den hittar man stöd för Spotify (och iTunes så klart), fyra olika kanaler, nya effekter, en sampler och stöd för MIDI-kontroller.

Just nu har man lite introduktionsrabatt på 40% så just nu ligger priset på 379 kronor för den som är sugen. Har man en ny iMac med 5K-skärm finns det stöd för den också.

itunes.apple.com +

Mark Seliger berättar om när han fotograferade Kurt Cobain

Foto / Fotografer

Profoto har nu släppt nästa video i serien där Mark Seliger pratar om foto. Denna gång så berättar han om det klassiska porträtt han tagit på Kurt Cobain.

Och här nedan har ni två till klipp där han pratar om två andra foton.

www.profoto.com +

Ferrari F40, F50, Enzo och LaFerrari på samma plats

Bil / Ferrari

Ferraris mest extrema sportbilar - F40, F50, Enzo och färska LaFerrari, är här alla samlade på en och samma plats utanför ett hotell i Dubai. En fantastisk syn såklart och knappast något man ser varje dag.

Vilken gillar du bäst? För min egna del är det F40 som gäller.

www.gtspirit.com +

Så skapades ett av ljuden till Millennium Falcon

Film / Övrigt

När de första Star Wars-filmerna spelades in var det inte så mycket data utan specialeffekter och ljudeffekter skapades analogt. I det här klippet får vi se ljuddesignern Ben Burtt berätta om ljudeffekten som spelas upp när Millennium Falcon vägrar starta.

Nedan ser ni en tio minuter lång dokumentär om Ben.

en.wikipedia.org +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen