Wave of Matter - ett bord och massa små kulor

Video / Vackert

Tommi Grönlund och Petteri Nisunen är hjärnorna bakom "Wave of Matter". Det är ett bord som vickar fram och tillbaks, fyllt med små kullagerkulor. Kulorna bildar nästan vågor när de åker runt på bordet och det blir ganska läckert att titta på. Dessutom ger kulorna ifrån sig ett ljud som nästan påminner om vågor som slår mot en sandstrand.

Hade säkert fungerat perfekt istället för sömnpiller i sovrummet.

gizmodo.com +

Nu har Morales anlänt till Heroes of the Storm

Spel / PC

I en ny uppdatering har karaktären Lt. Morales anlänt till Heroes of the Storm, en stöttande och helande karaktär som kan förflytta hela sitt lag över kartan i ett dropship.

Ovan kan ni kolla en en trailer för Morales och nedan finns en mer detaljerad videogenomgång över hennes förmågor.

www.gamespot.com +

Trailer för S02 av Twelve Monkeys

Film / Trailer

Syfy släppte i går en ny trailer för den andra säsongen av science fiction-serien 12 Monkeys. Seriens första säsong slutade med en hejdundrande cliffhanger så det kommer bli intressant att se hur de löser den.

Denna andra säsong har premiär på den amerikanska tv-kanalen Syfy under april månad och kommer lägga ett större fokus på seriens karaktärer än världen omkring dem.

io9.com +

DJI släpper Osmo

Pryl / Videokameror

Under CES-mässan i början av året visade DJI upp en stabilisator, eller gimbal, vid namn Osmo, som jag antar är döpt efter Ösmo utanför Stockholm, som kan användas tillsammans med kameran som sitter på DJI Inspire 1 och nu har företaget släppt lös Osmo på marknaden.

Ett stycke Osmo kostar 749 euro och du kan beställa enheten via DJI:s hemsida via länken här nere till vänster. Det finns även ett gäng tillbehör till Osmo som gör att du kan fästa stabilisatorn på bland annat ett cykelstyre.

Tested har nu lagt vantarna på Osmo för att se hur den fungerar och ni kan se deras genomgång av stabilisatorn här nere.

www.dji.com +

Ännu en teaser för Jessica Jones

Film / Teaser

Teasers för Marvels kommande Netflix-serie Jessica Jones finns det gott om men i denna teaser får vi oss en första glimt av David Tennant som Zebediah Killgrave. Killgrave, även känd som Purple Man, är seriens superskurk och har förmågan att kontrollera människors sinnen.

I serietidningarna är Killgrave en riktigt läbbig typ och om man skall gå efter rösten Tennant levererar här i teasern så bådar det gott.

Jessica Jones har premiär på Netflix den 20 november.

På tal om Jessica Jones så släppte Marvel i veckan en gratis serietidning som heter Marvel’s Jessica Jones som fungerar lite som en inledning till serien. Serien är skriven av Brian Michael Bendis samt ritad av Michael Gaydos och handlar om Jessica Jones följer en person som blivit nedslagen av Våghalsen. Serien kan hittas, via Comixology, via länken nedan.

www.comixology.eu +

Specialutgåvor av Harry Potter-böckerna på iBooks

Webb / Övrigt

Om man är sugen på att läsa om Harry Potter-böckerna på engelska så kan man nu hitta böckernas utsmyckad utgåvor på iBooks Store. Dessa utgåvor innehåller bilder, kommentarer, animationer och annat skoj som skall ge böckerna ett extra djup.

Dessa utgåvor har tidigare funnits på J.K. Rowlings egna portal, Pottermore, men finns nu alltså även exklusivt på iBooks om man nu föredrar att läsa böckerna där istället.

Varje bok kostar 95 kronor och kan hittas via länken nedan.

itunes.apple.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen