Snubbe snålskjutsar på lastbilskofångare

Video / Dumheter

En snubbe dinglar glatt med benen sittandes på en lastbilskofångare åkandes i runt 80 km/h. Tydligen ett vanligt scenario i Brasilien.

gizmodo.com +

Rykte Bethesda kan visa upp minst tre nya spel på E3

Spel / Övrigt

Vi vet redan att Bethesda kommer att ha en egen presskonferens under E3. Och nu har några detaljer läckt kring konferensen. På den officiella konferenssidan för Bethesda, där deltagare kan planera vad de vill fokusera på under E3, har tre olika genrer angetts inkluderat RPG, Free-to-Play och action tillsammans med kategorin Publication.

Det här indikerar att Bethesda har flera nya spela på gång med release på flera olika plattformar liksom konsol, Windows PC och mobila enheter. Men RPG-genren hintar ju helt klart om ett Fallout 4. Vi kan i alla fall hoppas.

Samtidigt får vi veta att SEGA inte kommer att finnas på plats på E3 med ett eget bås. Deras fokus just nu ligger på den stora flytt USA-kontoret gör till södra Kalifornien. Dock kommer några av deras spel att visas upp i andra bås och sammanhang under mässan.

www.playstationlifestyle.net +

Hur står sig nya Mercedes-Maybach S600 mot gamla Maybach 57S?

Bil / Mercedes

Maybach dog, men återuppstod för ett tag sedan som Mercedes-Maybach. Nu har Dragtimes jämfört en "gammal" Maybach 57S mot nykomlingen Mercedes-Maybach S600 för att se hur modellen har utvecklats.

www.carscoops.com +

Bugg i Boeing 787 kan få dem att krascha

Pryl / Övrigt

Boeing har upptäckt en mjukvarubugg i sitt prestigeplan Boeing 787 Dreamliner som gör att planet blir helt kraftlöst och ostyrbart om det har varit igång i 248 dygn utan omstart.

Det var Boeing själva som upptäckte buggen under en av sina interna tester av planet.
"If the four main GCUs (associated with the engine mounted generators) were powered up at the same time, after 248 days of continuous power, all four GCUs will go into failsafe mode at the same time, resulting in a loss of all AC electrical power regardless of flight phase."
Det finns inga rapporter om att buggen faktiskt har aktiverats någon gång vilket jag antar beror på att de flesta flygbolag brukar starta om sina flygplan oftare än var 248:e dag. Boeing har än så länge levererat runt 250 stycken Dreamliners till flygbolag över hela världen.

www.independent.co.uk +

TV-tips Kolla in Citizenfour på SVT Play

Film / Övrigt

Förra veckan visade SVT:s Dox journalisten Laura Poitras dokumentär Citizenfour [IMDb] som handlar om den amerikanske visselblåsaren Edward Snowden.

Nu finns filmen på SVT Play och man skriver själva om filmen:
När Edward Snowden under täcknamnet Citizenfour i januari 2013 kontaktade filmaren Laura Poitras blev det början till ett av historiens största avslöjanden. Det här är hennes film om vad som hände timme för timme när de sedan möttes och tillbringade flera dagar i ett hotellrum i Hong Kong.
Citizenfour kommer att ligga kvar på SVT Play till och med den 27:e maj.

  tack alla som tipsat www.svtplay.se +

Trailer för GoatZ

Spel / Multiplattform

Getter kan också döda zombies. I alla fall i Goat Simulator. CoffeeStain Studios släpper nu ett tillägg vid namn GoatZ som inför lite mer dysterhet och postapokalyps i spelet. Kolla in trailern ovan.

Tillägget släpps den 7 maj.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen