Låtsas-kändis lurar köpcenter

Video / Övrigt

Chill Hill Media begav sig till sitt lokala shoppingcenter för att prova ett socialt experiment. Experimentet går ut på att de helt enkelt låtsas att en av personerna är en kändis vilket ledde till att folk betedde sig lite annorlunda.

  tack John gawker.com +

Capcom hintar om nytt spel till PS4

Spel / Sony

Det är inte bara Square Enix som har nyheter på gång. Även Capcom hintar nu i speltidningen Famitsu om att de jobbar på ett nytt spel och enligt producenten Jun Takeuchi verkar det vara något riktigt spännande. Eller i alla fall uppseendeväckande.

"Of course, right now, we're seeing how far we can push the game engine. You'll be surprised by the quality of the games we’re working on right now. I think we'll be able to announce it soon, so please look forward to it. I realize that’s obnoxious (laughs)."

"It's gonna be something that will even turn heads overseas."
Förhoppningsvis får vi veta något ganska snart.

www.gamespot.com +

Smarta öronproppar väcker dig när du behöver det

Pryl / Pryl

Syftet med öronproppar är ju att stänga ljud ute. Men ibland kan de bli för effektiva. Har du exempelvis propparna i när du sover kan du lätt missa din väckarklocka. Eller kanske sitter du på bussen och vill sluta ögonen en stund utan att störas av allt ljud samtidigt som du inte vill missa din hållplats.

Hush Earplugs är ett par trådlösa smarta öronproppar som ska kunna hjälpa dig med det här problemet. De stänger givetvis ute oönskat ljud men har också en inbyggd alarmklocka som kan styras via en app för iOS eller Android. Det går också att ställa in lugnande ljud för den som behöver hjälp att slappna av. Ärligt talat låter det här som en perfekt produkt för mig som både har svårt att somna och som behöver stänga ute diverse ljud på nätterna.

Öronpropparna drivs just nu som ett Kickstarterprojekt och har redan nått sitt uppsatta mål på $100 000.

www.kickstarter.com +

Ubisoft håller inne på recensionsexemplar av the Crew

Spel / Multiplattform

Det kommer inte att bli några förhandsrecensioner av the Crew. Ubisoft anser att den fulla upplevelsen inte kan ges innan release eftersom det är ett onlinespel och därför skeppas heller inga recensionsexemplar innan själva releasen.

I en bloggpost uppmanar de också köpare att inte lita till fullo på de eventuella recensioner som kommer ut vid release eftersom de kommer att vara baserade på icke färdigställt förhandsmaterial. Istället bör de som är sugna på spelet ta sig tid att utforska det.

"While we fully anticipate that you might see some reviews immediately at launch — largely built around the preview sessions we facilitated during the past months or the limited content of the closed and open betas — they won’t be based on optimal conditions or reflect the finished game".

"We sincerely hope everyone will take the time to customize their ride as they progress through all five regions, explore every corner of the map solo and with friends, dive into our competitive and cooperative mechanics, race to the end of the main campaign, choose a Faction and compete with your crew in Factions Wars, and so much more."

Ubisoft har tidigare kritiserats för att skicka ut recensionsexemplar väldigt sent vilket leder till att få spelsajter hinner recensera spelen fullt ut innan det släpps till konsumenter.

www.polygon.com +

Valve inför nya regler för byteshandel på Steam

Spel / PC

Valve har idag en del problem med bedrägerier där sajter köper spelnycklar i stora upplagor med stulna kreditkort för att sedan sälja dem vidare till konsumenter, och det väldigt billigt för att snabbt bli av med nycklarna. Det har lett till att flera kunder fått sina spelnycklar tillbakadragna efter att Valve upptäckt att betalningen inte har gått igenom eller visat sig ske med stulna kort.

För att förhindra det här inför nu Valve en spärr, på alla spel som köpts som en gåva, som gör att det inte går att utnyttja möjligheten att byta vidare spelet inom 30 dagar. Det går dock fortfarande att skicka en gåva direkt.

Valves uttalande kan ni läsa på Steams hemsida.

www.eurogamer.net +

Snygg barrel roll i GTA V

Spel / Spel

Här har ni en spelare som har full kontroll på sin bil. I videon ovan kan ni se en riktigt snygg barrel roll med en bil i GTA V. Pluspoäng för landningen.

www.reddit.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen