Massa professionella idrottare - en GoPro

Video / Vackert

Easton tillverkar sportutrustning och tyckte att det skulle vara kul att montera hundratals GoPro-kameror på olika idrottsmän för att vi ska få en bättre inblick i deras vardag.

gizmodo.com +

Rykte Seth Grahame-Smith regisserar The Flash?

Film / Nyhet

Warner Bros. verkar vilja ha författaren bakom Pride & Prejudice & Zombies och Abraham Lincoln: Vampire Hunter, Seth Grahame-Smith, som regissör till den kommande Blixten-filmen som beräknas ha premiär under 2018. Detta blir i så fall den första långfilmen han regisserar vilket ju kan uppfattas som ett lite riskabelt val.

Blixten kommer som bekant att spelas av Ezra Miller och hans debut i DCs filmuniversum kommer ske i nästa års superhjältefilm Batman v. Superman: Dawn of Justice.

Grahame-Smith har redan en rätt så bra relation med Warner Bros. då han står för manuset till Lego Batman-filmen samt de nya Beetlejuice- och Gremlins-filmerna.

www.hollywoodreporter.com +

Armature Studio visar upp Dead Stear

Spel / Multiplattform

Armature Studio (ReCore, Batman: Arkham Origins Blackgate) offentliggjorde i går ett nytt spel för Windows och PlayStation 4. Spelet heter Dead Star och är ett flerspelarspel där man spelar 10 vs 10-matcher i processuellt genererade banor. Målet är inte att enbart skjutar ner motståndarna utan man bör även samla resurser och expandera lagets område genom att bygga försvarstorn etc.

Dead Star förväntas att släppas någon gång nästa år.

www.deadstargame.com +

Jack Dorsey blir VD för Twitter igen

Jack Dorsey
Webb / Twitter

Twittergrundaren Jack Dorsey har meddelat att han kommer att bli permanent VD för företaget efter det att han har fungerat som tillfällig VD de senaste tre månaderna efter det att förre VD:n Dick Costolo fick avgå tidigare i år.

Dorsey var Twitters VD fram till 2008 då han lämnade posten och blev ersatt av Evan Williams, även han en av Twitters grundare. Förutom att vara VD för Twitter kommer Dorsey fortsatt att inneha samma post på betalningstjänsten Square som han startade efter det han lämnande Twitter 2009.

www.nytimes.com +

Ny trailer för Guitar Hero Live

Spel / Multiplattform

I ett försök att uppmärksamma folk om att Guitar Hero Live släpps snart så släppte man i går en ny trailer för spelet med rockstjärnan Lenny Kravitz och skådespelaren James Franco.

Guitar Hero Live släpps till PlayStation 3, PlayStation 4, Wii U, Xbox 360, Xbox One och iOS den 23 oktober.

Microsoft håller låda idag

Mobil / Microsoft

Senare idag, klockan 16.00 för att vara exakt, kommer Microsoft dra igång sitt event där de ska visa upp nya Surface 4, Lumia 950 och 950 XL samt det smarta bandet Band 2. Utöver det så verkar det som att vi även kommer få lite nyheter kring Hololens, vilket är lite spännande.

Vi kommer försöka lägga vantarna på någon sorts liveström från eventet så att ni kan titta på de nya enheterna här på Feber och innan eventet drar igång så borde en ny artikel om det ha dykt upp. Tills dess kan ni grotta ner er i artiklarna vi tidigare skrivit om de kommande enheterna.

microsoft.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen