Massa professionella idrottare - en GoPro

Video / Vackert

Easton tillverkar sportutrustning och tyckte att det skulle vara kul att montera hundratals GoPro-kameror på olika idrottsmän för att vi ska få en bättre inblick i deras vardag.

gizmodo.com +

Modd i GTA V gör så att du kan skjuta bilar

Spel / PC

Igår berättade vi att det kommit rapporter om att spelare som använder moddar, så väl online som offline, i GTA V riskerar att bli bannade från onlineläget av Rockstar. Därför rekommenderar vi er att inte hoppa de galna och roliga moddar som tagits fram.

Men, det går ju fortfarande bra att titta på när andra spelar med sina moddar. Som den ni kan se i videon ovan och nedan där spelare skjuter bilar istället för kulor. Väldigt... förödande. Och dyrt.

Nedan hittar ni också ett bonusklipp på en annan modd nämligen Pedestrian Riot som först dök upp i GTA San Andreas. Vad det går ut på? Alla i din omgivning har tillgång till ett vapen och vill gärna skjuta dig.

steamed.kotaku.com +

Ny trailer till Mr Holmes ute nu

Film / Trailer

Det är bara några veckor kvar tills vi får se Ian McKellen i rollen som den kände mästerdetektiven, men nu har det släppts ytterligare en trailer till den kommande filmen som stillar vår Sherlock-hunger en aning.

Mr Holmes har premiär 16 juni.

youtube.com +

Smart reklamkampanj för hundadoption

Video / Djur

Här är en smart reklamkampanj för det brittiska hundhärbärget Battersea Dogs & Cat Home där man uppmanar förbipasserande människor att adoptera en hund.

Kampanjen går ut på att besökare i ett köpcenter "förföljs" av en och samma hund på samtliga av köpcentrets digitala stortavlor. Det hela fungerar genom att systemet kan följa enskilda besökare via ett chip som sitter inbyggt i en reklamflyer som delats ut vid köpcentrumets ingång.

Här i Stockholm har vi tidigare bland annat sett interaktiva annonser där det ser ut som om det blåser i modellens hår varje gång ett tåg kommer in på perrongen men här verkar man alltså tagit det hela ett steg längre. Kampanjen är framtagen av reklambyrån Ogilvy One.

via Gizmodo lookingforyou.org.uk +

Ny Indiana Jones på gång

Film / Nyhet

I en intervju med Vanity Fair berättar Lucasartschefen Kathleen Kennedy att det finns planer inom företaget att börja utveckla en ny Indiana Jones-film, vilket många fans har efterfrågat sedan fadäsen med Indiana Jones och kristalldödskallens rike. Kennedy berättar dock att hon inte vet när det kommer att hända då det fortfarande inte finns något manus ännu, men diskussioner pågår i alla fall.

Vem som ska regissera eller medverka i rullen är för tillfället okänt. Det ryktas om att Chris Pratt kommer att ta över rollen som Indiana Jones under Spielbergs regi, men det är bara rykten. Eller så kommer Shia LaBeouf återvända som Indiana Jones son, men förhoppningsvis inte då jag att ingen vill se det.

Att det kommer en ny Indiana Jones är kanske ingenting som gör oss allt för förvånande, då det är en rätt populär franchise. Men vi är ändå glada att det händer någonting på Jones-fronten i alla fall.

Ovan ser ni en trailer till bluray-versionen av Indiana Jones-triologin.

geektyrant.com +

Jeremy Clarkson har kört nya Corvette Z06

Bil / Nyheter

Om vi lägger ihop Jeremy Clarkson, en ny Corvette Z06, en bana och ett filmteam, vad får vi då? Ett nytt bilprogram? Och vem är det som står där i bakgrunden? Kan det vara Richard Hammond? Som salt på ägget verkar det även som att förra The Stig, Ben Collins, var på samma plats i går med den här filmbilen. Det verkar vara något i görningen här...

www.autoevolution.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen