Massa professionella idrottare - en GoPro

Video / Vackert

Easton tillverkar sportutrustning och tyckte att det skulle vara kul att montera hundratals GoPro-kameror på olika idrottsmän för att vi ska få en bättre inblick i deras vardag.

gizmodo.com +

Förstå Sagen om ringen på fyra minuter

Video / Intressant

Det finns mängder av karaktärer i Sagan om ringen men vilka är de och hur hänger de ihop? Det försöker den här filmen förklara på fyra minuter, lyckas de tycker du?

www.reddit.com +

Kolla in trailern för Life is Strange

Spel / Multiplattform

Square Enix har släppt en ny trailer för sitt kommande spel Life is Strange. Spelet är episodbaserat och den första delen ska släppas 30 januari 2015 till Microsoft Windows, PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One och Xbox 360.

youtube.com +

Robottomte sjunger en liten bit

Pryl / Robotar

Gillar man robotar, för det gör man ju, så kanske man gillar den här lilla härligt julhistorien som några vid universitetet i Bielefeld, Tyskland, gjort.

youtube.com +

Det här händer om man kliver på lava

Vetenskap / Natur

Lava är lika coolt som läskigt, det är ju flytande sten och inget man vill leka med. I det här klippet får vi se en guide ta en snabbt kliv på lava och det har en rätt udda konsistens.

Guiden påpekar att man inte kan drunkna i lava, hade man ramlat ner i en lavasjö hade man helt enkelt hamnat ovanpå lavan och brunnit upp.

youtube.com +

iOS/Android Mer flipper till mobilen

iPhone / Spel

Flipper är en av de spelformer som känns så rätt på surfplattan trots avsaknaden av det fysiskt massiva spelet och möjligheten att tilta kolossen. Nä, det är väl bara en skön form av tidsfördriv helt enkelt och en möjlighet för utvecklarna att göra extremt snygga och coola flipper.

Planet Pinball från LuGus Studios följer inte de normala hardcore-reglerna utan är mer av casual-typ och därför enklare att lära sig kan man tycka. Spelet har tre olika "flipperbanor" vilka är fulla med uppdrag och hemligheter. Planet Pinball har till och med enkla RPG-inslag. [iOS (22kr)] [Android (28kr)]

www.pinball-planet.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen