Snubben som slutade med pengar

Video / Allvar

För 12 år sedan ledsnade Daniel Suelo på det här med pengar och bosatte sig i en grotta i Utah. Där har han sedan dess levt på att äta vad naturen erbjuder och ett och annat påkört djur.

Han har inget jobb och inga pengar men klarar sig bra ändå. BBC bestämde sig för att ta reda på mer om Daniel och pratade med författaren Mark Sundeen som har skrivit en bok om just denna man.

Daniel har även en blogg men hur han driver den utan pengar är lite oklart. Han och författaren verkar just nu också vara ute på någon slags bokturné.

gizmodo.com +

Battle Damage kollar hållbarheten på Xbox One och PS4

Spel / Spel

PS4 och Xbox One har jämförts en hel del baserat på vad som finns under huven. Men nu har också hållbarheten, det vill säga tåligheten, testats. I Battle Damage är det en konsol som står som klar vinnare. Kolla in klippet ovan så får ni veta vilken ni ska ha med er när ni är ute och bergsklättrar.

youtu.be +

Independence Day 2 får grönt ljus

Film / Nyhet

Den efterlängtade uppföljaren till Independence Day tog ett steg framåt i utvecklingen idag, när Fox gav projektet officiellt grönt ljus för produktion. Studion ska i första hand se till att få Roland Emmerich på plats i regissörsstolen, något som inte lär bli några problem med tanke på hans tidigare visade entusiasm inför filmen.

Castingen ska sätta igång så fort avtalet mellan Emmerich och studion är färdigt, men Will Smith kommer inte att bli anlitad. Bill Pullman tros dock komma att reprisera sin roll från den första filmen, och Jeff Goldblum är intresserad av att göra samma sak.

Produktionen beräknas starta i maj och biopremiären är satt till den 24 juni 2016.

deadline.com +

Joel Grimes pratar vad som gör ett bra foto

Foto / Tips & Trix

Joel Grimes är en världskänd fotograf med en väldigt egen stil som bygger på extrem bildbehandling. Många fotografer gillar denna stil och Joel åker runt i hela världen för att hålla workshops numera.

Nu har han lagt upp en kort liten video där han pratar om vad han anser ett bra fotografi behöver.

youtube.com +

Bryt alltid av största delen av benet

Vetenskap / Övrigt

En tradition i USA är att två personer bryter av det ben som kallas wishbone i den kalkon man äter på thanksgiving. Benet är två delat och två personer tar tag i varsin del och sedan så bryter man av det, personen som får den största delen får önska något.

Är detta en tradition som även din familj håller på med så kanske du borde ta en titt på denna video där du får reda på hur du med vetenskapens hjälp alltid kommer att få den största delen av benet.

gizmodo.com +

Torchlight är gratis just nu

Spel / PC

Om du är sugen på lite trevlig hack'n'slash kan vi meddela att Arc Games just nu ger bort Torchlight helt gratis. Dessutom kostar Torchlight II endast 5 US-dollar vilket är en fjärdedel av det ordinarie priset.

www.polygon.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen