Conan O'Brien driver med IKEA Uppleva

Video / Humor

Förra veckan presenterade IKEA sin kommande serie Uppleva där hemelektronik kombineras tillsammans med passande möbler och detta blev något av en snackis i framför all teknik-kretsar. Givetvis har Conan O'Brien snappat upp det här och här presenterar han en reklamfilm för Uppleva.

via Gizmodo teamcoco.com +

Mark Zuckerberg pratar virtuell verklighet

Pryl / Virtuell verklighet

Facebook-pappan Mark Zuckerberg och Oculus VRs Chief Scientist, Michael Abrash, gästade nyligen Vanity Fairs New Establishment Summit-jippo för att prata om det här med virtuell verklighet.

Diskussionen är ungefär 40 minuter lång så om man är sugen på att höra vad dessa smarta snubbar har att säga om den virtuella framtiden så är det bara till att trycka på playknappen ovan.

www.vanityfair.com +

Myror gör en flotte av sig själva

Video / Djur

Här är ett kort klipp från Dorchester County i South Carolina på vad som ser ut att vara en koloni eldmyror som antinge flyter på en flotte eller har byggt en flotte av sig själva. Smidigt transportsätt i kollektivtrafiken antar jag.

youtube.com +

Hur många människor har James Bond dödat?

Film / Övrigt

Här har vi ännu ett klipp som försöker räkna hur många människor som dödats i en filmserie. Denna gången har turen kommit till den brittiska agenten James Bond som lyckats fimpa en hel del människor på ett tjugotal filmer.

sploid.gizmodo.com +

PS4 leder stort över Xbox One

Spel / Bransch

Sony och Microsoft krigar om kunderna för sina konsoler, men Sony och Playstation 4 ligger långt före Microsoft och deras Xbox One. Så långt före att chefen för Xbox-avdelningen, Phil Spencer, erkänner att Microsoft kommer att få svårt att komma ikapp. Han säger också i en intervju att konsolen hade en tuff start med chefer som slutade och med kontroverser kring konsolens funktioner. Det ledde till att många kunder tappade förtroendet för Microsoft.

"Whether it's always-on, used games, whatever the feature was, we lost the trust in them that they were at the center of our decision-making process. Were we building a product for us, or were we building a product for the gamers? And as soon as that question came into people's minds and they looked at anything, whether it was the power of our box, our launch lineup, microtransactions, any of the features that you talked about, what you find is very quickly you lose the benefit of the doubt. You lose your customer's assumption that the reason you're building your product is to delight them and not just build a better and more maybe manipulative product."

Antalet skeppade konsoler var 30 juni i år totalt 25,3 miljoner för PS4 över hela världen medan Xbox One i november 2014 rapporterade att de hade skeppat 10 miljoner exemplar. Med andra ord är det svårt att jämföra rakt av, men det är ganska uppenbart att Xbox One inte efter det sålde över 15 miljoner exemplar innan 30 juni.

Hela intervju kan ni se ovan.

www.gamespot.com +

Lite Cosplay från Comic Con Russia 2015

Spel / Övrigt

Förra veckan så hölls det en Comic Con-mässa i Moskva i Ryssland. Som vanligt dök det upp en hel del cosplayare på mässan och i klippet ovan kan man beskåda några av de bättre kostymerna som dök upp där.

comicconrussia.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen