Animation visar NASA:s nästa farkost, Orion

Video / Övrigt

NASA arbetar för fullt med nästa generations rymdfarkoster, däribland Orion som ska börja testas 2014. I väntan på en riktig uppskjutning har Full Circle Werks gjort en rätt tjusig animation som visar farkosten i omloppsbana. De sätter en grym stämning i videon med gamla ljudklipp från John F. Kennedy, radiotjatter från Apollo-programmet och Dr. Carl Sagan. Allt på dryga tre minuter.

www.engadget.com +

Deadpool blir barnförbjuden

Film / Nyhet

Sedan det blev bekräftat att Deadpool skulle bli verklighet så fans varit oroliga om filmmakarna kommer göra Deadpool barnvänlig eller om de kommer hålla sig på samma nivå som i serien. Rätt brutal och full av svordomar, alltså. I videon ovan får ni snaret, helt enkelt.

youtube.com +

Regissörerna av Neon Genesis Evangelion och Attack on Titan till nya Godzillafilmen

Film / Nyhet

Nästa år kommer Japan att släppa sin första Godzillafilm på drygt 12 år och filmen har nu fått regissörer. Det är Shinji Higuchi och Hideaki Anno som tidigare har regisserat Attack on Titan, respektive Neon Genesis Evangelion, som kommer att basa över den japanska produktionen. Med tanke på vad dessa regissörer gjort tidigare så tror jag att de kommer passa utmärkt i regissörsstolen då massiva monster och bestar är något som de är vana att visa upp.

Detta kommer inte vara någon direkt uppföljare till Godzilla från 2014, utan en helt fristående Godzilla-film som troligtvis kommer utspela sig i Japan och inte ha något med de amerikaniserade versionerna att göra.

Så om du är fan av de orginalversionerna av Godzilla och uppskattar det Anno och Higuchi gjort tidigare så bör du i alla fall bli lite exalterad av den kommande Godzillarullen som har premiär nästa år.

www.theverge.com +

Veckans PSN-uppdatering

Spel / Sony

Det är dags för en ny uppdatering i PSN-affären och den här veckan får vi bland annat tillgång till Scholar of the First Sin, alltså nyversionen av Dark Sous 2 inklusive släppta DLC, till både PS3 och PS4. Dessutom släpps Axiom Verge och Woah Dave! till PS4.

Till PS3 släpps GTA: San Andreas, Anna Extended Edition och Paranormal Pursuit: The Gifted One Collector’s Edition samt Syberia 2. Woha Dave! letar sig också in till Playstation Vita liksom MLB 15 The Show som även släpps till PS3 och PS4.

Mer releaser hittar ni som vanligt via länken nedan.

blog.eu.playstation.com +

Mer Star Wars: Battlefront den 17 april

Spel / Multiplattform

Sedan tidigare vet vi att Star Wars: Battlefront ska visas under en Star Wars-mässa i april. Men nu har vi fått mer exakt information.

Den 17 april är det dags och tiden är satt till 18.30 under en presentation som DICE ska hålla. Boka in det i kalendern!

www.ign.com +

Trailer till de fyra sista avsnitten av Gotham

Film / TV-serier

Det är bara fyra avsnitt kvar av den första säsongen av pre-Batman-serien Gotham och mystiken är tätare än aldrig någonsin förr. Nu har Fox släppt en ny trailer till de kommande avsnitten och det verkar som att vi kommer få en rätt actionspäckat avslutning. En klar bonus är att vi för första gången får ta en snabbtitt på Milo Ventimiglias karaktär.

Avsnitt 19 av Gotham kommer visas den 13 april i USA.

www.slashfilm.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen