Fredagsdansen

Video / Dumheter

I dag är det fredag och då skall man ut och dansa, åldern spelar ingen roll!

www.youtube.com +

Recension Vi har testat HTC One M9

Mobil / HTC

Jag har en rätt jobbig relation med HTC. Jag fullkomligt älskade första One som släpptes för två år sedan. Den var snabb, hade en högupplöst display och var praktiskt taget perfekt när det kom till designen. Med M8 var det en liknande känsla. Riktigt nice design, men den kändes inte som en fullpottstelefon på grund av gimmickkameran.

HTC One M9 såg på håll ut som en uppgraderad version av föregångaren M8 med snabbare systemkrets, bättre kamera och ommöblerad design. Det kändes helt enkelt inte som att One M9 tog mig med storm över huvud taget. Det var samma telefon som förra året, fast lite annorlunda. När jag fick lägga vantarna på telefonen så blev det lite som en känslomässig berg-och-dal-bana med både nice- och meh-moment.


Läs mer...

John Hennessey berättar historien om Venom GT

Bil / Övrigt

John Hennessey från Hennessey Performance har träffat Xcar och pratat lite om historien kring modellen Venom GT.

Vad händer när lava möter is?

Vetenskap / Experiment

The Science Channel utför här ett antal experiment med lava. Bland annat får man se vad som händer om man häller lava på is och vad som händer om man slänger ner det i vatten.

youtu.be +

Gangsterversion av Hobbit

Video / Humor

Lite vapen, lite rapp och vips har du en gangsterversion av Hobbit där både Sauron och Smaug får smaka på hårda kulor. Bakom videon står PistolShrimps som kallar den för GANGSTA HOBBITS - Menace II Middle Earth.

  tack Christer Larsen youtube.com +

Avengersgänget pratar om Quicksilver och Scarlet Witch

Film / Trailer

Marvel har släppt en ny video på sin Youtubekanal där Joss Whedon, Aaron Taylor-Johnson och Elizabeth Olsen pratar litegranna om de nya karaktärerna Quicksilver och Scarlet Witch som kommer att dyka upp i Avengers: Age of Ultron.

Avengers: Age of Ultron har fortfarande premiär 22 april.

www.youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen