60 000 dominobrickor som faller

Video / Vackert

Ett gäng som kallar sig för Flippycat tänkte att det skulle vara kul att stapla 60 000 dominobrickor uppdelat på 60 stycken väggar för att sedan välta ned alltihop. Installationen mätte vid färdigställandet, som tog 65.5 timmar och åtta dagar, över fyra meter.

Så mycket jobb för tolv sekunders rasande känns väl sådär. Men vi fick något trevligt att titta på i alla fall. Ett klipp från en annan vinkel hittas under "Läs mer".

gizmodo.com +
Läs mer...

Tested provar Apple Watch

Mac / Apple Watch

Förra veckan släppte Apple sin smartklocka Apple Watch. Folket från Tested lyckades få tag på den och spenderar här en 30 minuter med att visa upp några av klockans funktioner samt ge sina initiala intryck.

www.tested.com +

Ny trailer för Batman: Arkham Knight

Spel / Multiplattform

Precis som rubriken antyder har vi här en ny trailer för Batman: Arkham Knight

Detta är Gigas

Spel / Multiplattform

Under helgen så presenterade Bandai Namco en ny karaktär för Tekken 7. Denna karaktär heter Gigas och är en rätt stor typ med tentakelliknande grejer på ryggen.

www.siliconera.com +

Pressfotograf blev nedtryckt på marken av polis

Foto / Övrigt

Under helgen genomfördes en protest mot den polisinsats som i april ledde till att den mörkhyade personen Freddie Gray dog under ett gripande. Liksom flera gånger förut ville folk protestera mot överdrivet våld från polisen.

Protesterna, som ägde rum i den amerikanska staden Baltimore urartade dock och när stenar började kastas mot polisen meddelade de att protesten inte längre var fredlig och bad de som protesterade att lämna området. Strax efter detta ska en pressfotograf brutalt, enligt honom själv helt oprovocerat, ha tryckts till marken. Samtidigt skrek hans medarbetare, som även filmade det hela, att han var en fotograf vilket inte verkade stoppa polisen. Fotografen själv, J.M. Giordano, ska ha sagt "They just took me down". När han blev släppt av polisen ska han sedan ha ställt sig upp och fortsatt sitt arbete med att dokumentera tumultet. Nedan kan ni kolla in händelsen som filmats och lagts upp på Giordanos Instagram. Ovan kan ni också se ett inslag om just Freddie Gray från gripandet i april.

www.diyphotography.net +
Läs mer...

Snubbe visar hur man gör en Apple Watch i guld

iOS / Tillbehör

Apple Watch har nu börjat säljas i USA och i ett gäng andra länder. Användare som bara måste ha den dyraste guldversionen är tvungna att lägga ut minst 13 000 dollar, men Youtubern Casey Neistat visar hur du kan få en flådig klocka med guldlack utan att behöva ta ett banklån.

youtube.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen