Så här fraktar man en telestolpe i Kina

Video / Imponerande

Om vi ska frakta en telefonstolpe från ett ställe till ett annat låter det ju som en smart plan att fixa en lastbil med kran och köra den på flaket. Men inte i Kina. Där bygger man istället om själva stolpen till transportmedel lite provisoriskt.

Engineering level: Asian.

jalopnik.com +

Bad Lip Reading för The Avengers

Video / Dumheter

Skojarna från YouTube-kanalen BadLipReading är tillbaka igen och denna gång har man tagit scener från The Avengers och gjort karaktärerna till ett gäng rednecks.

Lite gameplay från Total War: Arena

Spel / PC

Under helben släppte SEGA lite alfa-gameplay från sitt kommande Total War-spel Total War: Arena. Spelet är ett lagbaserat strategispel som använder sig av diverse moment från tidigare Total War-spel men då anpassat för att spelas i matcher med upp till 20 spelare.

Om man tycker detta låter lovande så kan man anmäla sig till att testa alfan via länken nedan. Spelet kommer vara gratis att spela när det väl släpps, när det sker är dock oklart.

www.totalwar.com +

Tested tittar på Project Wing

Pryl / Drönare

Folket från Tested tittar här lite närmare på Project Wing-prototypen som Google visade upp under Maker Faire-mässan. Med dessa drönare hopas Google på att kunna leverera paket på ett snabbare och effektivare sätt än traditionella quadcopters.

www.tested.com +

Få lite Just Cause i ditt Grand Theft Auto V

Spel / PC

Om man saknar lite Just Cause i sitt Grand Theft Auto V så kanske man skall ta och prova den här modden från JulioNIB. Med denna mod kan folk som spelar Windows-versionen av spelet få en grapple gun som skjuter ut en lina som man kan fästa med det mesta. Man kan även fästa ihop flera saker med varandra för totalt skoj och kaos.

Personen bakom modden har sagt att man kommer implementera en funktion som gör att man kan sno fordon genom att endast fästa repet mot dem.

Modden kan hittas via länken nedan.

gtaxscripting.blogspot.se +

Quadcopter flyger över de nubiska pyramiderna

Vetenskap / Historia

Klipp där en quadcopter flyger över de nubiska pyramiderna i Sudan.

voices.nationalgeographic.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen