Nattmusik

Video / Musik
En ny snygg musikvideo från Mattias Nihléns musikprojekt VED för låten Din Egen Spegelbild.
blogg.svt.se +

Google släpper Photo Sphere till iOS

iPhone / Mjukvara
Google har idag lanserat en app för iOS som heter Photo Sphere Camera. Denna app har samma funktion som Photo Sphere-funktionen som är inbyggd i deras kameraapp för Android men nu kan man alltså för första gången använda detta på iOS.

Vad appen låter dig göra är att ta sfäriska panoraman som du sedan kan ladda upp på Google Maps så att andra kan se hur det ser ut på platsen där du var. Här kan du bland annat ta en titt på hur det ser ut hos oss här på kontoret.

Appen är förstås gratis.
itunes.apple.com +

Twitter raderar bilder på döda

Webb / Twitter
I efterdyningarna av skådespelaren Robin Williams död, då hans dotter bland annat blev utmobbad från Twitter, har nu Twitter beslutat sig för att radera bilder på avlidna människor på Twitter om deras anhöriga begär det.

För att få en bild raderad måste de anhöriga bifoga en dödsattest av den avlidne, den avlidnes användarnamn på twitter, en kopia på den anhöriges identitetshandling samt lite annat (ni hittar den fullständiga listan på länken nedan).

Twitter säger dock att att man endast kommer att radera bilder under särskilda omständigheter och kommer att bedöma eventuell radering från fall till fall.
via Wall Street Journal

support.twitter.com +

Mer om Renovo Coupe

Bil / Nyheter
Den eldrivna nyheten Renovo Coupe som blandar klassiska linjer med framtidsteknik väckte mycket uppmärksamhet på Pebble Beach. XCAR som var på plats tog sig en närmare titt och pratade även lite med skaparen bakom bygget.
www.carscoops.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen