The Pirate Bay censureras i Storbritannien

Webb / Övrigt

Tidigare i år så kom Storbritanniens High Court fram till att torrent-sajten The Pirate Bay (TPB) användes för att ladda hem copyright-skyddat material och i måndags utfärdade man en domstols-order vilken tvingar fem brittiska internetleverantörer att förhindra att deras användare kan surfa till The Pirate Bay.

Motreaktionerna mot beslutet har redan börjat och det brittiska Piratpartiet erbjuder nu drabbade användare en proxy-tjänst via vilken man kan komma åt TPB och TPB tipsar själva i sin blogg om hur brittiska användare fortsatt kan komma åt TPB.

Storbritannien är inte det första landet i Europa som censurerar The Pirate Bay och tidigare har liknande beslut fattats i Danmark, Finland, Nederländerna, Belgien och Italien. Mig veterligen har dessa blockeringar inte varit särskilt lyckade för upphovsrättsorganisationerna och snarast gett TPB reklam och sajten växer kontinuerligt för varje månad som går.

via TorrentFreak thepiratebay.se +

Dagens Instagram Blade Runner Reality

Webb / Sajter

Blade Runner Reality är ett Instagram-konto där man samlat en massa bilder på saker och platser som ser ut som något från den klassiska science fiction-filmen Blade Runner.

instagram.com +

Var försiktig när du firar bossarnas död i Bloodborne

Spel / Multiplattform

I den här filmen får vi se varför man inte ska ta något för givet när man tar sig fram genom spelet Bloodborne. Spelaren slåss här, tillsammans med en kamrat, mot en elak boss och när de lyckas ta ner den är han jublande glad. Så glad att han missar förgiftningen som sakta men säkert äter bort hans hälsa. Oups.

kotaku.com +

Masi Oka kommer medverka i Heroes Reborn

Film / Trailer

Jack Coleman är inte den enda av orginalmedlemmarna i Heroes som kommer återvända i nya Heroes Reborn. Det har nu blivit bekräftat att även Masi Oka dyka upp i serien. Masi kommer återvända till Heroes-universumet som den tidshoppande äventyraren Hiro Nakamura. Vad som

Heroes Reborn har premiär senare i år och i serien kommer vi bland annat få följa Noah Bennet, som spelas av Jack Coleman, i 13 sprillans nya avsnitt tillsammans med bland annat Zachary Levi, känd från Chuck, och förstås Masi Oka.

Ovan ser ni alla fall en teasertrailer till den kommande serien och jag har fortfarande ingen aning om vad som kommer att hända i serien, men jag är väldigt taggad i alla fall.

www.slashfilm.com +

Gratis bilar till Project CARS

Spel / Multiplattform

Slightly Mad meddelade i dag att man månadsvis kommer släppa nya bilar till sitt kommande bilspel Project CARS. Dessa bilar kommer släppas utan extra kostnad vilket ju är rätt trevligt.

Den första bilen som man kommer släppa med detta initiativ är Lykan Hypersport vilket är en bil som man även kommer få se i den kommande filmen Furious 7.

Project Cars släpps till Windows, PlayStation 4 och Xbox One under mitten av maj månad. Project CARS skall även släppas till Wii U men när det händer är fortfarande oklart.

www.eurogamer.net +

Tested provar FOVE

Pryl / Virtuell verklighet

Norm från Tested provar här FOVE Eye Tracking VR Headset vilket är ett par virtuell verklighetsglasögon som även har eye tracking-funktionalitet. Eye tracking följer ögonens rörelser och på så vis kan man styra vart man vill gå eller skjuta genom att titta på ett objekt.

www.tested.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen