Facebook App Center

Webb / Facebook

Efter det att Apple, Google, Spotify och andra startart så kallad appstores, butiker där man kan ladda ner program, appar och annat gratis eller mot betalning, är det nu dags för Facebook att kicka igång en appstore.

Facebook kallar sin appstore för Facebook App Center och där kommer man att kunna ladda ner HTML5-appar för den vanliga Facebook-plattformen så väl som appar för iOS och Android som på något sätt interagerar med Facebooks tjänster.

Facebook App Center kommer inte att lista appar utifrån popularitet utan kommer istället att rekommendera varje enskild användare de appar som Facebook tror att användaren är intresserad av. Detta kan Facebook givetvis göra på grund av all information som de redan har om användaren och dennes vänner.

Utvecklare som väljer att sälja eller ge bort sina appar via Facebook App Center kommer även att få detaljerad statistik på vilka ålderskategorier som använder appen, hur länge appen används och annan information som kan vara guld värt om utvecklaren ska vidareutveckla sin app längre fram.

Facebook App Center kommer att rulla ut om några veckor men redan nu kan utvecklare ansöka om att testa "paid apps" på den nya plattformen.

developers.facebook.com +

Ringar från Game of Thrones

Film / Övrigt

Gillar du Game of Thrones och känner för att visa upp det lite extra för världen så går det nu att köpa Daenerys Targaryens drakar som ringar.

Det handlar alltså om de tre drakarna Drogon, Viserion samt Rhaegal och de levereras tillsammans med tre drakägg där man kan förvara ringarna när man inte använder dem. Cirka 1.600 kronor får man langa upp om man vill vandra omkring med tre drakar på fingrarna.

via CreepBay www.etsy.com +

Teaser för hemmagjord Zelda-kortfilm

Spel / Nintendo

The Zelda Project och Player Piano bjuder här på en teaser för kortfilmen The Final Battle som handlar om Links resa till Castletown för att slåss med Ganondorf.

www.youtube.com +

Fredagsdansen #2

Video / Musik

Grym musikvideo för låten Down to Earth av Flight Facilities.

www.youtube.com +

Klipp från Furious 7

Film / Övrigt

Här har vi kort och gott ett litet klipp från Furious 7.

Furious 7 har svensk biopremiär den 1 april.

www.youtube.com +

Steam håller SteamOS-rea

Spel / PC

Valve håller just nu en SteamOS-rea vilket innebär att man kan köpa massvis med spel till ett avsevärt mycket lägre pris.

Så om man är sugen på att fynda lite spel så kanske man skall kolla in rean via länken nedan.

  tack Marcus store.steampowered.com +
Redaktionen Annonsera Cookies
bloggportalen