Kevin Smith donerar pengar från Miramax-filmer till välgörenhet
Women in Film får all framtida kosing 
42.9°
+
André Stray
0
Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
52.7°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Amerikaner gillar Google+ mer än Facebook

Finns antagligen logisk förklaring till det dock

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Google

I USA så publiceras varje år något som man kallar för "American Customer Satisfaction Index" där konsumenter kan gradera tjänster och företag ut i från hur nöjda man är med dem. Enligt deras senaste rapporten så verkar det som om amerikaner gillar Googles sociala medietjänst Google+ betydligt mycket bättre än konkurrenten Facebook.

Google+ får 78 poäng på den 100-gradiga skalan medan Facebook endast får 61 poäng. Det finns antagligen en alldeles logisk förklaring till det då, som man skriver på länken nedan, det antagligen är betydligt fler som använder Facebook än Google+. Detta leder till att den stora massan som använder Facebook inte är helt nöjda med en del saker, som till exempel annonser och massa skräp i flödet. Google+ desto mindre användarbas slipper däremot annonser och kan bättre styra exakt vad som visas i flödet och därför gillar Google+-användare sin tjänst bättre.

Vidare säger man att även om det är många som ogillar Facebook så har de flesta "investerat" så mycket tid i tjänsten att man inte anser sig orka byta till något annat socialt nätverk. Givet att Facebook snart har en miljard användare så är det givetvis förståeligt men som man avslutar artikeln med: "That doesn’t mean Facebook shouldn’t worry. Remember when everybody was on Myspace?

I videon ovan hittar ni hur som helst en tjej som verkligen älskar Google+.