RC-plan som flyger i 727 km/h
Hej! Hej då! Hej! Hej då! 
49.1°
+
Roger Åberg
0
Spotify större än Bonnier
Största mediabolaget i Sverige 
48.1°
+
Roger Åberg
0
En lite vuxnare chokladkalender
Från Chokladfabriken 
95kg
+
Roger Åberg

Rykte Spotify rullar ut webbaserad beta idag

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Spotify

Streamingtjänsten Spotify sägs idag börja rulla ut en webb-version av tjänsten som användare ska kunna köra direkt i webbläsaren.

Det är den amerikanska teknik-sajten The Verge som fått dessa uppgifter från en anonym källa med insyn i företaget och de har även publicerat en skärmdump på tjänsten som ni kan se på bilden ovan. Som synes så är webbversionen förhållandevis lik de klienterna som körs på datorer och vi hittar bland annat en sökfunktion, radion, en låtlist-sektion samt en "Whats New"-sektion. The Verge erfar att webbversionen kommer att vara gratis men att den sannolikt kommer att innehålla reklam i form av traditionella banners men även kanske radioreklam liknande den som gratis-användare av tjänsten idag får via de traditionella klienterna.

En webbaserad version av Spotify är något som länge efterfrågats av användare och något som skiljt Spotify från sina konkurrenter. Den webbaserade versionen av Spotify kommer inte att ersätta de vanliga dator-klienterna utan är snarare tänkt att fungera som ett komplement.