Baby hör sin mamma för första gången
Gölligt! 
45.6°
+
Roger Åberg
0
Nancy Cartwright kör igenom sina sju Simpsons-karaktärer
Alltid lika skön 
43.5°
+
Roger Åberg
0
Animerat på nakna kroppar
Avtryck som ger intryck 
78kg
+
Bobby Green

Kläck inte ur dig vad som helst på Facebook

Fängelse och 500 000 dollar i borgen kan bli konsekvensen

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Facebook

I mars så dog sarkasmen på nätet, i alla fall i USA. Då blev nämligen Justin Carter, 19 år och från Texas, arg efter att det gick dåligt i League of Legends och någon påpekade på nätet att han var galen. Han svarade då fint med följande på Facebook:

"I think Ima shoot up a kindergarten. And watch the blood of the innocent rain down. And eat the beating heart of one of them."
Visst har det skett ett par galna skottlossning i USA på senaste men att äta ett hjärta kanske ska ses som ett tecken av sarkasm.

Hur som helst så blev en kvinna väldigt upprörd över detta och trodde helt klart det var sant så hon ringde polisen. Det ska tilläggas att kvinnan bodde i Kanada och inte ens i närheten av Justin Carter.

Justin blev i alla fall arresterad och borgen sats till en halv miljon dollar. Nu har det gått tre månader och Justin har enligt föräldrarna både blivit slagen och fått sitta i isoleringscell. Hur som helst så har han varit fängslad i tre månader efter att endast ha kläckt ur sig något dumt på Facebook.

Nu har en anonym person hjälpt till och betalat borgen så att Justin äntligen får lämna fängelset men han är fortfarande misstänkt för brottet förstås. Nästa dag i domstol är den 16 juli och förhoppningsvis så kanske det kan hjälpa honom då det inte finns några bevis för att han skulle menat det hela.