Kakadua skäller på hundar
Voof! 
48.5°
+
Roger Åberg
0
Snubbe bygger egen Switch-klon
Emulerar flera system 
42.3°
+
Emmy Zettergren
0
Binging with Babish lär dig göra sås
Sås är bäst! 
88kg
+
Bobby Green

iOS/Android Hitta rätt spellista till Spotify med Browse

Ny funktion till iOS- och Android-apparna

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Spotify

Idag lanserar Spotify en ny funktion sina iOS- och Android-appar som man kallar för Browse och tanken med den funktionen är att det ska bli enklare att hitta låtlistor och nyheter.

Med Browse ska det bli enkelt att hitta lämplig låtlista för promenaden, förfesten, hemmakvällen, löpturen, bilfärden eller annat. Det ska även finnas en sektion där man hittar den senaste musiken som blivit tillagd till Spotify, en funktion som jag vet många saknat sedan en liknande funktion ersattes med Spotifys Discover-funktion tidigare i år.

De nya versionerna av apparna ska börja rulla ut till iOS och Android nu men jag har själv inte sett till den nya Browse-funktionen ännu.

Visa
Pressmeddelande
Hitta rätt spellista med Browse
Spotify introducerar Browse, spellistor för varje tillfälle skapade av musikexperter.
Ska du till gymmet eller ut och träna? Vi har spellistorna som får dig att ge det lilla extra. Ska du ha middag eller gör du dig redo för en utekväll? Lugn, vi löser det. Vi har spellistor för alla tillfällen, så oavsett om du behöver någonting peppande eller avslappnande - så har vi det. Du kan nu leta dig igenom en sammanställning av Spotifys topplistor och dessutom få koll på den senaste musiken.

Nu lanserar vi Browse, som ger dig noga utvalda spellistor för varje tillfälle utav din dag, handplockade av våra experter. Den nya funktionen ger dig ett lätt och överskådligt sätt att hitta:

Musik för varje tillfälle: På väg till jobbet, mysiga hemmakvällar, den perfekta förfesten eller den långa löpturen i regnet och mycket mycket mer.
Upptäck med hjälp av Browse vad som är inne och nytt: Hitta de senaste album- och singelsläppen från dina favoritartister (eller blivande favoriter), och en samling av våra topplistor.
De senaste uppdateringarna från Spotify har hjälpt människor att upptäcka ännu mer ny musik. Först, gjorde vi det möjligt att följa sina vänner, favoritartister och trendsättare, och att på ett enkelt sätt skicka låtar till varandra. Sen lanserade vi Discover, personliga rekommendationer baserat på en unik kombination av algoritmer och år av erfarenhet och data. Nu, Browse, vilket adderar den mänskliga faktorn och skapar ett tredimensionellt sätt att upptäcka musik. Med hjälp av dina vänner, våra personliga rekommendationer och musikexperter skapar vi den perfekta formeln för att säkerställa att du alltid har rätt musik för varje ögonblick.

"Vi litar inte bara på en källa i verkliga livet – och musikrekommendationer kan inte heller vara endimensionella” säger Gustav Söderström, Chief Product Officer på Spotify. ”Vårt tredimensionella sätt kombinerar nu en mänsklig touch med en genomträngande social integrering och unik teknologi från över fem år av erfarenhet. Vi kan musik och vi är de första att kombinera alla dessa tre aspekter i en enda musiktjänst, för att göra det enklare än någonsin för våra användare att navigera i den stora musikskatt som finns i Spotify består av.

Browse kommer att rullas ut till våra iOS- och Androidanvändare, och snart även på våra andra plattformar.
Kakadua skäller på hundar
Voof! 
48.5°
+
Roger Åberg
0
Snubbe bygger egen Switch-klon
Emulerar flera system 
42.3°
+
Emmy Zettergren
0
Kylo Ren "kväver" snubbe på New York Comic Con
Snyggt skämt 
57.2°
+
Emmy Zettergren
0
Windows 10 Creators Update gör det svårare att fuska i spel
Microsoft smyger ut funktionen TruePlay 
48.8°
+
Emmy Zettergren
0
Seven-Eleven börjar med ellastbilar
Från Mitsubishi Fuso 
50.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
400 okända forntida monument hittade i Saudiarabien
Tusentals år gamla 
50.1°
+
Emmy Zettergren
0
Microsoft nu värt över 600 miljarder dollar igen
Som på den gamla goda tiden! 
49.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Vi har fått vår första artikel raderad från Googles sökindex
Därför skriver vi om den igen 
55.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
FAA vill ha förbud mot datorer i incheckat bagage på flyg
"No laptop for you!" 
28.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Polestar 1 kan kosta upp till 1,5 miljon kronor!
Ingen svensson-kärra det här inte 
22.6°
+
Roger Åberg
0
Järnhalten i sjöar ökar kraftigt i Europa
Binder miljögifter i vattnet 
31.0°
+
Emmy Zettergren
0