Regeringen vill skynda på forskning om antibiotika
Kan komma att ge pengar till läkemedelsindustrin 
43.2°
+
Emmy Zettergren
0
Ny version av AlphaGo tar över rollen som mästare i spelet Go
Har dessutom lärt sig själv 
41.8°
+
Emmy Zettergren
0
Skaparen av Hamdog vill öppna restaurang
Tar hjälp av crowdfunding 
77kg
+
Bobby Green

iOS Spotify-appen får equalizer

Ratta själv eller välj förinställda inställningar

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Spotify

En av de mest efterfrågade funktionerna i Spotifys appar ska enligt dem själva vara en equalizer-funktion och idag uppdaterade man appen till iOS med just en sådan.

Det går att kontrollera nivåerna på eq:n själv eller så kan man välja mellan 22 stycken fördefinierade inställningar som till exempel Elektronisk, Hiphop, Akustisk, Klassisk, små högtalare och Loudness.

Spotify skriver i ett pressmeddelande att den senaste uppdateringen av Spotify-appen till iOS kommer att rulla ut under dagen.

Visa
Pressmeddelande
Spotify får Equalizer-uppgradering

Spotify erbjuder nu dig att lyssna på musiken precis som du vill, genom lanseringen av vår inbyggda Equalizer-funktion som rullar ut som en del av vår senaste iOS uppdatering för iPhone och iPad.

Spotifys nya Equalizer-funktion erbjuder totalt 22 förinställningar, inklusive Elektronisk, Hiphop, Akustisk, Klassisk, små högtalare och Loudness. Användare kan också manuellt ändra sina egna Equalizer-inställningar i appen.

Uppdatera till den senaste versionen av Spotify iOS-appen och gå till Inställningar> Uppspelning> Equalizer för att komma åt den nya funktionen.

"Många av våra användare har efterfrågat en inbyggd Equalizer ett tag nu och det är även en av våra mest efterfrågade funktioner för iOS," säger Sten Garmark, Vice President Product på Spotify.

Han tillägger: "Med Equalizer kan du justera ljudinställningarna baserat på den typ av musik du lyssnar på, eller den enhet som du lyssnar på, om det så är små högtalare eller portabla hörlurar. Nu har du ännu mer kontroll över din musik."

Den sista funktionen följer ett antal nya mobila uppdateringar, inklusive sortering och filtrering av spellistor, hantering av Play Queue och offline-sökning. Discover-funktionen har också flyttat in i fliken Browse för en ännu enklare och mer kraftfull musikupplevelse.

Uppgraderingen kommer att rullas ut till samtliga iOS-användare under dagen.