WhatsApp blockerat i Kina
I samband med kommunistpartiets kongress 
30.5°
+
Frode Wikesjö
0
Facebook köper rättigheterna till Skam
Den amerikanska versionen lär bli lättillgänglig 
28.3°
+
André Stray
0
Liten igelkott ska väl också få campa
Skön kampanj 
81kg
+
Roger Åberg

Inbox från Google får tre nya funktioner

Bland annat avdelning för sparade länkar

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Google

Mejlappen Inbox från Google uppdateras nu med tre nya verktyg som enligt Google syftar till att göra vardagen enklare för användarna.

Den första nyheten gäller mejl som är relaterade till olika event. Inbox kommer nu att gruppera alla mejl som rör samma event så att användaren får en bättre översikt över alla detaljer som skickats ut. Googles software engineer Pras Sarkar beskriver det så här: "When you tap on an event, you'll see a comprehensive overview, all in one place."

En annan nyhet är att det ska bli enklare att förhandsgranska nyhetsbrev och den tredje nyheten handlar om länkar. Eftersom många skickar länkar till sig själva via mejl för att komma ihåg att läsa saker senare har Google tagit fram funktionen "Save to Inbox" som kan användas för att samla alla länkar på ett och samma ställe. På mobiltelefoner dyker en speciell knapp, när du har kopierat en länk, som kan användas för att spara länken och använder man en dator kan Chrometillägget Inbox by Google användas för att göra samma sak. De sparade länkarna hamnar sedan under en ny kategori i vänstermenyn som rätt och slätt kallas "Sparat".