Oregistrerad McLaren F1 till salu
Har gått knappt 40 mil 
41.9°
+
Roger Åberg
0
Nu lanseras Google Wifi i Sverige
Nu kan man köpa annat än Chromecast i Googles svenska shop 
41.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Soffan som blir en våningssäng
Dagens kombo! 
83kg
+
Roger Åberg

Snart kan du skicka hemligheter med Facebook Messenger

Facebook börjar testa hemliga konversationer

Visa inte Webb-artiklar
Webb / Facebook

Det största problemet folk har med Facebook är att de vet allt om en och inte hymlar med det. Att skriva hemligheter på Facebook Messenger kan därför kanske kännas olustigt men nu börjar man att testa så kallade hemliga konversationer i Messenger.

Sättet man har implementerat det på verkar faktiskt riktigt bra. Om man har en konversation med någon men vill vara lite hemlig så kan man starta en hemlig konversation med den personen. Meddelanden som skickas, inklusive bilder, i den hemliga konversationen går aldrig genom Facebooks servrar och sparas inte någonstans förutom på de respektive användarnas enheter. Det gör att man inte kan byta från en mobil till en annan eller från mobil till desktop och fortfarande se det som har skrivits. Facebook tror att de allra flesta vill just detta, att deras konversationen ska vara nåbara från flera prylar, så därför är det hemliga läget inte påslaget som standard.

När ett meddelande skickas kan man också tidsbestämma det så att det bara går att se en viss tidsperiod från det att man har skickat det. Skickar man till exempel en kod eller ett lösenord och inte riktigt litar på att användaren är duktig och raderar det ställer man helt enkelt in att det ska raderas efter X minuter.

Man börjar testa funktionen i liten skala och alla ska få funktionen under sommaren.