m

HTC släpper desigtelefon med hängsmycke

Samt andra tillbehör som är naturliga komplement i ditt liv

Android / Hårdvara

HTC släpper idag ännu en random telefon vilken får namnet HTC Rhyme och enligt pressmeddelandet har den senaste versionen av HTC Sense om det förvånade någon.

Rhymes USP (unique selling point) är att det är en stilren och lyxig design-lur. Den lanseras även med ett gäng innovativa accessoarer som exempelvis ett hängsmycke och en dockningsstation som fungerar som ett naturligt komplement i människors liv.

"HTC Rhyme bygger på ett helt nytt koncept, som utgår från att det finns en stor grupp konsumenter som vill ha personligare telefoner för alla situationer i vardagen", berättar Peter Frølund, nordisk direktör för HTC. "HTC Rhyme fokuserar på att uppfylla deras krav genom ett helt nytt designkoncept bestående av en hel serie innovativa tillbehör, bl.a. HTC Rhyme Charm och en dockningsstation, som fungerar som ett naturligt komplement i människors liv."

Efter hoppet hittar ni allt om de tillbehör som lanseras och hela pressmeddelandet som kan ge ett gott skratt om man räknar adjektiv.

De specifikationer vi fått är att Rhyme har en 3,7 tum stor Super LCD-skärm (800 x 480 pixlar) samt 5-megapixelskamera med Power LED-blixt och en serie funktioner. Telefonen släpps i oktober för ett ännu okänt pris men vi vet att ni i paketet får med HTC Rhyme Docking Station, HTC Rhyme Tangle Free Headphones och HTC Rhyme Charm (läs mer om dessa i pressmeddelandet efter hoppet).

Det börjar kännas som denna video fast byt ut Sony mot HTC.

HTC PRESENTERAR HTC RHYME, EN ELEGANT NY SMARTPHONEUPPLEVELSE

HTC Rhyme kombinerar avancerade funktioner med ny, snygg design, en uppdaterad HTC Sense- upplevelse och en hel serie praktiska tillbehör.

NEW YORK CITY ? 20 september 2011 ? HTC Corporation, internationell utvecklare av mobilprodukter, presenterade idag HTC Rhyme, en ny smartphone designad för människor som vill ha en stilren och behändig telefon med smarta funktioner som passar perfekt in i deras liv. HTC Rhyme, med senaste HTC SenseTM, är en lyxig allt-i-ett-lösning och levereras med kompletterande tillbehör som förenklar livet.

"HTC Rhyme bygger på ett helt nytt koncept, som utgår från att det finns en stor grupp konsumenter som vill ha personligare telefoner för alla situationer i vardagen", berättar Peter Frølund, nordisk direktör för HTC. "HTC Rhyme fokuserar på att uppfylla deras krav genom ett helt nytt designkoncept bestående av en hel serie innovativa tillbehör, bl.a. HTC Rhyme Charm och en dockningsstation, som fungerar som ett naturligt komplement i människors liv."

Elegant, exklusiv och lyxig
HTC Rhyme har en smart, elegant unibody-design, med detaljer som är omsorgsfullt utformade för en unik sinnesupplevelse. Materialen, kurvorna och dimensionerna har design som ger en fantastisk känsla i handen, utan att kompromissa med de smarta funktionerna.

HTC Sense
HTC Rhyme präglas inte bara av återhållsam, enkel design och unika färgteman utan minst lika mycket av den uppdaterade HTC Sense-upplevelsen. HTC Sense unika, nya stil är inspirerad av hårdvarans design och inkluderar bland annat en helt ny startskärm som är stilren och enkel och ger snabb tillgång till det som är viktigt. Startskärmen förhandsvisar snabbt och behändigt dina möten, meddelanden och allt annat som är viktigt för dig. HTC:s utvalda, specialdesignade skrivbordsbakgrunder fungerar dessutom som ett komplement till HTC Rhyme-upplevelsen.

HTC Rhyme har också högkvalitativt stereoljud och en imponerande 3,7-tums Super LCD-skärm med WVGA-upplösning, som på ett fantastiskt sätt återger bilderna från 5-megapixelkameran med autofokus, samt Power LED-blixt och omedelbar slutare, som garanterar att du alltid hinner fånga livets minnesvärda ögonblick. Kameran har dessutom en serie funktioner för fotografering och bilddelning, bl.a. ansiktsigenkänning, som ser till att dina vänner alltid är i fokus, seriebildstagning, som automatiskt tar fem bilder i följd av ett motiv, och panoramabildtagning, som låter användarna sammanfoga flera olika bilder och skapa imponerande panoramavyer. HTC Rhymes låsta startskärm kan skräddarsys så att den visar det viktigaste innehållet och låter dig snabbt och behändigt ta en bild eller se sociala uppdateringar, foton och väderrapporter genom att helt enkelt aktivera displayen.

HTC Rhyme ger dig också snabb tillgång till underhållning via HTC Watch, med ett brett utbud av långfilmer och TV-program för direkt nerladdning och visning.
Praktiska tillbehör

HTC Rhyme har en hel serie tillbehör vars form och funktion följer samma sensoriska designtema. De integrerade tillbehören gör din telefon personligare än någonsin och har skapats för att göra HTC Rhyme till en naturlig del av ditt liv.

HTC Rhyme Docking Station ? Dockningsstationen laddar upp telefonen och förvandlar samtidigt Rhyme till en väckarklocka och musikspelare som låter dig vakna till dina favoritlåtar som spelas upp direkt från de inbyggda Bluetooth-högtalarna.

HTC Rhyme Charm ? Hängsmycket är en helt ny och unik lösning som diskret indikerar inkommande samtal eller meddelanden när HTC Rhyme ligger längst ner i din väska. Den består av en liten, lysande kub ansluten till telefonen via en snodd som kan dingla fritt ur din väska och användas till att snabbt dra upp telefonen. Den gör det också lätt att hitta telefonen när den är begravd i en överfull handväska eller ryggsäck.

HTC Rhyme Sports Armband ? Sportarmbandet ger dig smidig tillgång till appar och musik och gör det roligare att motionera.

HTC Rhyme Tangle Free Headphones ? Hörlurarna med trasselfri sladd gör det lättare att lyssna på din favoritmusik.

HTC Rhyme Bluetooth® Headset ? De trådlösa hörlurarna har samma designspråk som själva telefonen och låter dig använda den handsfree.

HTC Rhyme Bluetooth® Car Speaker ? HTC Rhyme har en trådlös högtalare som kläms fast på solskyddet och gör det lättare och säkrare att köra bil.
Lansering


HTC Rhyme lanseras i de nordiska länderna i oktober. Med i paketeringen kommer HTC Rhyme Docking
Station, HTC Rhyme Tangle Free Headphones och HTC Rhyme Charm.


Om HTC
HTC Corporation (HTC) är ett av de snabbast växande företagen på mobiltelefonmarknaden. HTC fokuserar starkt på människor och utvecklar innovativa smartphones som gör livet lättare och kan anpassas för individuella behov. Företaget är börsnoterat på Taiwan Stock Exchange under namnet 2498. Vill du ha mer information om HTC är du välkommen att besöka www.htc.com.

Läs mer
Google inleder samarbete med Renault-Nissan-Mitsubishi
Ska fixa Android till deras bilar 
42.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Pappa använder barn för att snatta Nintendo Switch
Årets pappa? 
28.9°
+
André Stray
0
Nya Lexus ES blir din för 417.000 kronor
Har Sverigepremiär i januari 
33.1°
+
Bobby Green
0
Kina inför strafftullar mot USA
På varor för 60 miljarder dollar 
32.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Australiensiska jordgubbar kollas nu med metalldetektor
Efter att idioter börjar fylla dem med nålar 
18.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nytt konstgräsgranulat tillverkas av rester från sockerrör
Miljövänligare än mikroplaster 
55.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Trailer för Captain Marvel
Peppen! 
51.7°
+
André Stray
0
George R.R. Martin vill inte att Game of Thrones ska sluta
Kunde ha fortsatt till 13 säsonger 
44.9°
+
André Stray
0
Xiaomi trollar Apple
Börjar sälja paketet XS Max 
72.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Spindlar aktiverade larmsystem i brittisk stad
Började spela kuslig musik för invånarna i Ipswich 
43.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
USA inför nya strafftullar mot Kina
Varor för 200 miljarder dollar får tull på 10 procent 
20.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Oskar har spanat in Audi e-tron
Hur känns den live? 
41.8°
+
Bobby Green
0
Twitter börjar äntligen lyssna på användarna
Tar tillbaka kronologiskt flöde 
53.4°
+
André Stray
0
Saudiarabien investerar 1 miljard dollar i elbilstillverkaren Lucid
En framtida Tesla-konkurrent? 
43.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
Nu är den här - Audis första serietillverkade elbil
e-tron är ett välkommet tillskott 
50.1°
+
Bobby Green
0
Japan blir förste turisten som åker till månen
Kommer även att ta med sig lite konstnärer dit 
49.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Elon Musk stäms av grottdykare
Efter Musk kallat honom för pedofil 
44.1°
+
Wille Wilhelmsson
0
iOS 12 är här!
Här är de viktigaste nyheterna enligt oss 
46.7°
+
Roger Åberg
0
Microsoft fimpar webbläsar-varning i Windows 10
Var bara något man testade i insiderversionen 
43.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Apple AirPower verkar vara död
Apple har värmeproblem 
30.3°
+
André Stray
0
Coop lanserar Coop Hämta
Köp online, hämta grejerna i butik 
48.0°
+
Wille Wilhelmsson
0
Lägre efterfrågan än väntat på iPhone Xs
Enligt analytiker som brukar ha rätt 
49.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
Jaguar I-Pace tog sig från London till Bryssel på en laddning
Hade kräm kvar i batteriet när den var framme 
47.1°
+
Bobby Green
0
Coca-Cola ryktas vara på väg in i cannabisbranschen
Vill göra smärtstillande drycker? 
48.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Venom kan släppas som unrated-version
Lite hopp finns kvar! 
48.6°
+
André Stray
0
Fick du inte paketet för att du inte var hemma? Här är lösningen
Teknik är roligt ibland 
56.9°
+
Bobby Green
0
Google ryktas koppla samman sökningar med telefonnummer i Kina
Dragonfly verkar bli ett övervakningsverktyg för Kina 
21.9°
+
Wille Wilhelmsson
0
Mumie av 50.000 år gammal vargunge hittad i Kanada
Man hittade även en ren-mumie 
45.7°
+
Wille Wilhelmsson
0