-
m

Tävling! Vinn hårborttagnings-kit från Veet!

Bort med oönskad hårväxt med Veet

Tävling! Vinn hårborttagnings-kit från Veet!
/

Att ta bort oönskad hårväxt och vårda sitt yttre blir allt mer naturligt. Både för tjejer men också för killar. För killar kan det gälla allt från hårväxt på ryggen till att trimma bröstet.

Hur blir man av med håret då? Man kan tillexempel använda sig av Veet hårborttagningsproduker. För tjejer har dessa produkter funnits länge och idag har männen sin egen serie, VEET for Men. Serien består av vaxbehandling med strips samt hårborttagningsgel. Alla produkter är har en aquablå förpackning som skiljer sig väsentligt från VEETs serier för kvinnor.

Veet for men Cold Wax Strips är vaxremsor där vaxet värms upp genom att man gnider remsan mellan händerna. Efter några få sekunder är den klar att använda. Remsan placeras på huden och slätas ut medhårs. Den kan sedan genast tas av med en snabb rörelse mothårs, med resultatet att hårstråna följer med. Huden är hårfri upp till fyra veckor. Cirkapriset 85 kronor.

Veet for men Hårborttagningsgel löser upp hårstråets proteinstruktur som gör det enkelt att skapa bort hårstråna med den medföljande skrapan. Beroende på var på kroppen håren tas bort, är huden len och hårfri i upp till en vecka. Gelen stryks ut på huden, och redan efter några få minuter kan håren tas bort med medföljande spatel. Cirkapriset 85 kronor.

Nu kan du tävla om 5 kit med Wax Strips och Hårbortagningsgel! Allt du behöver göra är att kommentera i detta inlägg varför just du skulle behöva ett kit med hårborttagningsprodukter.

Tävlingsregler: Din motivering lägger du som en kommentar i detta inlägg! Senast söndagen den 6 maj vill vi ha ditt svar. Vinnaren publiceras på Beautyfeber måndagen den 7 maj och kontaktas därefter via mail. Feber.se juryn väljer ut de 5 bästa förslagen. Juryns beslut kan inte överklagas. Vinsten kan ej bytas mot kontanter, varor eller andra tjänster. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Är du inte medlem ännu? Bli medlem och kommentera nu!

37.8°
0

Tävling! Vinn hårborttagnings-kit från Veet!

Bort med oönskad hårväxt med Veet

RSS 26 kommentarer till artikeln
Mudvader
Veet behövs för att bli av med de där neanderthalbuskarna på axlarna, och för att framhäva det snygga 80-talsärret efter old-school-blindtarmsoperationen. Vi snackar 10 cm och åtta stygn! Sist men inte minst så ska det tas bort hår där solen inte når men där man ibland vill vara len och slät ändå... You do the math!
av Mudvader, måndag 30 april 2007 kl 15:03
Mia L
Det handlar om ett helhetsintryck! I sommar vill jag gå på stranden med min pojkvän och se huvuden vändas efter oss. För att han ska bli den perfekta accessoaren i sommar behöver jag första vaxa bort några enstaka hårstrån, och då behöver jag Veet for men.
av Mia L, måndag 30 april 2007 kl 15:35
Killen
Jag är ovanstående flickas pojkvän. Kan meddela att hon hotat med både shopping och diverse andra onämnbarheter om jag inte vinner det här. För min hälsas skull hoppas jag att jag kammar hem en tub med Veet snarast. Please?
av Killen, måndag 30 april 2007 kl 15:39
cleo
Min sambo behöver ett hårborttagningsset från Veet, för att åter få goda associationer till detta. Hans senaste kontakt med Veet var när han kom hem sent och skulle borsta tänderna och tog en tub med Veet... Nog för att Veet är bra att ta bort hår med, men för tandborstning rekommenderas tandkräm. Så, hjälp honom att återställa sig efter detta trauma!
av cleo, måndag 30 april 2007 kl 16:24
Patric
Hörni killar.. använd INTE veet´s hårborttagningsmedel på kronjuvelerna .. det svider, ordentligt, och de blir röda som julkulor.

Jag hade nöjet att testa detta en gång och, vänlig som jag är, rekommenderar jag alla män att hålla sig borta från allt vad hårborttagningsmedel heter.. kör hellre med rakhyvel, ett sjysst lödder och en najs afterbalm ..

Så är de!

Okej, nu kanske inte detta var nån motivering, men.. jag tycker att ett varningens finger var på plats!
av Patric, måndag 30 april 2007 kl 16:40
Ozzy
This is teh gAy!
av Ozzy, måndag 30 april 2007 kl 18:04
McLarin
Jag lovar att skicka bilder på mina julgranskulor om jag får ett paket. Eller inte.
av McLarin, måndag 30 april 2007 kl 18:53
Max1970
Jag behöver verkligen denna underbara produkt, har alltid användt mig att er och jag är mycket nöjd med resultaten. Jag har kraftig hårväxt och får ständigt raka mig, vilket ja vet inte är det bästa mot huden och håren. Så jag hoppas jag har en möjlighet att få en av era fantastiska produkter.
Mvh max
av Max1970, tisdag 01 maj 2007 kl 01:06
Max1970
Jag behöver verkligen denna underbara produkt. Har alltid använt mig av era produkter med perfekta resultat. Jag har kraftig hårväxt och får ständigt raka mig, vilket jag vet är inte bra för håret eller huden. Så därför hoppas jag att jag kan få använda änny en produkt från er

//max
av Max1970, tisdag 01 maj 2007 kl 01:10
Patric
killar... glöm inte att skydda kronjuvelerna!!!!!! TÄNK INTE ENS TANKEN!!
av Patric, tisdag 01 maj 2007 kl 01:42
majaa
Jag tycker det är dumt att de inte kan ha en unisex produkt istället, utan måste dela upp könen i färg!
Så, jag, som är TJEJ, vill vinna detta kit, för jag tror det funkar precis lika bra på mig!
Det skulle vara kul att vinna,
för rakningen är svår att hinna!
av majaa, tisdag 01 maj 2007 kl 09:14
Jonne
Kittet matchar min blåa tandborste, vilken redan är matchad med den blåa muggen bredvid den.
Ror jag hem kittet har jag fullbordat min samling och slipper mina hemska tvångstankar...
Innehållet ger jag till syster min, bara jag får förpackningen!

Tack.
av Jonne, tisdag 01 maj 2007 kl 11:18
ouch
Haha, kul att folk fortfarande tävlar om att vinna efter Patrics inlägg. "Att ta bort oönskad hårväxt och vårda sitt yttre" Vad menar ni med detta? Om det växer på en kroppsdel är det väl inte ooönskat? Man är väl inte ovårdad om man har hår under armarna eller på andra ställen??
av ouch, tisdag 01 maj 2007 kl 13:43
Thomas M
Min fästmö gillar min håriga kropp som den är, men det vore intressant att sätta hennes hängivenhet på prov =o)
av Thomas M, tisdag 01 maj 2007 kl 17:19
EBE
Har faktiskt tänkt införskaffa mig någon form av hårborttagningsmedel länge, speciellt för bröstet, men har läst att det kan vara farligt för den tunna huden just där. Om nu Veet fungerar på bröstet så skulle jag absolut inte tacka nej till en tub, för att få en hårfri 2-veckors semester i det soliga Magaluf!
av EBE, tisdag 01 maj 2007 kl 19:29
Söderkakan
Jag vill gärna få ett kit till min sambo så jag för en gångs skull slipper stå och raka hans håriga rygg inför badsäsongen och få ont i axlar och armar på kuppen! Veet - för mina axlars skull!
av Söderkakan, tisdag 01 maj 2007 kl 22:05
Tenor22
Hej! Jag skulle vara i stort behov av veet:s hårborttagningspaket, ska jag vara helt ärlig så kommer det vara helt avgörande för hur min sommar kommer att bli. När man har nu har slitit ont på gymmet sedan förra sommaren vill man ju gärna kunna visa upp resultaten både för sig själv och andra. Detta är utan hjälp från veet helt omöjligt, eftersom hela min kropp för tillfället är täkt av en ganska kraftig hårväxt som täcker minsta antydning till konturer från muskler på min kropp. Skulle jag gå på stranden i nuläget skulle de flesta springa sin väg i skräck.
Så för att rädda min och andras sommar vädjar jag till er på Feber.se att skänka mig detta paket.

Hoppet är de sista som överger människan.
av Tenor22, onsdag 02 maj 2007 kl 00:37
honto
Jösses...
Vilka människor! :-o
av honto, onsdag 02 maj 2007 kl 03:26
phille
Jag skulle vilja vinna detta för då är det första gången jag vinner någonting överhuvudtaget över internet!
av phille, onsdag 02 maj 2007 kl 05:56
kejloo
Ttröjan åker av, det är vår. Grannen ropar, HJÄLP ETT FÅR!!! tror det är dax att ta bort allt hår....
av kejloo, onsdag 02 maj 2007 kl 07:12
TinaN
Efter 3½ veckas dietande med LCHF så har jag tappat lite drygt 7 kilo, nu fattas bara en hårborttagning för att jag ska kunna ta sommarens stränder med storm. Rakning håller ju bara i ett dygn och epilering gör alldeles, alldeles för ont...
av TinaN, onsdag 02 maj 2007 kl 09:35
Sander
När jag till sommaren vill bli fin, vill jag detta utan pin. En hårfri sommar skulle ge både mig men framför allt min omgivning en stor tjänst. Om man dessutom kan göra det utan allt för stor smärta, vore det guld! - Because I'm worth it ;-)
av Sander, onsdag 02 maj 2007 kl 11:22
d00joer
Tittar ut och njuter av att det är vår. Snart på med flipflops och nyklippta tår. Sitta och njuta i solen i värata solstolen. Helst med ett bröst utan hår.

Thats why i need the weet kit for men :)
av d00joer, onsdag 02 maj 2007 kl 14:50
John Johansson
Jag behöver vinna för det är ju för pinsamt att dra och handla det IRL! ;)
av John Johansson, onsdag 02 maj 2007 kl 16:16
El Paco
Citat:
"Ja, jag hade ju också hår en gång i tiden. Sist jag såg det var väl 1987. En dag låg det en lapp på bordet där det stod “Hej, nu har vi omgrupperat oss på din rygg, hälsningar håret”. Det var då jag började fundera på att bli grek."

Kan inte annat än känna igen mig...


av El Paco, torsdag 03 maj 2007 kl 12:23
172R
Tjao... kan vore bra att ha själv, men jag vill framförallt ha de här för att min kompis inte inser att han BEHÖVER en sådan. Nu är jag förvisso en man också, men hans benbuskar fyller ut 50% av jeansen. Hoppas ni kan vara omtänksamma och tänka på honom (hans tjej stör nog sig på det också ;P).
av 172R, lördag 05 maj 2007 kl 23:33
Kommentera artikelnPopuläraste
Senaste
Använder du Facebook?
Och tycker du att vi ska göra det? 
Tumnagel
37.5°
+
Roger Åberg
Modefebers Julkalender 2008
Lucka 10 
Tumnagel
37.3°
+
Caroline Blomst
0
Unboxing: Lancome Oscillation
 
Tumnagel
37.5°
+
Caroline Blomst
0
Modefebers julkalender 2008
Lucka 8 
Tumnagel
37.4°
+
Caroline Blomst
0
Modefebers julkalender 2008
Lucka 8 
Tumnagel
37.2°
+
Caroline Blomst
0
Modefebers julkalender 2008
Lucka 6 
Tumnagel
37.2°
+
Caroline Blomst
0
Finns det någon snäll läsare här?
Julklapp till någon läsare! 
Tumnagel
37.5°
+
Caroline Blomst
0
Modefebers Julkalender 2008
Lucka 5 
Tumnagel
37.9°
+
Caroline Blomst
0
Modefebers Julkalender 2008
Lucka 4 
Tumnagel
37.2°
+
Caroline Blomst
0
Modefebers Julkalender 2008
Lucka 3 
Tumnagel
37.3°
+
Caroline Blomst
0
Modefebers Julkalender 2008
Lucka 2 
Tumnagel
37.4°
+
Caroline Blomst
0
Modefebers Julkalender 2008
Lucka 1 
Tumnagel
37.1°
+
Caroline Blomst
0