-
m
Artiklar i kategorin / Verktyg
37.8°
+
Wille Wilhelmsson
0

Ny beta av Google Chrome

Webbläsaren blir snabbare

Google har släppt en ny beta-version av sin webbläsare Chrome och enligt Googles egna tester är betan 25-35% snabbare än den nuvarande versionen beroende på vilket mätverktyg man använder. Nya funktioner är bland annat form autofill, full page zoom, autoscroll samt något som man kallar x22drag tabsx22 som gör att man kan kolla på två webbsidor i s…
Läs hela artikeln
Läs mer om Verktyg, google, chrome, webbläsare
37.2°
+
Emil Olsson
0

Gridmaker

Online verktyg för gridskapande

Gridmaker är en tjänst/verktyg som hjälper dig att sätta upp användbara gridsystem. Ställ in dina kolumninställningar och fyll i inställningarna för baseline etc. Du kan även ändra färger och använda förinställda mallar etc, sen är det bara att spara ner din skapade grid som PNG bild.
Läs mer om Verktyg, Grid,
38.1°
+
Emil Olsson
0

Wonderfl

Bygg Flash Online

Wonderfl är en tjänst slash verktyg som ger dig möjligheten att bygga flashapplikationer online direkt i din browser. Du kan välja mellan att börja från scratch eller att bygga din applikation baserad på andra användares kod. Dessutom finns det en projekt- och användarrankning. Känns helt klart som framtidens melodi, användargenererad och delad o
Läs mer om Verktyg, ,
36.9°
+
Emil Olsson
0

FireScope

Tilläggsmodul för Firefox

FireScope är en tilläggsmodul för Firefox som integrerar sig med Firebug och förlänger Firebug med referensmaterial för HTML och CSS. Exempelvis är FireScope utrustat med ett sökverktyg för att kolla upp HTML element och attribut samt CSS egenskaper. Mycket användbart för mig och säkerligen för några av er andra också. :)
Läs mer om Verktyg, ,
36.8°
+
Emil Olsson
0

Web Development Project Estimator

Snabbuppskatta ett jobb

Ett verktyg där du enkelt kan genomföra en grovuppskattning på ett jobb för en kund. Skriv in titel, timtaxa samt uppskattade timmar. När du är klar kan du skriva ut eller spara som en PDF.
Läs mer om Verktyg, ,
37.2°
+
Emil Olsson
0

Wordpress Plugin Generator

Automatisera

Om du är sugen på att skriva en egen Wordpress plugin kanske Wordpress Plugin Generator kan hjälpa dig med grunderna. Verktyget hjälper dig skapa en mall för din egen Wordpress plugin och ger dig exempelkod och en konfigurationssida i admin.
Läs mer om Verktyg, ,
37.1°
+
Roger Åberg
0

Block och schablon för webbskissande

Genialiskt

Det här är genialiskt. Ett block med förtryckt Safari-ram och ett liten metallschablon med vanliga webb-element. Påminner mig om han som gjort gränssnittet till iPhone-programmet Things, han hade gjort ett antal små träklossar för att göra de olika elementen. Vad använder du för verktyg när du skissar på papper?
Läs mer om Verktyg, ,