-
m
Artiklar i kategorin / TV
41.8°
+
Ken Masters
0

John Stewart pratar om Ground Zero-moskén

I sann Daily Show-anda

John Stewart pratar här om planerna att bygga en moské i närheten av x22Ground Zerox22 i New York City och all kontrovers runtom. Ett underhållande klipp där Daily Show-korrespondenten Wyatt Cenac gör djupgrävande journalistik kring det här kan hittas efter hoppet.
Läs mer om TV, ,
38.6°
+
Ken Masters
0

Trailer för Walking Dead

Kass kvalité dock

Zombie-fans världen över jublade när AMC tillkännagav att de skulle göra en TV-serie av den fentastiska serietidningen Walking Dead. På Comic-Con-mässan för någon vecka sedan visade man upp trailern för denna TV-serie som börjas sändas, i Nordamerika, i oktober.
Läs mer om TV, ,
38.4°
+
Ken Masters
0

Trailer för Dexter säsong 5 *SPOILERS*

Fet SPOILERVARNING

Man måste ju börja med att säga SPOILERVARNING om man inte sett klart den fjärde säsongen av Dexter ännu. Om man nu har gjort det och är nyfiken på vad den femte säsongen kommer erbjuda så kan man kolla in klippet här till höger. Själv tycker jag de två senaste säsongerna av serien, förutom då en lysande John Lithgow, inte har varit lika vassa som…
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, ,
39.4°
+
Ken Masters
0

Amerikansk TV intervjuar Henry

De verkar inte ha den bästa kollen på det här med fotboll

Den franska fotbollsspelaren Thierry Henry skall börja spela fotboll i New York Red Bulls. I och med detta så intervjuades han söndags så jänkarna kunde lära känna sportstjärnan. Intervjun gick sådär dock då programledaren klämde ur sig detta tidigt i intervjun. - Du har precis kommit hem från VM, som ni vann, eller hur?
Läs mer om TV, ,
37.6°
+
Ken Masters
0

Fox-prästen dissar JC

Svensktillverkad TV-serie om Jesus får kritik, vem kunde tro det?

Den amerikanska TV-kanalens huspräst, Jonathan Morris, pratar här om den kommande Comedy Central-serien JC. Bakom serien står Jonathan Sjöberg och Andreas Öhman, som tidigare har gjort den tecknade serien Myggan.
Läs mer om TV, ,
35.7°
+
Ken Masters
0

Förvirrad Capello

Inte bara Japan-TV är konstig

Englands förbundskapten Fabio Capello medverkar här i något TV-program där han, av någon anledning, erbjuds en så kallad x22Lap Dancex22.
Läs mer om TV, ,
43.4°
+
Ken Masters
0

Såhär ser nya Futurama ut

Nu på Comedy Central

TV-serien Futurama är, äntligen, tillbaka och här kan man spana in 90 sekunder från det första avsnittet som sänds, i USA, den 24:e juni.
Läs mer om TV, ,
39.6°
+
Ken Masters
0

Adam Savage pratar om kannibalmöss

Lev inte bara på kartong

Adan Savage från Mythbusters pratar här om ett experiment de gjorde som aldrig sändes i TV.
Läs mer om TV, ,
37.8°
+
Ken Masters
0

Alternativa slut på Lost

För er som inte var nöjda med det riktiga

Sista avsnittet av TV-serien Lost sändes för någon dag sedan och direkt efter avsnittet sändes så samlades ett flertal av seriens skådespelare hos talk show-värden Jimmy Kimmel för lite eftersnack. Man passade även på att visa ett par alternativa slut på serien.
Läs mer om TV, ,
41.7°
+
Ken Masters
0

Intervju med Conan O'Brien

60 Minutes talar med talkshow-värden

Conan Ox27Brien är den roliga talkshow-värden som x22tvingadesx22 bort från det legendariska TV-programmet The Tonight Show och ersattes av extremt värdelösa Jay Leno. Som del av denna uppgörelse så fick Conan inte göra några TV-framträdande tills då någon tidigare i månaden och bland de första som fick prata med honom var 60 Minutes. Del 2 kan h
Läs mer om TV, ,
38.0°
+
Ken Masters
0

Lost på 108 sekunder

Spoilervarning kanske

Snart sänds det absolut sista avsnittet av den omåttligt populära TV-serien Lost. Här har vi ett klipp som sammanfattar serien fram tills nu.
Läs mer om TV, ,
38.5°
+
Ken Masters
0

En tidig version av Family Guy

Peter är Larry

Innan Family Guy blev programmet det är idag gjorde Seth MacFarlane ett par korta animerade filmer som har sina likheter med det populära TV-programmet. Här till höger kan man se ett sådant avsnitt (från 1996) och en ännu tidigare version av Family Guy kan hittas via länken nedan.
Läs mer om TV, ,
38.1°
+
Ken Masters
0

Ännu mer Japan-TV

Alltid lika kul

Ännu ett härligt Japan-TV-klipp där mormor har gett ett felaktigt svar i ett frågesport-program, något som har konsekvenser för barnbarnet.
Läs mer om TV, ,
38.9°
+
Ken Masters
0

Mer Japan-TV

.old men lika galet som vanligt

Japansk-TV slutar aldrig att förvåna, här har vi ett klipp där ett gäng japanska män, utklädda till sjuksköterskor, skall prova på en MRT-maskin, galenskap utlovas. En topp 10-lista för Japan-TV kan hittas efter hoppet (NSFW-länk nästan).
Läs mer om TV, ,
40.8°
+
Ken Masters
0

Verkligheten vs TV-spel

Soldat provar Modern Warfare 2-bana i verkligheten

Det brittiska TV-programmet, The Gadget Show, byggde upp en replika av en träningsbana från TV-spelet Call of Duty: Modern Warfare 2. Det man sen gjorde var att man slängde in en tränad soldat för att se om denna person var snabbare än någon som spelade det på Xbox 360. Inte helt rättvisa omständigheter kanske men ändå kul att spana in.
Läs mer om TV, ,
44.0°
+
Ken Masters
0

The TV Theme Medley

TV-seriemusik-medley från Gävle

Här har vi en snubbe (FreddeGredde) som spelar en massa öppningslåtar från diverse TV-serier med sig själv.
Läs mer om TV, ,
39.8°
+
Ken Masters
0

Spielberg pratar om The Pacific

Folket bakom serien snackar lite

Den gångna helgen veckan hade den nya lovande miniserien, The Pacific, premiär i USA. Vi i Sverige blir tvungna att vänta till nästa månad innan serien visas på Canal+ men redan nu kan man ju kolla in vad Tom Hanks och Steven Spielberg har att säga om denna HBO-miniserie.
Läs mer om TV, ,
40.2°
+
Ken Masters
0

Tiger Woods i South Park

Humor

South Parks tolkning av Tiger Woods vs Elin Nordegren-händelsen och vidareutvecklingen av denna.
Läs mer om TV, ,
37.2°
+
Ken Masters
0

Skandal-TV

Cheaters avslöjar otrogna

Det finns gott om kontroversiella TV-program att titta på och enda sen dokusåpa-vågen tog över för mer än 10 år sedan har alternativen bara blivit fler och värre. Här har vi dock ett amerikanskt TV-program där man avslöjar personer som är otrogna. Frågan är väl bara om vi någonsin får se en svensk variant av detta (om det inte redan finns och jag
Läs mer om TV, ,
37.4°
+
Ken Masters
0

Vad hände när Ocean 815 kraschade?

Spoiler-varning

Här har vi ett klipp där ett Lost-fan har samlat allt som hände runt tiden då Ocean 815 kraschade i TV-serien Lost. Som man kan se är det inspiererat av 24 och skall därav också vara i realtid. Klippet är runt tio minuter långt och fyllt av spoilers om man nu inte har sett serien.
Läs mer om TV, ,
38.9°
+
Ken Masters
0

Mike Rowe pratar lammkastrering

Smutsigt jobb

Mike Rowe från TV-programmet Dirty Jobs pratar här om när han var tvungen att kastrera lamm med hjälp av munnen.
Läs mer om TV, ,
37.5°
+
Ken Masters
0

Taiwan-TV tolkar talkshowproblem

Med modern datagrafik

Förra året fick vi se asiatisk TV återberätta Tiger Woods-historien med hjälp av modern datagrafik. Nu är det dags igen fast nu tolkas kalabaliken som just nu pågår mellan Jay Leno och Conan Ox27brien.
Läs mer om TV, ,
37.9°
+
Ken Masters
0

Amerikanska geografikunskaper

Vilka andra länder än Amerika finns det egentligen?

Nu kan det ju vara värt att nämna att när man väl är på TV kan man bli lite nervös och glömma bort vad man skall säga men svaren deltagarna ger här är ju lite väl off... J. Peterman gråter....
Läs mer om TV, ,
36.2°
+
Ken Masters
0

Star Trek Voyager på Jeopardy

Nördigt nog kunde man ju alla svar

I ett avsnitt av Jeopardy för tonåringar hade man en hel kategori om TV-serien Star Trek Voyager. Det visade sig vara ett ämne som inte var allt för bekant för deltagarna.
Läs mer om TV, ,
39.2°
+
Ken Masters
0

TV-Show-skandal

Quiz Show?

Saxat från YouTube: This is the story of Press Your Luckx27s all-time biggest winner, Michael Larson. Michael was an unemployed ice cream truck driver from Ohio who had something planned to beat all the other Press Your Luck contestants and break the game show bank. Even the host of Press Your Luck, Peter Tomarken (as well as everyone else), wanted…
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, ,
36.4°
+
Ken Masters
0

Flummig barn-TV

Det är fint att peka

När man börjar komma upp i åldern lite så märker man att barnprogram brukar vara rätt märkligt ibland. Här har vi ännu ett exempel på ett program som man säkerligen inte funderade allt för mycket på om man såg det som barn men med lite distans så märker man att det bara är märkligt.
Läs mer om TV, ,
37.1°
+
Ken Masters
0

Trailer för Turtles Forever

TV-feber?

Runt 1990 var Teenage Mutant Hero Turtles rätt stort världen över. Den första tecknade serien varade i nästan tio år men den ganska fåniga serien fick till slut lämna plats för en ny generation Turtles som då skulle vara lite häftigare för kidsen. Nu har man gjort en helt ny film för att fira 25 år med Turtles där man tagit Turtle-gänget från den …
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, ,
37.2°
+
Ken Masters
0

100 bästa citaten från The Wire

Många svordommar

Ett av de absolut bästa TV-programmen på senare tid måste vara The Wire och här är de 100 bästa citaten från just denna underbara TV-serie.
Läs mer om TV, ,
38.0°
+
Ken Masters
0

Fedor Emelianenko vs Brett Rogers

MMA-feber?

Inatt hade MMA-serien Strikeforce CBS-premiär med huvudmatchen som gick mellan Fedor Emelianenko och Brett Rogers. Strikeforce ser ut att kunna bli en stark konkurrent till det enormt populära UFC då det sänds på CBS, som är sebart av alla (icke betal) samt att de har Fedor i stallet. Men nu har ju majoriteten av befolkningen här i Sverige inte ti…
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, ,
37.4°
+
Ken Masters
0

TV-program där man skrämmer kids

Genom att skicka dem i fängelse

Ett amerikanskt TV-program där man samlar ett gäng x22problembarnx22 och slänger in dem i fängelse för att skrämma dem lite. Har för mig att något liknande kommer att komma till svensk TV snart.
Läs mer om TV, ,
38.4°
+
Ken Masters
0

Futurama kommer tillbaka

Det tackar vi för

Det underhållande TV-serien Futurama kommer tillbaka till rutan då TV-kanalen Comedy Central har beställt 26 nya avsnitt av serien. Någon gång under 2010 förväntas de nya avsnitten dyka upp i TV-rutan.
Läs mer om TV, ,
36.5°
+
Ken Masters
0

Mer TV från Japan

Självklart är det lite märkligt


Läs mer om TV, ,
37.7°
+
Wille Wilhelmsson
0

Helg-TV - Dokumentär om RoboGames

Snart är det dags igen!

Det 12 - 14 juni går robot-evenemanget RoboGames av stapen i San Fransisco USA och vi tyckte att den här 10 minuters dokumentären där ifrån kunde passa som lite skön helg-TV om ni har lite tid att slå ihjäl. Vi kommer antagligen att rapportera lite från RoboGames på Prylfeber när det väl kickar igång.
Läs mer om TV, robotar, robogames, san fransisco
37.2°
+
Ken Masters
0

Man får fnatt i turkisk TV

Stort engagemang


Läs mer om TV, ,
37.4°
+
Ken Masters
0

Family Guy vs Bones

Märkligt men sant

Saxat från thrfeed.com: Family Guy scallywag Stewie gives some sage advice to Bones Special Agent Seeley Booth. Now, for those Family Guy fans who donx27t watch Bones -- Family Guy fans, in other words -- Booth and his partner Dr. Temperance Brennan have been doing the flirty, will-they-or-wonx27t-they for years now. In the much-anticipated episode…
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, ,
38.1°
+
Ken Masters
0

TNG i Family Guy

Make it so

Här är en liten förtitt på ett kommande Family Guy-avsnitt där alla skådespelare från Star Trek the Next Generation samlades igen för att gästspela i just det avsnittet. Stewie creates an invention beaming the entire x22Trekx22 cast to his bedroom so they can spend a day together in Quahog. Episode premieres March 29. Avsnittet sänds på amerikansk
Läs mer om TV, ,
36.4°
+
Ken Masters
0

Mer Battlestar Galactica

The Plan och Caprica

För ungefär en vecka sedan så sändes det absolut sista avsnittet av Sci Fi-serien Battlestar Galactica. Det råder delade meningar om slutet var bra eller dåligt men personligen tyckte jag det var bättre än jag hade förväntat mig. Men historien om stridsstjärnan slutar inte där. Till hösten kommer nämligen TV-filmen Battlestar Galactica: The Plan s…
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, ,
37.0°
+
Roger Åberg
0

På tal om nyårsdagen...

...så startar Comedy Central då

På nyårsdagen en halvtimme efter Vänner-fiestan är slut börjar Comedy Central att sända - vilket inte är en dag försent. Man börjar med två avsnitt av South Park följt av roasten av Pamela Anderson. 13:e börjar The Colbert Report. I övrigt är det inte så där väldigt mycket nytt och roligt, till en början är det väldigt, väldigt mycket South Park.
Läs mer om TV, comedy central,
37.1°
+
Roger Åberg
0

Vänner-maraton på nyårsdagen

Hela sista säsongen på Kanal 5

På nyårsdagen är man trött och då vill man ligga i soffan och kolla på TV. Länge. Gärna något som man inte behöver tänka så mycket på när man ligger där och glor. Som Vänner. Kanal 5 kommer att sända hela den sista säsongen på nyårsdagen med start 9.05 på morgonen. En aning för tidigt. 18.30 är det slut. Sätt på REC på er inspelningsmaskin.
Läs mer om TV, ,