-
m
Artiklar i kategorin / Kläder
44.4°
+
Wille Wilhelmsson
0

Slips med dragkedja

Slöaste slipsen ever

Zip-tie är en en slips som verkar vara framtagen för mig och andra som tycker det är lite för jobbigt med en traditionell slips. Slipsen är försedd med ett blixtlås som man drar upp efter att man har slängt slipsen runt halsen. De kostar 65 dollar styck och verkar enbart finnas i den färgen ni ser på bilden.
Läs mer om Kläder, slipsar, kläder, dragkedjor, zip-tie
69.6°
+
Wille Wilhelmsson
0

Converse Lovikka All Star

Ha ett par vantar på fötterna

Den svenska skobutiken Sneakers n Stuff (SNS) har tillsammans med Converse tagit fram ett par specialgjorda Converse som tagit inspiration från den klassiska Lovikka-vanten. SNS säger att man har tagit fram modellen som en hyllning till Lovikka-vantens skapare Erika Aittamaa. Redan 2010 gjorde man en liknande Lovikka-sko som sålde slut snabbt som …
Läs hela artikeln
Läs mer om Kläder, converse, skor, vantar, lovikka, lovikka all star, sns, sneakers n stuff
51.4°
+
Roger Åberg
0

Jackan för det riktiga skitvädret

Eller om du bara vill se tokig ut

Vintern nalkas och med det skitväder. De där dagarna då snön yr och vinden sargar ditt stackars ansikte kanske den här bisarra jackan skulle kunna vara något. De konstiga glasögonen går att plocka bort och tofsen får man nog ta och kapa bort. Vad säger ni, världens bästa idé eller bara dumt?
Läs mer om Kläder, jackor, vinter, snålblåst
36.6°
+
Roger Åberg
0

Ett myntinkast vid naveln

Annorlunda skärp

Det finns något speciellt med gamla saker från barndomen, som de där myntinkasten på arkadspelen. Man hatade dem för att man inte hade råd att stoppa saker i dem, man älskade dem när man väl hade mynten. Här är ett sånt - i amerikansk version - ombyggt till ett skärp som lyser och allt. Finns i extremt liten upplaga tyvärr.
Läs mer om Kläder, arkad, etsy, skärp
43.6°
+
Roger Åberg
0

Var en superhjälte i köket

Eller en gul klumpeduns

De här tre förklädena gör kanske matlagningen en vanlig måndag som denna lite roligare. Är man en superhjälte så blir kanske även fiskpinnar med ris utan sås rätt skoj!
Läs mer om Kläder, mat, superhjätar, stålmannen, batman, superman, simpsons
41.5°
+
Roger Åberg
0

Nike har fixat OS-dräkterna åt USA

Tight och tekniskt

Nike har lagt ner 1000 timmar i vindtunneln och fått fram den här dressen som amerikanarna ska ha på sig under OS. De vita områdena vid händer och fötter har hämtat inspirationen från golfbollar där de små dalarna är till för att bollen ska gå längre och rakare. Och man säger sig faktiskt ha kapat tid på klockan 0.023 sekunder snabbare än Nikes ti
Läs mer om Kläder, nike, os, golfbollar.
37.7°
+
Gordon Andersson
0

Nördig t-shirt

Från Louis Vuitton?

Jag gillar verkligen sajten Threadless som har hur många olika designer som helst på sina t-shirts. Många av dem är dessutom extremt nördiga, något vi gillar här på Feber. Här har vi en som vid första anblick ser ut som en t-shirt från Louis Vuitton men icke. Vid en närmare titt så hittar vi istället lite olika nördigheter tryckta på tröjan. Bland
Läs mer om Kläder, threadless, tröja, kläder, louis vuitton, t-shirt, nördigt
37.5°
+
Roger Åberg
0

Sneakersnstuff samarbetar med New Balance

Gör två olika skor

Svenska Sneakersnstuff har tillsammans med Milkcrate Athletics och New Balance snickrat ihop två nya skor. De är baserade på New Balance 577 och finns i två varianter, en för de gråa och en för de färgglada. Börjar säljas 24 mars (först iPad, sedan skor mao) i butikerna i Stockholm och Malmö och online 26 mars.
Läs mer om Kläder, new balance, skor, sneakersnstuff
34.0°
+
Roger Åberg
0

Sneakers från fina gatan

Snygga, men kostar som en tablet

Just nu är det oerhört grisigt på Stockholms gator men det börjar bli varmare så jag drömmer om solen. Sprang på de här mycket stiliga dojorna och var ganska nära köpknappen när jag såg vad de kostade - 460 euro. Måste vara från fina gatan tänkte jag och visst var det så, Yves Saint Laurent har gjort.
Läs mer om Kläder, skor, sneakers
51.1°
+
Roger Åberg
0

Vad är det du har på hakan älskling?

Det är bara min skidmask!

Ska man ut i kylan och framförallt ut i backen eller ut med skotern är det bäst att man tar på sig en skidmask. Problemet är att man ser ut som en sportig snubbe eller som en rånare, båda två rätt tveksamma. Då är den här skidmasken en lysande lösning, Beardski är helt enkelt en skidmask med inbyggt skägg. Kan det bli bättre än så? Nä, tror nog i
Läs mer om Kläder, skidmask, vinter, bobbykyla
37.6°
+
Roger Åberg
0

Hajar gillar diamanter

Tröja med stort tryck

Design by humans är ännu en t-shirtsite där folk får skicka in sina bidrag där de som är bra sedan trycks. Jag gillar att trycken ofta är så stora. Priserna är oftast 15 eller 20 dollar per tröja. Långsamma frakten går på 3-5 veckor och kostar 7-8 dollar. Den här hajen är designad av nils285 från Tyskland.
Läs mer om Kläder, t-shirts,