-
m
Artiklar i kategorin / Badrum
42.0°
+
Roger Åberg
0

En svinstor tvål för män

Är du trött på tvålar som luktar lavendel? Har du behov av att gå runt och känna dig sjukt manlig? Då ska du köpa den här tvålen från Duke Cannon. Tvålen är tre gånger större än en vanlig tvål och både ser ut och luktar som något man använder i militären. Sjukt manligt. Jag rekommenderar ett besök på hemsidan även om inte ska köpa. Sjukt, sjukt m
Läs mer om Badrum, badrum, tvål, militär
34.9°
+
Lotta Madetoja
0

True Clean Towel

När du vill veta var din handduk har varit

Adam Ross har säkerligen funderat en hel del tidigare på var någonstans han har torkat sig med handduken och visst, känslan är kanske inte så skön då man blandar gnugg av ansikte, fötter och ändalykt på samma frottébit. Vill du ha koll på läget är det bara att beställa en True Clean Towel som flickan i filmen så fint visar.
Läs mer om Badrum, handduk, design, true clean towel, adam ross
37.8°
+
Lotta Madetoja
0

Badkar för det nautiska badrummet

Porthole Bath

Nog klappar ett sjömanshjärta för detta badkar alltid? Även en landkrabba som jag skulle gärna pryda mitt badrum med denna sjöklara pjäs. Porthole Bath går att få i flera färger och det finns en rad fötter att välja på också. Vill man bort från sjötemat kan man beställa karet utan de runda små fönstren.
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, design, nautisk
36.6°
+
Lotta Madetoja
0

En hyllning till Andrea Pininfarina

Life Line

Badrumsserien Life Line är en hyllning till den numera avlidne Andrea Pininfarina. Pininfarina var chef för bildesignföretaget som bar hans namn och han avled då hans vespa kolliderade med en bil 7:e augusti 2008. Kollektionen består av ett handfat och en toalett och nog känns det var inspirationen är tagen från? Designer: Andrey Bondarenko på 2-
Läs mer om Badrum, badrum, design, andrea pininfarina, 2-B-2 Architecture, Andrey Bondarenko
38.1°
+
Roger Åberg
0

Anteckningsblocket för duschen

Inga nerspolade idéer!

Duschen är min meditation. Det är där jag vaknar, funderar på vad jag ska göra under dagen och ibland kommer jag på någon genialisk idé. Som oftast är bortspolad när jag sitter på tunnelbanan. Med det här genialiska anteckningsblocket som inte förstörs av vatten kommer idéerna att fastna på papper i alla fall. Om de kommer att förändra världen åte
Läs mer om Badrum, duschen,
37.9°
+
Lotta Madetoja
0

Vintagedusch

från Stella

Är du sugen på att skaffa en vitagedusch till badrummet, är det kanske läge att spana in duscharna från italienska Stella. De är snygga och för att få vatten får du dra i handtaget. lite charmigt och kanske vattensparande. Jag nöjer mig med min vanliga dusch, då jag vill använda mig av båda händerna då det ska till att tvagas.
Läs mer om Badrum, badrum, design, dusch, stella
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

En lyxig dusch

Från Flexdoccia

Italienska Flexdoccia tar verkligen duschandet till en annan dimension då de verkar vara banbrytande då det gäller teknologi och design. Technology är verkligen inte munstycket för den som vill ha snälla, tunna strilar i duschen utan här snackar vi nog en lite mer bombastisk duschupplevelse. Jag önskar att italienarna vara lika bra på att göra hems
Läs mer om Badrum, dusch, badrum, flexdoccia, duschmunstycke
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Mons

Ska få kidsen att tvätta sig

Alla vet vi ju att det är mycket enklare att göra vardagssaker bara de känns lite roligare. att tjata på ungarna att tvätta händerna verkar ju vara ett tröstlöst göra. Tengchuan Tey och Romualdo Faura Bernabe har funderat kring det hela då de designade Mons som är tänkta att få barnen att gladeligen gå och tvätta sig. Mons-handfaten ser olika ut fä…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, badrum, handfat, mons, tengchuan tey, Romualdo Faura Bernabe
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Kranen Philo

av Rubinetterie Treemme

Philo är kranen för det moderna badrummet och i vanlig ordning är det italienare som står bakom designen. Jag gillar den verkligen då formen och tänket känns nytt. Däremot stör jag mig lite på att man inte kan se hur vattnet kommer ut. Är det i en båge eller bara en vanlig stråle?
Läs mer om Badrum, badrum, design, kran, blandare, Rubinetterie Treemme, Philo
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Italienska handfat

Urban

Marknaden bjuder på fler och fler olika designalternativ då det gäller badrum och dess innehåll. Italienarna är ju av någon anledning ruggigt duktiga på just badrum och det är från italienska företaget Roca som handfaten Urban kommer. Som vanligt, på rätt ställe skulle en storstadssiluett vara pricken över det berömda i:et.
Läs mer om Badrum, badrum, handfat, urban, roca
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Fina badrumsidéer

Pearl Baths

Ett badrum med stora fönster, nedsänkt badkar och naturen utanför knuten kan nog få den mest stressade att relaxa - såvida man inte börjar tänka på insynen. Det är Pearls Baths som presenterar de här fina badkaren som inte bara är snygga utan givetvis har både bubblor och massage plus en massa tillval för den som önskar.
Läs mer om Badrum, badrum, design, badkar, pearl baths
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Borsta tänderna med Mona Lisa

Dröm eller spooky?

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är lite härligt eller bara überläskigt att mötas av Mona Lisas gåtfulla leende då det är dags att borsta gaddarna. Kanske ska man inte vara alltför lättbrydd vad det gäller god design och flyktiga ansikten i handfatet. I vilket fall är damen på extrapris för $299 och jag hade sett att de hade en lite mer…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, badrum, design, handfat, mona lisa
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Bastu med en massa lull-lull

The Revolution

The Revolution är en bastu som jag kan tänka mig passar bra då man inte har så fantastiskt mycket utrymme och vill få in så mycket som möjligt på så liten yta som möjligt. I glaskuben har du en takdusch, du kan bränna på med bara värme eller en massa ånga. Bilderna visar dessutom att man kan ha en tv och en iPod installerad till glaskuben. Ja, dett
Läs mer om Badrum, bastu, design, the revolution, badrum
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

Badkar eller bara dusch?

Varför inte både och?

Badkar är underbart att ha då man vill bada, men nog så irriterande då man bara ska ta sig en dusch. Det har Yar Rassadin tänkt till om då han designade the Roca Landscape som är tillverkad i tjockt gummi/silicon som kan formas som badkar vid behov och är en perfekt duschplats när så önskas. Allt drivs av någon typ av luftpump. Jag gillart!
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, yar rassadin, the roca landscape, design
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Kran från taket

av Signorini

Italienare vet att göra snygg badrumsinteriör och jag önskar att deras hemsidor var lika snygga och funktionella. Men icke. Jag gillar idéen om att kranen sitter fast i taket istället för på väggen. Perfekt om man behöver ta en snabb hårtvätt.
Läs mer om Badrum, badrum, signorini, design
36.9°
+
Lotta Madetoja
0

Badrum i regnbågsfärger

från Savil

Italienare och badrum är oftast en bra kombination i min värld. Företaget Savil säljer de här fina kranarna i regnbågens alla färger som kan ge badrummet det där lilla extra som man ibland saknar. Jag inbillar mig att kranen som man fäller ut, gör sig bättre i verkligheten än på bild.
Läs mer om Badrum, badrum, design, savil
38.1°
+
Lotta Madetoja
0

Sculpture

En lite annorlunda dusch

Inte helt långsökt kommer jag att tänka på en lampkrona alternativt en bläckfisk när jag stöter på Sculpture. Kanske de perfekta munstyckena för den kräsne duscharen - bara att ställa in så att strålarna kommer exakt som man önskar.
Läs mer om Badrum, dusch, design, sculpture, vado
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Bada som ett litet UFO

Spiritual Mode igen

Med det här badkaret ska man släcka ned badrummet och endast ta belysning från duschmunstycket. Återigen är det det japanska företaget Spiritual Mode som är på tapeten. Beignet fyller du med vatten från två kranar och givetvis går det att bubbla loss.
Läs mer om Badrum, badkar, design, spirital mode
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Badkar med härliga former

av Spiritual Mode

Visst, det krävs ett lite större badrum till detta badkar men jag gillar de olika sittmöjligheterna i det och jag gillar formen. Extra fint då det är i vitt. Det är det japanska företaget Spiritual Mode som säljer badkaret Utuwa. Lite bubblor i detta och jag är i Nirvana.
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, spiritual mode, design
38.2°
+
Lotta Madetoja
0

Dusch

Ger känslan av hällregn

Jag tycker italienare är grymt duktiga på badrum och här har vi ytterligare ett bevis på detta. Duscharna från iB Rubinetterie bjuder inte bara på en hällregnsliknande dusch utan du kan också välja i vilken färg du vill duscha. En lite härligare duschupplevelse med andra ord.
Läs mer om Badrum, badrum, dusch, iB Rubinetterie
37.8°
+
Lotta Madetoja
0

Ett duschdraperi för spelälskaren

The Space Invader

Ett duschdraperi mönstrat med The Space Invader antar jag faller en och annan spelnostalgiker på läppen. Tyvärr hittar jag inga uppgifter på var man kan handla och jag personligen skulle vilja se en annan bakgrundsfärg.
Läs mer om Badrum, duschdraperi, spcae invadors
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Unique Wood

För den som vill ha trä i badrummet

Unique Wood Design är stället att besöka för den som drömmer om ett badrum med badkar och handfat i trä. Ingenting jag själv funderar på men jag gillar onekligen formen på Maura Unique Wash Basin som jag hellre skulle se i porslin. Men i rätt miljö blir säkert badrumsinredning i trä pricken över i.
Läs mer om Badrum, unique wood, design, badrum
37.6°
+
Lotta Madetoja
0

Nirvana

Som att ligga och bada i en stjärnhimmel

Efter att ha bevistat en möhippa med en fantastisk bubbelpool på en terass har jag mer och mer tänkt på glädjen av att ta sig ett avkopplande bad. Badkaret Nirvana från BathroomTomorrow har fått pris i Red Dot Design Awards tävling 2009. Trots att badkaret inte erbjuder bubblor tro jag att det är en härlig känsla att sjunka ned i denna vattenfyllda
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, design, nirvana
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Ett badrumsskåp med extra allt

av David Goss

Badrumsskåpet Arc Basin Mixer & Mirror Storage av David Goss rymmer förvaring, spegel och blandare i ett. Du väljer värme på vattnet genom att trycka på några integrerade knappar som finns installerade på skåpet. Däremot hittar jag ingen sida där badrumsskåpet finns att köpa så frågan är om det finns i produktion.
Läs mer om Badrum, badrum, design, david goss, Arc Basin Mixer & Mirror Storage
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

EasyClick

Istället för att köpa nytt badkar

Badkaren spelar en större roll i badrummet - det ska inta bara gå att bada i utan det ska matchas in snyggt till övrig inredning. Duravit har precis kommit ut med EasyClick som alltså är x22väggarnax22 runt själva karet och som jag göra det lättare för den inredningssugne att skaffa den perfekta matchen. Billigare än att köpa ett nytt badkar antar
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, duravit
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Tv och badkar i ett

När Karim Rashid får bestämma

Jag fattar inte hur mycket Karim Rashid kan spotta ur sig och hur många samarbeten han har med olika företag. Fascinerande och jag är nöjd då jag älskar hans formspråk. Däremot går jag inte igång på badkaret med inbyggd tv, mest för att jag tror på att ha miljöer där man är fri från tv-apparater och datorer. Jag föredrar hans bulliga och karamellig
Läs mer om Badrum, tv, badkar, design, karim rashid
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Konstfull inredning i badrummet

Återigen italienare

Det är snyggt , det är bulligt och det är färgglatt. Ja, det är väl vad man snabbt kan konstatera då man studerar bilderna på Gsg:s badrum. Givetvis är det italienare som är framme igen och denna gång är inte hemsidan särskilt irriterande. Jag tycker kombinationen orange och vitt är fantastisk men skulle nog ändå själv inreda i svart och vitt.
Läs mer om Badrum, badrum, design, gsg, italien
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Glasmosaik till badrummet

av italienska Evit

Åh, vad härligt att kliva in i ett badrum full av bubblor! Ja, det är verkligen något det där med italienare och badrum. Bakom glasmosaiken står det italienska företaget Evit och jag drömmer mig bort till ett bubbelbadrum.
Läs mer om Badrum, badrum, design, evit, glasmosaik
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Übertunga handfat

från D'Vontz

Stora tunga handfat i natursten är inte direkt min kopp med te men så har jag ju heller inte ett gigantiskt badrum i marmor.
Läs mer om Badrum, badrum, design, natursten, d'vontz
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Shampoflaska med radio

Muji

Muji har gjort en radio som passar perfekt med deras serie med shampo-, tvål och balsamflaskor. Det är bara att vrida på locket och du sätter på radion samt bestämmer volymen. I botten på flaskan rattar du in rätt dusch- eller badkanal. Jag gillart! Tyvärr finns bara flaskradion att köpa i Japan men man kan kanske hålla tummarna att Åhléns tar in d
Läs mer om Badrum, bad, design, shampo, muji, japan, åhlens
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Runda former i badrummet

Från Cosmogres

Nog ser det lite härligt bulligt och snällt med de runda formerna från Cosmogres? Det är Sabrina Selli som har formgivit den här serien med en en väggmonterad toalett som påminner om en stor bubbla som kommer ut ur väggen. Tydligen kan man få serien i flera färger men jag känner att vitt räcker nog om man nu inte är sugen på att leva i en värld som
Läs mer om Badrum, badrum, design, cosmogres
36.8°
+
Lotta Madetoja
0

Badkaret för en sann fashionista

Eller?

Jag tjatar ofta om hur duktiga jag tycker italienarna är på badrum men i detta fall har de gått för långt. Eller är drömmen att sitta som en tummelisa i den gigantiska fruktansvärt fula skon och ta sig ett bad efter en hård arbetsdag? Nä nä inget för mig i alla fall.
Läs mer om Badrum, badkar, sko, badrum, design
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Vågar och toalettsitsar

Matchar ditt liv och badrum

Wendy Gold jobbar med att designa toalettsitsar och man kan få i stort sett vilket motiv man vill. Jag såg en sits, med vad jag tror var någon typ av gammalt klassfoto och det känns väl lite väl galet. Wendy säljer även personvågar som väl är tänkta att lätta upp tillfällena då man ställer sig på vågen men jag är nog mest bara skeptisk.
Läs mer om Badrum, badrum, design, inredning
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

Är det så här Robert Wells sitter?

Musikaliska sitsar i hemlighuset

Ja, det här är väl toalettsitsar man kan hitta hos musiker med lite för mycket pengar eller med lite för ivriga presentköpare omkring sig. Jag skulle inte bli förvånad om vår folkkäre Robert Wells har en dylik sits hemma på hemlighuset.
Läs mer om Badrum, badrum, design, musik
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

Låt ditt badrum blomma

Handfat från Kohler

Egentligen är jag inte så förtjust i mönstrade handfat med dessa från Kohler tar handfaten till en annan dimension. Oerhört vackert i rätt miljö och inredning.
Läs mer om Badrum, badrum, handfat, kohler
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

En kran

Flera möjligheter

Jag har tidigare skrivit om en liknande kran men då var blicken riktad mot Japan. Nu är det tyska Köhler som har tagit fram en kran som man kan vrida efter behag, uppåt så blir det som en drickfontän och nedåt så är det en helt vanlig kran. Jag gillar idéen och det dröjer nog inte länge förrän vi har en rad sådana här kranar på marknaden.
Läs mer om Badrum, kran, kök, badrum, design, köhler
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Badrumsporr på hög nivå

Svängda ben, puffade kuddar och schäslonger

Drömmer du dig bort till forna kungariken och vill omge dig med dess elegans och lyx kanske badrummen från Lineatre är det du drömmer om. Här hittar man allt från schäslonger till pärlprydda vattenberedare. Ingenting behöver stoppa dig från att fylla badrummet med puffar, svängda guldben, strass och pärlor blandat med marmor, små lampetter i sammet…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, badrum, design, inredning
36.9°
+
Lotta Madetoja
0

Badrum i marockansk stil

från Delpha

När jag ser de här badrummen kommer jag osökt att tänka på Simon och Thomas. De skulle lätt kunna ha några fingrar med i inredningen. En dröm för dem som längtar efter ett badrum med mycket mosaik och med en Marocko light feeling.
Läs mer om Badrum, badrum, design, inredning
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Abisko från Eumar

Ett böljande handfat

Abisko från Eumar ser onekligen inte ut som vilket handfat som helst och det krävs lita badrumsyta för att få plats med det. Jag tänker mig att det är ett handfat som passar hela familjens medlemmar då kidsen kan tvätta sig i den nedre x22svängenx22.
Läs mer om Badrum, badrum, handfat, eumar, abisko
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Badrum med organisk känsla

av Ross Lovegrove

Ross Lovegrove har många strängar på sin lyra. Han designar möbler, badrum, produkter, bilar, flygplanssäten och hus. Han beskrivs som en visionär och arbetar för att utveckla hållbar design som inte påskyndar utarmningen av vår jord. Badrumsinredningen som får mig att tänka på ett korallrev heter Istanbul och den andra lite mer x22frittflygandex22
Läs mer om Badrum, badrum, ross lovegrove, design, formgivning
37.7°
+
Lotta Madetoja
0

Join

Handfat att hänga handduken på

Join är ett handfat i högblankt porslin med ett hål där det är meningen att man ska hänga handduken. I mitt tycker perfekt för gästtoaletten. Är du på gång att renovera badrummet ska du definitivt ta dig en titt på Sanindusas hemsida, om så bara för lite inspiration.
Läs mer om Badrum, badrum, handfat, porslin
37.8°
+
Lotta Madetoja
0

Splash

En badrumskollektion från Disegno Ceramica

Splash är en glad färg- och formklick till badrummet, handfatet är format som ett vattenstänk direkt taget från seriernas värld. Vill man kan man matcha handfatet med ett x22duschgolvx22. Splash finns i färgerna vitt, gult, orange och grönt.
Läs mer om Badrum, badrum, design, splash
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

My Faucet Is Better Than Yours

av Jinsun Park & Byungmin Woo

My Faucet Is Better Than Yours är kanske arbetsnamnet på kranen som sedan kanske kommer att heta Founatin Tap Faucet. Idéen är vilket fall genialsik och jag drömmer om att ha en sådan smart kran hemma. Detta kallas vardagslyx!
Läs mer om Badrum, badrum, detaljer, kran, design
37.9°
+
Lotta Madetoja
0

Badrum med rena linjer

Meeus Unlimited

Meeus Unlimited jobbar med badrum utan en massa extra lull-lull och krusiduller. De skriver på hemsidan att ett badrum måste vara både vackert och praktiskt, en oas med avkoppling och välmående. Givetvis kan de hjälpa kunden som önskar specialbyggda badrum.
Läs mer om Badrum, badrum, design, meus unlimited
38.2°
+
Lotta Madetoja
0

W + W

bra lösning från Roca

W + W från Roca verkar vara en smart lösning för små kompakta badrum. Handfat i nära anslutning till toaletten sparar ju onekligen plats och sen finns det några få hemska tillfällen i livet då det antagligen kommer att kännas som en gudagåva.
Läs mer om Badrum, badrum, compact living, design, roca
37.6°
+
Lotta Madetoja
0

Vas och kran i ett

av Davide Vercelli

Visst ser det lite tjusigt ut alltid att i kranen finns en integrerad blomvas - eller tvärtom. Jag undrar bara hur praktiskt och fräscht det egentligen är. För det första vill man ju inte ha några besprutade blommor i vasen och sen gäller det ju att det är rotation på vattnet också.
Läs mer om Badrum, vattenkran, badrum, Davide Vercelli, hego waterdesign
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

Latrava

av Octopus.Design

Vattenkranar kan verkligen se ut på många vis och vattnet kan spridas på en massa olika sätt också. Jag vet inte riktigt vitsen med spridningen av vattnet på modellen Latrava men nog är det lite snyggt alltid.
Läs mer om Badrum, badrum, design, kranar, octopus design, latrava
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

The Story Faucet

Fin molnlika handtag

The Story Faucet känns både moderna och lite gammaldags. Jag gillar den molnlika knubbiga formen på kranhandtagen. Story finns till hela huset, så det är bara att byta ut kranarna i badrummet, köket och i tvättstugan.
Läs mer om Badrum, badrum, kranar, story faucet
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Ocean

från Il Bagno Bandini

Ocean har en form som ska liknas vid havets vågor. Handfatet är tillverkat i två storlekar och finns i svart och vitt och materialet beskrivs som väldigt motståndskraftigt mot repor. Ocean kan lätt monteras i linje med varandra och handfatet funkar även att montera i ett hörn.
Läs mer om Badrum, badrum, keramik, handfat, ocean
37.6°
+
Lotta Madetoja
0

Besök toaletten...

utan att lämna skidbacken

Georgia Max Coffee har valt att göra om ett gäng av sina kundtoaletter på olika skidorter i Japan. Jag tycker det verkar helt underbart att sitta omgiven av utsikten från backens topp där jag kan sätta fötterna på de ditmålade skidorna. Som svensk blir jag också sjukt nyfiken på toalettens knappanel.
Läs mer om Badrum, toalett, reklam, design
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Mycket badrumslyx

På Toscoquattro

Vi pratar mycket hela block av marmor eller någon annan intressant stenart, som hantverkare sedan har borrat upp för att göra något vackert badkar eller handfat. Allting kostar mycket pengar och jag drabbas av ett smärre habegär. Är italienare extraduktiga på badrum eller har jag bara turen att gång på gång snubbla över en massa bra formgivare och
Läs mer om Badrum, badrum, design, lyx, italien
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Tree Trunk

Ännu en påminnelse om att vi ska ta det lite lugnt med allt papper

Ja, man får väl se om det är dessa pappershållare som kommer att finnas på de offentliga toaletterna i framtiden. Budskapet är ju inget att snacka om och jag skulle definitivt fundera över hur mycket papper jag tog.
Läs mer om Badrum, reklam, design, toalett, papper
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

Crystal Modus Washbasin

Handfat med spets

Är du en vän av spetsar är det en god idé att spana in Adatto Casas nya serie Crystal Modus Washbasin. Handfaten är i genomskinligt glas och man kan välja på svart eller vit spets.
Läs mer om Badrum, handfat, badrum, design, spets, adatto casa, crystal modus washbasin
36.8°
+
Lotta Madetoja
0

Cromobox

Duschväggar med LED

Varför inte låta duschdörrarna skapa stämningen i badrummet? Med Cromobox LED kan du förändra färgen på belysningen och det är bara att välja om du vill duscha i grönt ljus eller vad som passar bäst för just dig och just då. Bakom designen står Antonio Lupi.
Läs mer om Badrum, dusch, badrum, design, antonio lupi
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Toalettsymboler

Det kan knappast bli tydligare

Ja det finns många olika symboler på offentliga toaletter och tydligare än så här lär det väl knappast bli.
Läs mer om Badrum, symbol, toalett, found shit
37.7°
+
Lotta Madetoja
0

Halkskydd i badrummet

Pebble från Bosign

Pebble är alltså ett halkskydd som man kan köpa i form av en matta eller i mindre bitar. Halkskyddet sitter fast med hjälp av sugkoppar och de ska föreställa stenar. En av de snyggare halkskyddsvarianterna i mitt tycker om man inte vill splasha ut med de gula bananerna ala Andy Warhol.
Läs mer om Badrum, halkskydd, pebble, bosign, badrum
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Ett badkar från framtiden

För kanske 50 år sedan

Den påminner lite om det där rymdägget de brukar använda i x22Du är vad du äterx22 då de mäter fläsk på deltagarna. Men tydligen ska det vara något slags superduperbadkar, en framtidsvision från förr. Säkert var väl planen att man bara skulle sitta och bli rentvättad av the machine. Wow...eller nåx27t.
Läs mer om Badrum, badkar, futurism, inredning, design, badrum
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Snygg badrumsinredning

DNA+

DNA+ skriver att vi alla nog bär på en känsla av skapande från det att vi föds, ja att det sitter i våra gener. Givetvis skriver de att de vill skapa design som förbättrar våra liv. Jag tycker i alla fall om formerna på deras handfat och duschar. Jag kommer att tänka på vita sanddyner där vinden har skapat böljande mönster.
Läs mer om Badrum, badrum, design
38.0°
+
Lotta Madetoja
0

Save paper. Save the Planet.

budskap från WWF

Ja, att vi konsumerar en massa papper är det ju inget snack om. Att det går åt en massa träd till det vet vi ju också. Jag själv som emellanåt drabbas av den stora världssynden får mest bara ont i magen av denna pappershållare och tycker att allt känns meningslöst då jag inte kan uträtta storverk genom att låta händerna lufttorka.
Läs mer om Badrum, budskap, design
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Mat Walk Bathroom

av Paolo Ulian

Gillar du att göra flera saker samtidigt kanske detta är badrumsmattan för dig. Efter duschen är det bara att köra in fötterna i mattan då det är ett par slippers integrerade i den. Sen är det bara att hasa runt och torka golvet samtidigt som du torkar fötterna. Genialiskt? nja
Läs mer om Badrum, inredning, design
38.5°
+
Lotta Madetoja
0

Kliv ur duschen...

och rakt på mossan

Det schweiziska företaget La Chanh Nguyenx27s tycker att man ska kliva ut på mossmattan istället för en badrumsmatta i textil. Mossmattan behöver ingen som helst underhållning då den klarar sig på vattnet du har med sig från duschen.
Läs mer om Badrum, badrum,
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Ett badkar med lådor

En praktisk lösning

Många gånger väljer i alla fall jag bort badkar då jag tycker det tar så onödig plats i badrummet. Nu när jag ser detta badkar med integrerade hyllor så tycker jag att det skulle vara en praktisk lösning även för de mindre badrummen. Det är bara att mata in badlakan och mysljusen.
Läs mer om Badrum, badrum, design
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Offentlig toalett

Du hittar den i Chuo-ku, Osaka, Japan

Det är Shuhei Endo som har ritat denna offentliga toalett som man alltså kan besöka om man befinner sig i Chuo-ku, Osaka, Japan. Toalettens tak är gjort i en enda stor bit plåt som har bockats till rätta formen. Nog är den snygg i sitt formspråk men med snön utanför fönstret känns den lite väl kall. Det är även Shuhei Endo som har tagit bilderna.
Läs mer om Badrum, offentlig toalett, arkitektur
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Ett knapptryck...

och vattnet kommer

Ute är det att vrida på kranar. Istället ska man trycka på knappar då man önskar mer vatten och man är bara några knapptryck från varmare eller kallare vatten. Det enda som stör mig är väl att blir det elavbrott får man heller inget vatten.
Läs mer om Badrum, badrum, design
37.6°
+
Lotta Madetoja
0

En toalett...

kan se ut på många olika sätt

Hittade denna lilla samling över ett gäng offentliga toaletter och nog är det fascinerande hur en del har valt att designa sina toaletter. Nu vet jag ju inte från vilka ställen bilderna kommer ifrån men jag misstänker att de låter toaletten avspegla resten av verksamheten. Min värsting måste jag säga är den med fuskpäls på ringen och det mest för a
Läs mer om Badrum, badrum, toaletter, design
36.9°
+
Lotta Madetoja
0

Finsk sauna

I en lite moderna tappning

Nog kliar det lite i vill-ha-tarmen när jag ser den röda bastuavdelningen i det gigantiska badrummet. Till detta behövs bara en utgång direkt från badrummet till en sjötomt så att man kan springa ut och kyla sig i plurret.
Läs mer om Badrum, bastu, design
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Symetrics

Badrumsserie från Dornbracht

Jag förstår inte direkt syftet med att kranen är så bred och ger en så bred stråle, men jag gillar det och tycker det är mycket snyggt.
Läs mer om Badrum, badrum, design
37.8°
+
Lotta Madetoja
0

Smutsiga händer

Ta hjälp av handgranat

Varför inte spränga bort smutsen? Med Stinky Bomb kan man ju i alla fall låtsas. Man kan få tvålen både med och utan doft och den innehåller både olivolja och aloe vera. Alltså, snälla saker i en tuff förpackning.
Läs mer om Badrum, tvål,
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

GoOHSO

Tandborsten att ta med överallt

GoOHSO säljer tandborstar som ser ut som pennor. När du ska borsta tänderna är det bara att ta av pennhatten och skruva i änden på pennan så kommer det tandkräm i borsten. Perfekt att ha i väskan eller i bröstfickan för den som så önskar.
Läs mer om Badrum, tandborste, design
36.8°
+
Lotta Madetoja
0

En tunna till badrummet

Doftar bröderna Cartwright

Varför inte släpa hem en italiensk badtunna? Jag tycker den bär en doft av cowboys, svettiga boots och lössläppta fruntimmer, fast i en lite fräschare nytappning.
Läs mer om Badrum, badrum, design
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Pryd badrummet med en pinuppa

Läckra bruttor i mosaik

Det italienska företaget Sicis ger oss möjligheten att pryda badrummet med en pinuppa i mosaik. De visar bruttorna med olika mosaikbakgrunder men dessa är ju inget måste. Jag tycker att det skulle vara schyst att ha en snygg pinuppa liggandes på väggen över diskbänken.
Läs mer om Badrum, mosaik, design
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Sitt i badkaret och låt det regna på dig

Som en pytteliten pool

Det här badkaret med dusch skulle vara lite schyst att ha som extradusch, för det är ju inte varje dag man vill låta regnet strila över en. Vissa mornar är det bråttom bråttom och då röstar jag för den vanliga duschen. Men vad vet jag, jag har ju inte testat lyxen från KOS.
Läs mer om Badrum, badrum,
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Lite action i badrummet

Kakel som ändrar färg

UltraBloom Applications ändrar färg efter temperaturen antingen från vatten eller någon människa. Kakel för den som är ombytlig som få och jag tycker det skulle vara kul att även ha golvet i detta kakel.
Läs mer om Badrum, kakel,
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Ett handfat som går att skjuta in

Bra i små badrum?

På Homes & Gardens nätsida hittar jag detta inskjutbara handfat. Jag vet inte hur stort behovet egentligen är och hur mycket man studsar runt i ett badrum utan att behöva handfatet, men nog är det lite fiffigt.
Läs mer om Badrum, handfat, badrum
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

En urinoar...

kan se ut på många sätt

Om jag inte har fattat fel så ska denna urinoar finnas på något museum någonstans i världen.
Läs mer om Badrum, urinoar,
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Köp rosa möbler

Ännu ett sätt att kämpa mot bröstcancer

Flera internationellt kända formgivare levande som döda, får också dra sitt strå till stacken i kampen mot bröstcancer. Nu auktioneras ett flertal stolar i rosa tappning ut där bland andra Philippe Starck, Arne Jacobsen, Charles and Ray Eames och Eero Saarinen ligger bakom formgivningen. Det är Design Within Reach som håller x22Pink Partiesx22 runt…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, design,
36.7°
+
Lotta Madetoja
0

Färgglad vattenkran

Välj mellan röd och orange eller vilken färg som helst

Önskar du en röd eller orange kran är de leveransklara på studs men du kan också beställa i någon annan färg, och då pratar vi i stort sett vilken färg du vill. Jag gillar utseendet på kranen och att man kan få den i vilken färg som helst samt i två olika färger förhöjer i alla fall min vill-ha-känsla.
Läs mer om Badrum, vattenkran, design
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Tetrislovers!

Sätt igång och kakla!

Vill du ha ett lite annorlunda kakel och kanske hinta om vilket som är ditt favoritspel ska du genast spana in tetriskaklet. Keramikbitarna är formade som de olika formerna i Tetris och alla vet väl hur man sätter ihop dem. Det finns en massa färger och vill du inte köra helt på fri hand så kan du köpa färdiga mosaikmattor. Inte illa.
Läs mer om Badrum, tetris, kakel
37.0°
+
Roger Åberg
0

Den perfekta mixen av dusch och badkar

Ge mig! Nu!

Jag och min flickvän tycker verkligen olika om dusch och badkar. Jag är vän av duschen och gillar inte att stå i badkar att duscha, hon tycker precis tvärtom. Och att få till ett badrum med både den perfekta duschen och det perfekta badkaret är ingen lätt match. Men så ibland kommer de, de där perfekta produkterna som bara löser gamla problem med …
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, ,
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Alla problem har en lösning

Det gäller bara att komma på den

Katharina Mischer och Thomas Traxler arbetar tillsammans i olika projekt och jag gillar mycket jag ser på deras sida. De skriver att de använder sig av varandras kunskaper och styrkor och på så sätt blir deras samarbete kraftfullt och de strävar hela tiden efter att ha så öppet sinne som möjligt. För tillfället studerar de båda vid Design Academy E…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, toalett,
36.8°
+
Lotta Madetoja
0

Fem smutsiga små fingrar...

på en liten smutsig hand

För ungefär 115 spänn får du en påse händer som du kan tvätta dina händer med. Ja, vi pratar en liten galen kollektion av handformade tvålar. Jag blir full i skratt.
Läs mer om Badrum, tvålar, knas
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Ett handfat

för minimalisten

Egentligen så gillar jag riktigt djupa handfat som man kan fylla med iskallt vatten och doppa ned ett bakfullt ansikte i. De här väldigt grunda och fyrkantiga är onekligen mycket snygga, men det gäller nog att hålla ordning avloppet.
Läs mer om Badrum, handfat, badrum
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Karim, Karim, Karim

Ingen kan leka med former som han

Jag var inne på den italienska sidan Cisal och fastnade direkt för ett badrum i grå betong med bullig vit och knallrosa inredning. Ja och så är det ju min favorit Karim Rashid som har designat också. Jag fattar inte hur mycket han kan spruta ur sig och hur brett han jobbar. Det mörkgrå gummibadkaret är ju inte att förakta heller. I love Karim Rashi
Läs mer om Badrum, design, badrum, karim rashid
37.1°
+
Emma Rost
0

Vrålsnyggt till badrummet - FOLLO

Uppbyggt av ett modulsystem

FOLLO är hantverksmässigt tillverkad och fullkomligt underbar att titta på med sina böljande, mjuka linjer. Det är den första badrumsprodukten som kommer från den London-baserade studion WMD och är ett modulsystem för badrummet. Skålen är generösare än vad den ser ut och formen motverkar störande skvättande från kranen.
Läs mer om Badrum, Badrumsinredning, Handfat, Design, Modulsystem
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Låt roboten ta hand om pappret

Snygg design till badrummet

Det är inte lätt at hitta snygga behållare till toalettpapper men nu har jag hittat min favorit. Airyusha Robotan Toilet Paper Holder är tillverkad i keramik och finns i flera klara färger. Langa upp en trehundring plus lite frakt så är roboten din. Airyusha som har gjort pappershållaren är ett japanskt företag som tillverkar livsstils- och heminr…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, toapapper, toalett, abdrum
36.8°
+
Lotta Madetoja
0

Shiny shiny life

Bli bländad i badrummet

Åååh jag älskar Jemal Wrights alla toaletter och badrumsinredningar. Så långt från rim och reson. Jag vill ha ett gigantiskt badrum med en inredning fullständigt smäckad med swarovskikristaller. Jag vet att det låter lite kolavarning men ack så bländande.
Läs mer om Badrum, badrum, design, toalett
37.3°
+
Emma Rost
0

Människoakvarium

Coolt, men lite väl avslöjande

Det är något fascinerande annorlunda med badkaret The View från italienska Tueco. Med klara sidopaneler i glas för det tankarna till ett akvarium. Någon kanske tycker att akvarieassociationen är lugnande och avslappnande. Själv känner jag att celluliterna skulle bli lite VÄL tydliga genom glasväggarna. Man måste vara lite av en exhibitionist för at…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, Badkar, Akvarium
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Plugless Sink

Maja Ganzyniec vill göra oss medvetna

Maja Ganzyniec har skapat Plugless Sink för att hon vill göra oss medvetna om hur mycket vatten vi egentligen gör av med. Låter man det bara rinna rakt ner i avloppet så är det ju svårt att veta. Måste du däremot då och då hälla ur handfatet så skapar det allt en medvetenhet om vattenåtgången. Jag tycker handfatet är vackert men skulle ändå inte vi
Läs mer om Badrum, handfat, design
36.9°
+
Wille Wilhelmsson
0

En stjärnhimmel till badrummet

Bada i mjölkvägen?

Sega har presenterat ytterligare en modell i sin Homestar Planetarium-serie på Tokyo Toy Show och den här gången handlar det om Homestar Spa som är en stjärnhimmels-simulator som man kan använda i badrummet. Konstruktionen flyter och är vattentät och kan förutom att projicera vår galax på badrummets väggar och tak även visa blom- och kaleidoskops-…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, mojänger, rymden, sega
36.9°
+
Lotta Madetoja
0

Förvaringspåsar

Organisera mera

Fem påsar som ska styra upp badrumslivet tackar jag inte nej till för jag tycker alltid allt är i en himla röra. Ska dessa påsar hjälpa mig ur träsket eller blir de bara jobbiga att ha att göra med. Just nu i denna stund tror jag i alla fall på dem om inte annat för att de är superbra när man ska ut och resa.
Läs mer om Badrum, badrum, förvaring, organisera
37.1°
+
Emma Rost
0

Ta ett vertikalt bad

Tall Soaking Tub från Stone Forest

Annorlunda och riktigt läckert är badkaret Tall Soaking Tub från Stone Forest. I stället för att ligga ner i badkaret njuter man i vertikalt läge i det massiva, svarta karet i natursten. Fördelen med att bada vertikalt är att verkligen hela kroppen kan sjunka ner i det varma vattnet. Jag är inte helt säker på om man sitter i karet, eller om man må…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, badkar, horisontellt, sten
36.4°
+
Emma Rost
0

Stillsamt Zen-liknande badrum från Cosmic

Uppgraderad minimalism

Rena linjer. Varken mer eller mindre. Om du hör till dem som gillar minimalismen (jag trodde att den var död, så fel jag hade) är det Zen-inspirerade badrummet från Cosmic ett toppenalternativ när det är dags att göra om i badrummet. Här finns inga överflödiga detaljer, allt är enkelt, rent och prydligt. Inredningen består av vita fyrkanter, krom …
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, Badrum, Inredning, Zen, Minimalism
37.0°
+
Emma Rost
0

Smart tvättkorg

En balja för handtvätten

Det här tycker jag var en alldeles ypperligt smart idé. Tvättkorgen från Slavax27saakyan har ett lock som också fungerar som en liten balja för handtvätt. Perfekt att till exempel preparera fläckar i innan själva tvätten, eller för just handtvätt av ömtåliga kläder. Man kan också förvara tvättmedel i locket. Sen har ju korgen en sån härlig knallröd
Läs mer om Badrum, Tvätta, Tvättkorg, Balja
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Spola med det gamla tvättvattnet

Använd WashUp

Nu har den nyaste och mest innovativa tvättmaskinen sett dagens ljus. Det är Sevin Coskun som är pappa till detta tvättäkta underbarn. WashUp installeras ovanpå toaletten och du spolar i toan med gammalt tvätt- och sköljvatten. Fiffigt då maskinen både spar vatten och plats. Kanske ska man tänka på att stänga toalettlocket då man matar i maskinen..
Läs mer om Badrum, ,
37.3°
+
Emma Rost
0

Äggformat badkar

Jag älskar det!

Det är något visst med äggformen och konstnärer och designers har fascinerats av denna ursprungliga form i alla tider. Från italienska Mastella kommer nu ett riktigt läckert äggformat badkar - Vov. Jag bara smälter inför den perfekta, mjuka organiska formen i vackert vitt. Insidan kan man få i lila, ljusblått eller rosa om man vill. Det glittrande…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, Badkar, Design, Äggform, Lyx
37.0°
+
Emma Rost
0

Garderob av fikonlöv

Bibliska referenser i läcker design

Den här härliga skapelsen heter The Fig Leaf Wardrobe och är designad av den ständigt aktuelle Tort Boontje för Meta. Garderoben lanserades i Milano, där den ställdes mitt på en elegant gårdsplan i ensamt majestät. Fikonlövet var, om man nu ska tro på det bibliska ordet, det första klädesplagget och garderoben kan ses som en blinkning till den kri…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, Tord Boontje, Design, Garderob, Möbler, Förvaring
36.6°
+
Emma Rost
0

Färgstark badrumsinredning från Bandini

Inte för mainstream-folk

Badrumsinredningen från Bandini är fantastiskt utrycksfull och en explosion i färg och form. Kollektionerna Atmosfera och Onda tar betraktaren mer eller mindre till en annan dimension, lysande och djärv. Materialet är böjd plywood som fått en högblank finish i bjärta färger. De svarta kanterna framhäver de starka färgerna. Det här är inte en inre…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, Badrum, Inredning, Italiensk, Färgstark
37.1°
+
Emma Rost
0

Mjuk känsla av trä mot kroppen

Träbadkar är riktig lyx

Trä är ett härligt naturligt material som nu för tiden används på nya sätt i hemmet. I badkar, till exempel. Linjerna i badrumsinredningen från Boxart är vackert mjuka och man kan ana sig till hur trä och vatten skapar en omslutande enhet när man sänker sig ner i karet. Det fina med trä är att ytan aldrig är kall, som metall. Färgen är naturligt
Läs mer om Badrum, Badkar, Trä, Design
37.0°
+
Emma Rost
0

Lysande dusch

Jaclo Lumiere bjuder på något utöver det vanliga

Vill du ha något extra i badrummet? En lysande dusch, till exempel? Duscharnafrån Jaco Lumiere bjuder på elegans och ett klassiskt damaskmönster kombinerat med modern och attraktiv form. Tondo och Quadro är tillverkade av ett semi-transparent plastlager, med ett duschmunstycke i stål.
Läs mer om Badrum, Dusch, Design, Duschmunstycken, Belysning
37.7°
+
Wille Wilhelmsson
0

Vertebrae - udda badrumslösning

Vertikalt allt-i-ett

Vertebrae är en badrumslösning där allting du förväntas önska av ett badrum sitter fastmonterad på något som väl närmast får liknas vid en strippstång. Eller brandmansstång om man vill vara lite mer politiskt korrekt. Som syns på bilden ovan så inkluderas bland annat en toalett, handfat, dusch och diverse förvaringsutrymme. Jag antar att den störs…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, mojänger, badrum, hem