m

Vardagsrum

40.5°
+
Roger Åberg
0

Vintage-kylen jag vill ha till kontoret

Går nog att ha öl i också

För dryga 6000 kronor kan man få den extremt snygg kylen som står till höger på bilden till den här artikeln och den kommer ju att förgylla vilket kontor som helst. Eller brygga om man råkar ha en sådan. Tyvärr skeppas de inte till Sverige så det blir väl till att fortsätta leta något att ha öl och läsk i på Feber HQ.
Läs mer om Vardagsrum, kyl, coca cola, vintage
43.0°
+
Roger Åberg
0

Ny snygg lampa från IKEA

Säg hej till Väster!

IKEA har gjort en ny toksnygg pendel-lampa som de kallar för Väster. Inspirationen från andra klassiska lampor är solklar, men jag tycker att den ser riktigt, riktigt bra ut. Som de flesta nyare lampor från IKEA nu för tiden hittar vi en LED-lampa i den och skalet är gjort av stål och akryl. Enligt IKEAs amerikanska pressmänniskor finns den i but…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, ,
39.8°
+
Roger Åberg
0

En snygg värmare

Det är kallt nu

Till sist så har snön kommit hit till Stockholm och det är kallt. Den här värmaren finns nog inte i Sverige så den gör mig inte så mycket värmare, men snygg är den. 35 dollar hade jag lätt slantat om jag bodde i staterna. Uppdatering Den fanns visst i Sverige, fast under annat namn. 299 spänn! Tack Milan och Marcus!
Läs mer om Vardagsrum, värme, crane
35.8°
+
Roger Åberg
0

Sjukt snygga sladdar

Tyvärr inte i Europa-stylee

En sak som faktiskt var bättre förr var sladdar då de gjordes av tyg istället för grå plast. De här är oerhört vackra men tyvärr har de fel typ av kontakter. Någon som vet vart man kan köpa liknande i Sverige?
Läs mer om Vardagsrum, sladdar,
40.1°
+
Wille Wilhelmsson
0

Angry Birds-kuddar

Piffa upp soffan med lite arga fåglar

Det finska spelet Angry Birds har tagit världen med storm det här året och nu kommer det snart kuddar med de arga fåglarna om du skulle vilja piffa upp din soffa, säng eller annat i ditt hem. De finns i fem olika fågel-versioner men tyvärr inga fiende-grisar. Exakt var kuddarna kommer att kunna köpas eller vad de kommer att kosta är tyvärr än så l
Läs mer om Vardagsrum, rovio, angry birds, kuddar
40.4°
+
Gordon Andersson
0

Vi kikar in Dysons fläktlösa fläktar

Och längtar fortfarande efter sverigelanseringen

En produkt som vi fortfarande väntar på att lanseras i Sverige är Dysons x22fläktlösax22 fläktar. Men tills vi får se dessa i landet så får vi nöja oss med att leka lite med dessa på IFA-mässan. Där visades dessutom den nya avlånga modellen som känns väldigt mycket bättre då de stora runda fläktarna inte blåser i mitten. Hur fläktarna fungerar kan
Läs mer om Vardagsrum, dyson, fläkt, ifa 2010, feber.tv, webb-tv
37.3°
+
Roger Åberg
0

Skateboardstolen

Litet projekt på gång

Några kompisar håller på med ett roligt projekt, man håller på och kombinerar stolen Eames Plastic Side Chair DSX med en skateboard. Just nu är man väl halvvägs och jag tror att resultatet kommer att bli riktigt bra. Följ processen på bloggen! Stolen på bilden är en prototyp och inte det slutliga resultatet.
Läs mer om Vardagsrum, Eames Plastic Side Chair DSX, skateboard
36.7°
+
Roger Åberg
0

Ska det här bli min nästa dammsugare?

Liten, cool och påslös

Dammsugare är otympliga, fula och så får man aldrig tag på de där satans påsarna som alltid tar slut vid fel tillfälle. Men nu har Dyson släppt en liten rackare som jag är riktigt pepp på. Det där med påslöshet var inte någon bra idé för 15 år sedan när mina föräldrar tröttnade på sin, men det måste ha hänt något på 15 år kan man tycka. Det jag är…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, dammsugare,
37.7°
+
Roger Åberg
0

Den rullande brasan

Flytta värmen dit den behövs

Roll Fire är en bioetanol-brasa från tyska conmoto som är rätt klyftig. Förutom att den är snygg så går den nämligen att rulla runt - även när den brinner. 2490 euro är den saftiga prislappen och vill du hänga upp brasan på väggen får du köpa till en hängare för 190 euro till. Ouch.
Läs mer om Vardagsrum, brasa,
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Tephra Formations

av Robert Stadler

Österrikiske formgivaren Robert Stadler jobbar vidare med sina skinnmöbler i spännande former. Denna gång heter serien Tephra Formations och inspirationen är hämtad från vulkanutbrott. I serien ingår en soffa, en fåtölj, en puff och ett litet bord och den är inte alldeles olik hans tidigare serie Pools & Pouf!.
Läs mer om Vardagsrum, möbler, design, robert stadler
36.7°
+
Roger Åberg
0

Häng mobilen vid kontakten

Smidig och enkel lösning

Mobilladdare är ett sattyg när de hänger från kontakten och mobilen ligger på golvet och mår dåligt. Den här lilla plastbiten är genialisk eftersom mobilen kommer upp från golvet och för att man enkelt får bort sladden också. Enda problemet är att hela prylen inte fungerar om man tar ur sladden ur kontakten och det vill man ju göra när man inte la
Läs mer om Vardagsrum, ,
37.1°
+
Emma Rost
0

Skruvad soffa från nea studio

Med integrerad dagbädd

Nina Edwards Anker har designat den här L-formade soffan med en integrerad dagbädd för nea studio. Cool soffa med okonventionell form som anpassar sig till kroppen i olika loungiga positioner. Materialen är två sorters skum och en stöttande struktur i trä och metall. Klädseln finns i en rad färger.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Soffa, Design, nea studio
36.9°
+
Emma Rost
0

SPAN förvarar dina tidningar

Böcker och skivor går också ner

Alexander Munk är designern bakom det nya tidningsstället SPAN, som även går att stoppa in böcker eller skivor i. Den veckade formen går att veckla ut för att få plats med ännu mer. SPAN används antingen som en solitär eller hängs upp i ett större antal på en vägghängd skena.
Läs mer om Vardagsrum, Förvaring, Tidningar
37.5°
+
Emma Rost
0

Inget förgyller soffbordet som en liten integrerad eldstad

Eld utan rök

Idag krävs ingen skorsten eller omfattande installation för att man ska kunna njuta av hemtrevnaden som en öppen eld trots allt sprider i hemmet. Eldstäder som går på gelé eller annat bränsle som inte ger någon rök blir vanligare och vanligare. De är tacksamma eftersom de går att ställa i princip var som helst och går att designa på en oändlig mäng…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Eldstad, Bord
37.1°
+
Emma Rost
0

ALIEN

Skön soffa?

Extravagant form från Litauen. Soffan ALIEN vill aldrig stå i skuggan utan tar plats och kräver uppmärksamhet. Designern heter Jonas Jurgaitis och hans soffa har plats för två personer om man ska sitta bekvämt.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Soffa, Ny design
37.0°
+
Emma Rost
0

Nära till fjärrisen och kaffekoppen

Är det lite långt att sträcka sig till soffbordet? Inga problem - SofaHanger är en stilfull och praktisk lösning som tar hand om fjärrkontroll och fikat så att du hela tiden har väsentligheterna inom räckhåll. Den är tillverkad i aluminium och valnötsfanér och passar armstöden på de flesta soffor. Behöver du någonting för tidningar eller böcker så
Läs mer om Vardagsrum, Detaljer, tidningsförvaring, Soffor, bricka
36.9°
+
Emma Rost
0

Loopita

Rolig sittmöbel från Mexico

När jag var liten var Loopen på Liseberg det som fick det att kittlas som allra mest i magen. Sittsystemet Loopita, designat av Victor M Aleman påminner ganska mycket om Loopen och det kittlar faktiskt lite i magen av Loopita också. Rolig, innovativ mexikansk design som uppmuntrar till goda och långa samtal.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Innovativ design
37.0°
+
Emma Rost
0

4140

Inspirerad av arkitektur

Designern Martin Sprouse har specialiserat sig på specialritade möbler som ofta är uppenbart inspirerade av arkitektur. Det finns inte två möbler som är likadana, men alla är handgjorda och fina exempel på hantverkskunnande och kvalitet. Bordet 4140 kombinerar annorlunda vinklar med solid valnöt och utgör ett läckert blickfång i rummet.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Arkitektur, Martin Sprouse
37.0°
+
Emma Rost
0

Nu kan du köpa stolen Shelly

Äntligen i Sverige

För några månader sedan bloggade jag om den supersnygga danskdesignade nya stolen Shelly, designad av Verikon Furniture. Nu går den att köpa i Sverige! Priset är fortfarande högt, 35 000 kronor, men å andra sidan är det en framtida designklassiker och därmed lika med en investering! Och sen är den så ruskigt läcker!
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Fåtölj, Shelly
37.5°
+
Emma Rost
0

Annorlunda bokhylla

Ladder up

Yasuko Bell gjorde hyllan Ladder up som examensarbete från Royal College of Art. En annorlunda trädliknande konstruktion för förvaring av exempelvis böcker.
Läs mer om Vardagsrum, Hylla, Förvaring, Bokhylla, Yasuko Bell, Ung design
37.0°
+
Emma Rost
0

Inspirerad av polsk folkart

Modern design och hantverk i skön förening

Katarzyna Herman-Janiecs stol är inspirerad av polsk folkart från Zakopane. Den är gjord i 20 mm tjock akryl med en dyna i polskt linne mixat med bomull med ett vackert tryck.
Läs mer om Vardagsrum, Stol, Sitta, Möbler, Modernt vs folklore
36.9°
+
Emma Rost
0

Talangfulla unga designers

Keeseh Studio gör oväntade lösningar

Bakom namnet Keeseh studio döljer sig Asher Dunn och Shane Richards, som båda tog sin examen från Rhode Island School of Design i år. De gör bland annat roliga, innovativa möbler, som Asher Dunns Upholstered Chair med ett x22skalx22 i böjt, laminerat trä med ljuvliga kurvor som dominerar designen. Asher har även gjort Expandign Chair som går att f…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Design, Stol, Unga designers
37.0°
+
Emma Rost
0

Nya möbler av gamla lådor - schubLaden

Fin återvinning ger charmig inredning

Franziska Wodicka återanvänder gamla lådor från kasserade möbler och ger dem en nytt liv i nya möbler. Resultatet blir allt som oftast ett charmigt, lite spretigt uttryck med mycket personlighet. Sideboardet går inte att missa, men jag gillar hyllan som, förutom en vanlig låda, också innehåller en del från en gammal hederlig REDA-hylla. Sängbordet…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Återvunnet, Design, Förvaring
36.9°
+
Emma Rost
0

Assymetrisk bokförvaring

Blandar tunt och kraftigt material

Skön blandning av klassisk femtiotalsdesign och modernt nytänk präglar möblerna från Air Division. Jag är väldigt förtjust i Unit Shelf som mixar kraftigt och tunt och luft och massa. Väldigt snyggt. Sen måste jag ju nästan gilla fåtöljen också, den har så snyggt namn!
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Bokhylla, Assymetrisk, Sitta, Fåtölj
37.2°
+
Emma Rost
0

Bordet blir en verklig samlingspunkt

Get2Gether Convertible Table från Fusion Tables

Get2Gether Convertible Table skapar en riktig samlingspunkt i hemmet. Det är ett riktigt snyggt bord i modern design som enkelt går att göra om till ett spelbord, för biljard, roulette eller poker. Så oavsett om du tänker bjuda på middag och behöver ett generöst matbord med plats för upp till tio personer eller om du vill samla polarna för en und…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Samlingspunkt, Multifunktionell, Spel
37.0°
+
Emma Rost
0

Med en fläkt från Portugal

Pallar med rötter i en uråldrig tradition

Designern João Videira sitter, tillsammans med en kollega, i en gammal kyrka i södra Portugal och skapar de härliga, rustika möblerna i pinje och ull. Pallarna, stolarna och bänkarna har rötterna i en gammal portugisisk hantverkstradition, som João Videira tagit upp och vidareutvecklat. Stommen görs i medelhavspinje som sedan dekoreras med flätad,…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Pallar, Hantverk, Ekologiskt
37.0°
+
Emma Rost
0

Gammal klassiker relanseras

Lilla Åland i annan skepnad

Lilla Åland är Carl Malmstens klassiska pinnstol som säkert alla känner till. Något som kanske inte alla känner till är att Carl Malmsten också ritade en gungstolsvariant. 1941 såg gungstolen dagens ljus och i år tar Stolab upp produktionen av den på nytt. Det är en riktigt klassisk form på gungstolen, en sådan som urtypen av mormödrar sitter och s
Läs mer om Vardagsrum, Sitta, Möbler, Stol, Gungstol, Carl Malmsten
37.0°
+
Emma Rost
0

Sitta på porslin

Spännande stol av Judith van den Boom

Sitta på porslin? Det låter inte riktigt vettigt, men Judith van den Booms Kinainspirerade stol har faktiskt en sits tillverkad av små porslinskulor. Trots det går den alldeles utmärkt att sitta på. Stolen heter Qing Zuo! vilket betyder Varsågod och sitt.
Läs mer om Vardagsrum, Sitta, Möbler, Stol, Pall
36.9°
+
Emma Rost
0

En stol för större interaktion

Integrerad barnstol

Gammaldags form och färg som skulle kunna passa i vilket gammalt torp som helst. Itay Ohalys stol Papa Chair har tagit upp en traiditionell stol och gett den en liten bebis vid sidan av. En stol som ska uppmuntra till interaktion mellan barn och förälder (jag skulle sitta och vara helt nervös för att ungen skulle trilla av, men det kanske bara är j
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Barnstol
37.1°
+
Emma Rost
0

Mr. Impossible har landat hos Kartell

Omöjlig stol har blivit möjlig

Philippe Starck ritade stolsserien Mr Impossible för Kartella redan för flera år sedan, men tekniken för att sammanfoga två transparanta plastskal till en tjusig enhet har inte funnits förrän nu. Stolarna visades i flaggskeppsbutiken i New York nyligen.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Stol, Sitta, Plast, Philippe Starck
36.9°
+
Emma Rost
0

Twisted

Möbelserie med en twist

Dylan Gold dyker upp på Hemfeber igen. Den här gången med möbelserien Twisted som kan användas som ett sideboard, en vägghängd hylla eller som en fristående bokhylla. Kolla in den snygga lösningen med den tiltade kuben - hur den går in i de intilliggande kuberna.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sidorbord, Hylla, Design, Dylan Gold
36.8°
+
Emma Rost
0

Mattor från Bholu

Renodlad design

Alla produkter från företaget Bholu präglas av samma, renodlade design. Enkla mönster i tunna linjer som flödar över ytorna. Deras mattor är riktigt fina, i jordnära färger som olivgrönt och ockra.
Läs mer om Vardagsrum, Textil, på golvet, Mattor, Bholu
37.0°
+
Emma Rost
0

Shady #1: I skuggan av ett träd

Läckert soffbord

Amerikanske designern Dylan Gold håller på med en serie möbler med samlingsnamnet Shady. Först ut är vardagsrumsbordet, helt gjort i återvunnet material. Vad som gör bordet riktigt intressant och vackert är hur skugglinjerna av ett träd formar sig i ytan och inte bara skapar en spännande form för ögat utan också en möjlighet till förvaring. Bordet
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Design, Trä
37.2°
+
Emma Rost
0

Ett rostigt skåp

I begränsad upplaga

Jag måste ju nästan skriva om det här skåpet, av uppenbara skäl. Rust cabinet från Designstudio Dennis Slootweg är ett skåp med rejäl rostig patina, som kommer att visas på 100% Design i Rotterdam. Det tillverkas i en begränsad liten upplaga. Frågan är - sätter det rostfläckar på tapeterna?
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvara, Skåp, Rostigt
36.8°
+
Emma Rost
0

Soffa med inbyggd bokhylla

Smart om man inte gillar hyllor på höjden

Jag har lite svårt för bokhyllor som tornar upp sig på höjden i ett rum. Jag föredrar låg förvaring eller luftiga lösa hyllor. Flexform Oltre är soffan för mig, här är bokhyllan inbyggd i själva soffan, som ändå lyckas behålla en hyfsat elegant look. Onekligen är det dessutom praktiskt att ha böckerna inom räckhåll när läslusten faller på.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Soffa, Förvara
37.3°
+
Emma Rost
0

Waveform från Plodes Studio

Läcker hylla

Läckra Waveform från Plodes Studio är ett hyllsystem inspirerat av matematiska presentationer av vågor och pulser. En unik frekvens ger form åt hyllan. Plodes Studio startades 2003 av John Paul Plauché och är en smältdegel av konst, produktdesign och arkitektur. Studion är baserad i Houston och är en av de nya x22ungax22 designstudior som är lovan…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Bokhylla, Paul Plauché
37.0°
+
Emma Rost
0

Pyramidformad sittsäck

Nyhet från Sit on it

Sittsäckar är egentligen aldrig fel. Förutom att de kan vara väldigt svåra att komma upp ur. Från Sit on it kommer nu en ny modell - TryAngle XL. TryAngle XL är pyramidformad och har måtten 125 x höjd 140 cm. Kanske är den lite lättare att ta sig upp från? TryAngle finns i 11 olika färger.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Sittsäck
37.0°
+
Emma Rost
0

Vräkigt, pråligt och snyggt från L.A STUDIO

Påminner lite om Moooi

Spanska L.A Studio har en besynnerlig och skön samling lampor och möbler. Det går från vräkigt (Tänk Joeys inredning i Vänner när han flyttat till en egen lya) och bombastiskt till läckert, snyggt och tjustigt. Min favorit är lamporna med svarta skärmar och guld på insidan på enkla fötter. Sen hyser jag en förbjuden förtjusning för den svarta hunds…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Belysning, Pråligt, Extravagant, Bord, Sitta, Detaljer
37.0°
+
Emma Rost
0

Möbler med känsla från Bazaar

Från Kina och Marocko

Vi har diskussioner och funderingar över förvaring av kläder hemma, i det nya sovrummet. Meningarna går inte sällan i sär. Men kanske att jag kan lyckas övertyga sambon om det här riktigt rejäla, men vackra skåpet från Bazaar? I gräddvitt och med många olika sorters förvaring. På balkongen skulle det nätta marockanska brickbordet passa perfekt. Fr…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, förvaring, Bord, Skåp, Patina
37.0°
+
Emma Rost
0

Snyggaste förvaringen i vardagsrummet?

Förvaringen är dold

Lagom till den svenska möbelmässan i Stockholm lanserade Furnish och Kant en serie möbler för förvaring - Keep. I serien ingår bord och förvaringsmöbler där själva förvaringen är dold, något som skapar en luftig och avskalad känsla i hemmet. Jag blev väldigt förtjust i Keep Sideboard, en vägghängd möbel som är anpassad för TV, DVD och stereo. Det …
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Bord, Sideboard
37.1°
+
Lilleolov
0

Svävande dvd-filmer

Snyggare sätt att förvara filmerna

Jag har länge letat efter ett snygg sätt att förvara min dvd-samling. Det ena skåpet efter det andra och ett mycket stor antal hyllor med div. belysning etc. Så hittade jag detta och det är den perfekta komprimissen. Man kan enkelt skryta med sin dvdsamling och det drar samtidigt till sig uppmärksamhet, perfekt för mig som är en skrytmåns.
Läs mer om Vardagsrum, dvd, hylla, svävande, förvaring
36.9°
+
BTC
0

Monica Förster i Milano, 2008

Stor svensk representation

Svenska formgivaren Monica Förster är även hon i Milano och visar upp sig. Och hon har inte sparat på krutet direkt. Om jag har räknat rätt så har hon inte mindre än olika möbler och mattor med sig. Monica Förster kreationer är mycket snygga och har ett modernt, Skandinaviskt, formspråk som ibland kan påminna en del om Norway Says. Efter hoppet kan
Läs mer om Vardagsrum, Milano, Möbler, Monica Förster
37.0°
+
Emma Rost
0

Vem är Paul?

Utställare på Milanomässan som startar idag

Idag slår portarna upp till den stora och viktiga möbelmässan i Milano. Den är lite av möbelmässornas möbelmässa, där de flesta stora designnyheter presenteras. Mässan håller på till och med den 21:a april och har du vägarna förbi Milano så är det en tillställning som inte får missas. En av nyheterna som presenteras på mässan är den nya, exklusiva…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Inredning, Detaljer, Möbler, Qui est Paul?
37.0°
+
Emma Rost
0

Ylar mot månen

Bord med flera funktioner

Ditt nästa husdjur kanske heter UTIÚU? Ett mångfacetterat litet bord som också har en smart förvaring för böcker eller tidningar i sin x22munx22. Storleken gör att UTIÚU också går alldeles utmärkt att sitta på. Namnet betyder vild hund på maya och konceptet bygger på en hund som förälskat sig i månen och som har månens spegelbild i sig när den titt
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Design, Christian Vivanco
37.0°
+
Emma Rost
0

Fina bord från Bihain

Iris tillverkas ur ett enda stycke stål

Michael Bihain har designat fina bordet Iris som tillverkas ur ett enda stålark. Iris finns i svart eller vitt lack och fungerar lika bra inomhus som utomhus i trädgården. Har man flera stycken och vill få undan dem går det bra att stapla dem på höjden. Höjden är 34 cm och diametern 91 cm.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Design, Bihain
37.3°
+
Emma Rost
0

Snygga Stingray i nya träslag

Gungstol i Makassar, Vitpigmenterad ek och Valnöt.

Thomas Pedersens gungstol Stingray är modern design som är godis för ögat. Något för min generation att sitta och gunga barnbarnen i om några årtionden. Nu lanseras gunstolen i tre nya träslag; makassar, vitpigmenterad ek och valnöt. Jag skulle gärna ha en av varje!
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Gungstol, Stingray
37.2°
+
Emma Rost
0

Färgglada kaminer

Byt färg efter årstiden

En pelletseldad kamin kan få ned kostnaden för uppvärmning betydligt. KMP Neptuni är en kamin som är lite roligare än andra eftersom man kan byta färg på den eftersom skalet går att byta ut!
Läs mer om Vardagsrum, Kaminer, Pellets
37.0°
+
Emma Rost
0

Is it a bird? Is it a plane? No, it's a chair.

Humdrum av Michiel van der Kley

Stolen av Michiel van der Kley ser inte riktigt ut som andra stolar. Fast cool är den. Den består av en glasfibertub där insidan är högglansigt lackad. Utsidan är klädd med läder.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Fåtölj, Stol, Michiel van der Kley
36.9°
+
Emma Rost
0

Nyfiken på Caprice Chair?

Läs en recension av Marcello Zilianis nya stol

Marcello Zilianis nya stol Caprice, som han designat för Casprini är en elegant liten möbel som kan bli rummets smycke. Ljuset leker i sitsen av genombruten och genomskinlig polymer. Tack vare sin uppbyggnad är den fjädrande och därmed bekvämare än många andra stolar i plastmaterial. Vill du läsa mer om Caprice - läs Gaile Guevaras recension.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Stol, Inspiration, Recension
37.0°
+
Emma Rost
0

Knappbord är grejen

Sött bord designat av WIS

Inspirerad av ett av de äldsta sätten att sammanfoga objekt - med nål och tråd skapade WIS bordet Twine Table för Casamania. Twine Table är en uppsättning bord där ståltråden är dragen genom bordsskivan och blir både ben och en stabiliserande konstruktion. Det stora bordet är 75 cm i diameter och 43 cm högt, det lilla bordet är 50 cm i diameter oc
Läs mer om Vardagsrum, ,
36.9°
+
Emma Rost
0

En mästerlig fåtölj

Klassisk öronlappsfåtölj som enkelt byter kläder

Klassisk form och hög kvalitet. Mästarfåtöljen är en öronlappsfåtölj, som trots sitt traditionella utseende är en nyhet. Den är framtagen av Sveriges tapetserarmästare, STC, och tillverkas av OH Sjögren i Tranås. Det fina med en fåtölj som designats av tapetserarmästare är att de förstås har tänkt på hur fåtöljen ska kunna kläs om på ett smidigt s…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Fåtölj
37.2°
+
Emma Rost
0

Schyssta möbler från Viable London

Innovativ designstudio

Designstudion Viable huserar i London och de gör riktigt sköna möbler. Jag gillar verkligen soffbordet Mekong med inbyggd lampa. Serien Archipelago har en kul twist och soffan Baleen i lackerad plywood och stål passar lika bra ute som inne. Kolla in deras lampor också!
Läs mer om Vardagsrum, MÖbler, Bord, Design, Viable, Soffa
37.0°
+
Emma Rost
0

Riktigt bra svensk design

Nils Gulin gör möbler och inredning med känsla

Ibland träffar man på möbler och detaljer som gör det lilla extra och som man blir riktigt glad av. Så kände jag när jag fick se Nils Gulins fantastiskt snygga tidningsställ. Sen blev det bara bättre. Den roliga hyllan i form av en bok, som döljer en låda, är ett perfekt och enkelt sängbord. Dagbädden, som är en hyllning till Hans J Wegner, har en
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Detaljer, Nils Gulin, Svensk design
37.0°
+
Emma Rost
0

Nippon tidningsställ

Färgklick i förvaringsväg

På Stockholm Furniture Fair 2008 för några veckor sedan visades Bernardo Sennas nya produkt - ett färgglatt tidningsställ att hänga på väggen. Stället, som heter Nippon, av ganska uppenbara skäl förvarar tidningarna säkert och blir ett skönt blickfång i rummet.
Läs mer om Vardagsrum, Förvaring, Tidningsställ, Bernardo Senna
37.0°
+
Emma Rost
0

Visas på Milanomässan: Leaning Shelf

Rolig variant av bokhylla

Milano-mässan närmar sig med stormsteg och många möbeldesigners staplar nyheter för att visa på mässan. Lime Studio, till exempel, som kommer att visa sin Leaning Shelf. De har utforskat kombinationen keramik och möbeldesign och resultatet ser man i serien Triangular Tables där keramiken paras med metall. På programmet finns även en elegant bänk i
Läs mer om Vardagsrum, Mässa, Milano, Möbler, Design Lime Studio
37.1°
+
Emma Rost
0

Fina brickbord från Malin Westberg

Det är något väldigt svenskt över Malin Westbergs design. Svårt att sätta fingret på, men kanske är det de milda färgerna, de grafiska mönstren där inspirationen många gånger tydligt är hämtad från naturen, de rena formerna? Fint är det hur som helst, även om det inte är extraordinärt och utstickande. Jag gillar hennes brickbord med snirkliga mönst
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Brickbord, Svensk design
37.0°
+
Emma Rost
0

Piggt grönt skåp med runda former

Härligt vårigt grönt skåp från A&Cx27s House att förvara något viktigt i. Kanske en skivsamling, kanske alla inredningstidningarna eller kanske ha det som barskåp. Jag gillar det i alla fall. Det ser lite uppkäftigt och förnumstigt ut med sin pigga färg och runda former. Återförsäljare finns listade på hemsidan.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Skåp
37.0°
+
Emma Rost
0

In the Round - skönare än vad den ser ut

Rundstickat!

Den här fantastiska stolen visades på Toronto Interior Design Show för ett tag sedan. Designern bakom heter Brent Cordner och stolen, som har ett syskon i samma stil kallas In The Round. Stolen är tillverkad av en tubstomme i stål, överdragen med ett rundstickat ylleöverdrag. Den ska vara mycket bekvämare än vad den ser ut att vara och kan förmodl
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Fåtölj, Design, Konst
37.0°
+
Emma Rost
0

Soffbord med stil

Claesson Koivisto Rune har varit framme igen

En flört med 80-talets glas och stål-konstruktioner. Claesson-Koivisto-Runes soffbord för Gallotti e Radice har en skinande blank stålstomme i rostfritt. Skivorna är i genomskinligt glas, vit ek eller målat glas i mörkgrått, svart eller off white. På förfrågan kan man även få en rödmålad glaslåda för förvaring. Elegant och enkelt, som så ofta från
Läs mer om Vardagsrum, ,
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Samarbete

Hennie Interiors och Slettvoll

Norska Hennie Interiors och Slettvoll har gått samman och levererar ett helt inredningskoncept för våren 2008. Slettvoll står för möblemanget och Hennie Interiors för interiören. De skriver att deras stil är tänkt att skapa hemtrevnad och att den ska funka lika bra i staden, som i fjällen, som på landet och som i fiskestugan. Och stilen då? Sparsma…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, ,
37.0°
+
Emma Rost
0

Superelegant bord från Brad Ascalon

Spindle Table

I glas och trä är Brad Ascalon bord Spindle Table för Ligne Roset. Superelegant och läckert och samtidigt en skön krock mellan snirkligare stilar och minimalism.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Brad Ascalon
37.0°
+
Emma Rost
0

Vackert sideboard i valnöt

Designat av Sören Nissen och Ebbe Gehl

Det är svårt att inte tycka om det nätta sideboardet i massiv valnöt från Naver. Designat av Sören Nissen och Ebbe Gehl. Vacker förvaring för vardagsrummet med 50-talsinspirerade jalusidörrarna som går runt på baksidan av skåpet.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sideboard, Valnöt
36.9°
+
Emma Rost
0

En designklassiker firar 50 år!

Ägget har nått medelåldern

Arne Jacobsens designklassiker Ägget fyller femtio år i år! Fåtöljen håller fortfarande stilen tycker jag och nu kommer den i en jubileumsupplaga om 999 exemplar i chokladbrun mocka på baksidan och mörkt chokladbrunt läder på framsidan. Mums. Äggets form är onekligen tidlös.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Designklassiker, Arne Jacobsen
37.0°
+
0

Chuun chair - en stol eller en klädhängare

Lekfull stol från Mexico

Ett träd blir en stol, eller en klädhängare. Chuun chair av Christian Israel Vivango Dorbecker leker med designen och våra ögon. Stolen tillverkas i Mexico.
Läs mer om Vardagsrum, ,
37.1°
+
Emma Rost
0

Finaste fåtöljen i flannell

Mono är både snygg och bekväm

Hos Bolia hittade jag den nätta och fina fåtöljen Mono. Mono har en sitthöjd på 40 centimeter och är tillverkad i formgjutet kallskum med flanellklädsel. Stommen är i krom/matt krom. Priset landar på 2 475 kronor.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Fåtölj, Design, Bolia
37.1°
+
Emma Rost
0

Gröna väggar

Skapa dig en hängande trädgård, inomhus

Skapa en hängande trädgård inomhus med de smarta Indoor Living Wall Planter från Gardeners. Det kan bli en riktigt häftig effekt med tre stycken hängande x22krukorx22 över soffan i stället för tavlor. I ramen av vitt cederträ döljer sig en bevattningsbricka som håller växterna vid gott mod.
Läs mer om Vardagsrum, Odla, Krukor, Plantering, Inomhus
37.0°
+
Emma Rost
0

Lobster från Lund & Paarmann

Ny dansk design

Det är svårt att inte flåsa lite upphetsat över danska designerduon Oluf Lund och Eva Paarmanns nya fåtöl Lobster. En blivande designklassiker, tror jag, med en skön, inbjudande rund form som åtminstone får mig att vilja krypa upp i fåtöljens famn. Ytan är i valnötsfaner, dynan är i läter, ylle eller mocka och basen är gjord i kromat stål. Ny dansk
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Fåtölj, Dansk design
37.1°
+
Emma Rost
0

Vacker förvaring från Norrgavel

Handtagen är en spännande detalj

Igår premiärvisade Norrgavel sin nya möbelserie x22Låg förvaringx22 i butiken på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Det är en otroligt vacker möbel i massiv, kvistfri ek. En spännande detalj är handtagen på lådorna, som ur vissa vinklar nästan är osynliga. De är utfrästa ur trästycket som bildar lådfronten och effekten är mjukt böljande. Serien finns i…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Sideboard, Norrgavel
37.3°
+
Emma Rost
0

Allt i ett: öppen spis, tv och stereo!

En multimediakamin från Vok.

Självklart kan det vara svårt att få in en öppen spis i ett vardagsrum med begränsad yta och det är sällan så att man vill välja bort tv för att få plats. Då kan x22Multimediakaminenx22 från Vok vara ett alternativ. Här samsas nämligen en öppen eldstad med en högkvalitativ LCD Tv, DVD-spelare och en internetuppkoppling via en PC. Men självklart... …
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Öppen spis, Kamin, Multimedia
37.0°
+
Emma Rost
0

Wilhelm och Alexander

Klassiska bord med pigg form

Snygga borden Wilhelm (soffbord) och Alexander (matbord) kommer båda från Justin Couch. De lånar formelement från svunna tider, men känslan blir ändå modern och klassisk. Jag uppskattar det färgade inlägget i bordsskivorna, som skapar en pigg kontrast till det vita. Båda borden är tillverkade i baltisk björk, men i matbordet används även valnötsfan
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord
37.1°
+
Emma Rost
0

Strama Hockney kräver sin plats

Snygga vardagsrumsmöbler designade av Eero Koivisto

Hos David Design kan man införskaffa det strama, läckra möbelsystemet Hockney, som består av soffor och soffbord som kan kombineras på en uppsjö olika sätt för att skapa rätt sittmiljö för just dig. Designade av Eero Koivisto i slutet av 90-talet, men känns ändå fortfarande rätt.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Soffa, Koivisto
37.0°
+
Emma Rost
0

Rustikt sideboard i trä från Roethlisberger

Grovhuggen naturromantik

Schweizisk, lite grov, naturromantik med modernt anslag. Det sammanfattar möblerna från Roethlisberger som trots sin ruffa yta har en lätthet över sig och är långt ifrån tillyxade gillestugemöbler. Sidobordet Taba är tillverkat i europeisk valnöt och trots att tillverkningsprocessen är datoriserat precis finns det en skön hantverkskänsla i det.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sideboard, Rustikt, Roethlisberger
37.2°
+
Emma Rost
0

Supermoderna Superego sideboard med slow motion-effekt

Morr vad läckert

Jag börjar nästan spinna när jag ser det superläckra sideboardet Superego från Acerbis International. Mjuka, rena former och en högblank yta ger ett futuristiskt uttryck till möbeln. Där finns inga störande små detaljer utan allt går i ett. Superego öppnar sig som Sesam genom ett litet tryck och glider upp med en skön slow motion-effekt, lite som
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Sideboard
37.2°
+
Emma Rost
0

Barocken inspirerar fortfarande

Generös byrå från Stanislav Katz

Barocken är en epok som haft inflytande över modern inredning ett tag nu och det verkar fortsätta. Den här svulstigt, överdådigt kurviga byrån är inspirerad av barocken. Byrån heter 4 Vase Cabinet och är designad av Stanislav Katz.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Byrå, Barock
36.9°
+
Emma Rost
0

Vräk ut dig i en skön soffa

Loungig soffa från Crate & Barrel

Jag tycker att det är lite ont om riktigt bra soffor på den svenska marknaden. Jag önskar mig en djup, bekväm och ganska mjuk soffa med schäslong. I ganska strama former och ett snyggt typ. Men det är inte helt lätt att hitta... Den här soffan från Crate & Barrel är stor, djup och ser ut att vara riiiktigt skön att vräka sig ner i. Tyget är i mjuk …
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Soffa, Lounge
36.9°
+
Emma Rost
0

Snygg dagbädd med inbyggt sidobord

Välj själv hur den ska se ut

Soffa eller dagbädd, jag vet inte riktigt? Jag tycker nog att Modernicax27s Day Beds är soffor. Snygga, enkla och med lite olika valmöjligheter för den som köper en. Vill man ha en helt utan armstöd? Eller en med ett armstöd och ett inbyggt sidobord? Eller en mer traditionell soffmodell med två armstöd? Trä eller metallben.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Soffa, Dagbädd, Multifunktionell
37.0°
+
Emma Rost
0

Från textil till möbler

Bord designat av Eva Louise Nielsen

Det här snygga bordet heter Summer och är resultatet av ett samarbeta mellan textilkonstnären Eva Louise Nielsen och möbeldesignern Jackie Bertelsen. Bordet står stadigt på laserskurna stålben och skivan är av linoleum som skurits med hjälp av en vattenjetstråle (!).
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Design
36.9°
+
Emma Rost
0

Gaseldad eldstad i retrostil från Smeg

Jag älskar Smeg

Mmmm... Smeg har en speciell plats i mitt hjärta. Jag älskar mitt gräddvita kylskåp i retrostil och det är med stor sorg som jag måste lämna det när jag flyttar längre fram i vår. Men det går ju att köpa ett till... Nån gång... Nu har Smeg tagit fram gaseldade, väggmonterade eldstäder i samma stil (och i stuket Classic och Linear) under namnet Ret…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Eldstad, Gaseldad, Retro, Smeg
37.1°
+
Materia
0

Möbelverket - jordnära trämöbler från Skogås

För privat och offentlig miljö

Från Hemfeberläsaren Materia kommer det här tipset: x22Som ny medlem på feber måste jag tipsa om min senste upptäckt. Möbelverket! Tillverkar underbara trämöbler som är så jordnära men ändå så vackra och spännande. Tyvärr verkar dom bara ha återförsäljare på Västkusten men hoppas att snart se dom i Stockholm.x22 Möblerna är tillverkade i massivt t
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Trä, Svenskt
36.5°
+
Emma Rost
0

Sitt kungligt i The Prince Chair

Louise Campbells fåtölj för HAY

Danska HAY lanserades på IMM Cologne 2003 och företagets ambition är att skapa en ny storhetsperiod för dansk design, som den på 50- och 60-talet, men i uppdaterad och modern version. Louise Campbell har designat fåtöljen The Prince Chair för HAY och i den sitter man kungligt på mjukt neoprenegummi, klätt med filt i svart eller vitt. Ramen är i sv…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Fåtölj
37.0°
+
Emma Rost
0

Annorlunda beanbag sydd av gamla jeans

Octopus

Octopus är tillverkad av fyra par gamla jeans och är en intressant variant på beanbagen. Den hamnar någonstans mellan en fåtölj, en loungemöbel och en traditionell beanbag, men jag tycker att den ser riktigt mysig ut att krypa ihop i. Tillverkas i Belgien, designad av Atelier BLINK.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Lounge, Fåtölj, Beanbag
36.9°
+
Emma Rost
0

Fin tidningsförvaring i trä

I svart och vitt

Visst drar det här tidningsstället åt Art Deco-hållet? Lite småroligt är det i alla fall, tillverkat i björkträ och målat i svart och vitt. Komplett med praktiskt handtag att bära i. Priset ligger på 435 kr.
Läs mer om Vardagsrum, Detaljer, Förvaring, Tidningsställ
37.0°
+
Emma Rost
0

Välarbetade soffor från Norwalk furniture

Skapa din egen soffa

Med en lätt traditionell touch på sina soffor får Candice Olsen kanske inte några ögonbryn att lyftas med tanke på själva formen. Däremot genomsyras alla modellerna av gedigen kvalitet och gott hantverk och kunden har stor frihet att styla sin egen soffa. Alla soffor görs för övrigt för hand. Jag har hittat en riktig favorit - soffan Lola som drar
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Soffa
37.0°
+
Emma Rost
0

Spänstig bokhylla av Arianna Vivenzio

Arianna Vivenzios vägghängda bokhylla är kul eftersom den verkligen håller böcker, lådor eller annat på plats genom sin konstruktion. Hyllan är tillverkad av två elastiska band som är spända mellan två metallelement, som sedan är fastskruvade i väggen. Tack vare spänningen som skapas av elasticiteten i banden hålls böckerna på plats, samtidigt som
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Hylla, På väggen, Spänstig
37.2°
+
Emma Rost
0

Cool fåtölj med femtiotalskänsla

Från Solv kommer nya fåtöljen Lu-Be, tillverkad i vinyl. Ytan är högblank, färgen varm och sprakande och får mig att tänka på eld. Själva formen tycker jag lutar sig på femtiotalet och är på samma gång generös och stram.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Retro, Fåtölj
37.1°
+
Emma Rost
0

Skandinaviskt: Ett eget krypin

Lugn och ro i Bubblan

Kryp upp i Eero Aarnios underbara Bubble Chair och njut av tysnaden. Bubble Chair har en alldeles egen aukustik, som sväljer alla ljud utifrån och ger dig en fristad där du i lugn och ro kan läsa, lyssna på musik eller bara tänka. Jag gillar verkligen den genomskinliga varianten, låter den som sitteri bubblan betrakta omvärlden, men utan att vara …
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Design, Bubble
37.2°
+
Emma Rost
0

Krispiga, mintiga barstolar

Man sitter kanske inte så länge?

Har man någon gång testat godiset Polo mints vet man hur goda de är. (Min förra häst fullkomligt älskade Polomints, det är tydligen ett vanligt godis som man ger galopphästar i England). De krispiga tabletterna inspirerade Lee J Rowland när han skapade de här barstolarna för klubben Mint i Leeds.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Barstol, Polomint
36.9°
+
Emma Rost
0

Närkontakt av tredje graden

Utomjording? Bläckfisk? Soffa?

Jonas Jurgaitis läckra soffa påminner mer om ett sjöodjur eller en utomjording än en soffa och väcker garanterat uppmärksamhet var den än placeras. Soffan har plats för två personer. Den kommer att visas på IMM Köln under våren. Företaget som tillverkar den heter Sedes Regia, ett litauiskt företag som arbetar med många olika designers och som sträv
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Soffa
37.1°
+
Emma Rost
0

Sitscape av Hackenbroich Architekten

Loungiga möbler för offentliga rum

Sitscape är ett nytt system för offentliga miljöer som skapar en skön, futuristisk lounge-miljö. Möbeln är en meter bred och kan bli oändligt lång tack vare att man kopplar ihop olika sektioner. På det viset kan man också skapa olika typer av möbler, genom att koppla ihop sektioner med lite olika former. Sittdynorna har sitt alldeles eget system, s…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sitta, Soffa, Lounge
37.1°
+
Emma Rost
0

Flower power från Chazelles

Läcker inramning till öppna spisen

Flower power för den öppna spisen blir det om man väljer den halv-inbyggda eldstaden från Chazelles. x22Ramenx22 på modellen Pivoines är i vit marmor med blomreliefer i matt finish. Passar inte det lilla vardagsrummet, utan kräver sin plats. Men blir i rätt miljö ett häftigt inslag i rummet.
Läs mer om Vardagsrum, Öppen spis, Design
37.0°
+
Emma Rost
0

Retromöbler på Etsy

Lunar Lounge Design säljer störtsköna möbler

Lunar Lounge Design sätter RETRO i första rummet. Från loggan till produkterna. And I LOVE IT! Jag vill ha allt. Den underbara soffan Bokz Loveseat midcentury i rena, femtiotalslinjer och vackert grafitgrå klädsel, fåtöljen i serien Havana Retro Lounge Chair med medföljande ottoman och soffbordet i form av en surfbräda (eller är det kanske tvärt om…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Retro
37.0°
+
Emma Rost
0

Möbler från Jarl Fernaeus

Stål och läder

Jarl Fernaeus är en ung svensk designer som framgångsrikt visade sina möbler ur kollektionen Glacier Design på 100% Design-mässan i London tidigare i höst. Jarl är en produktiv snubbe, i våras ställde han ut kollektionen Paperhead på möbelmässan i Stockholm. Ur just den kollektionen kommer stolen Leather Back Chair, tillverkad i stål och läder - t
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Fåtölj, Svensk design
37.7°
+
Emma Rost
0

Skandinaviskt: Mysig matta från Ikea

Sköna Flokati är snäll mot fötterna

En riktig, fluffig, ullmatta är skön att sätta fötterna på och värmer golven på ett behagligt sätt. Flokati från Ikea är gjord av renaste ull och finns i tre olika storlekar. Den största mattan är 140 x 200 cm och kostar bara 579 kronor.
Läs mer om Vardagsrum, Textil, Matta, Ull
37.5°
+
Emma Rost
0

OFFI mag table i rött

Mångfacetterat litet bord

Söta lilla OFFI Mag Table har många användningsområden. Det kan fungera som ett smart litet sidobord med praktisk tidningsförvaring men om man vänder på det blir det ett perfekt litet laptop-bord! Nu finns bordet också i läckert rött.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Multifunktionell
37.0°
+
Emma Rost
0

Vackra möbler med en historia

Ghost furniture

Möblerna i kollektionen Ghost furniture har alla en egen historia. De är tillverkade av vintage-fynd som renoveras och får en touch av modern shabby chic. Vad sägs till exempel om det sexbenta bordet från Newcastle, som fräschats upp med lite spets? Eller nattduksbordet som fått en liten installation ovanpå, bestående av en bok och ett par franska …
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, återvinning, antikt
37.0°
+
Emma Rost
0

Vintern kommer med en liten pall

Söt möbel från Out of Stock design

Gabriel Tans härliga Winter Arrives-serie med några olika stolar/pallar inspirerade av barndomens slädturer. Jag älskar den lilla pallen, som verkligen har formen av en liten släde av den gamla modellen. Winter Arrives har stålram och stoppning av skum. De ingår i en större serie av möbler, inspirerade av barndomsminnen från Out of Stock-design -
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Pall
37.0°
+
Emma Rost
0

Garcia chair av Martin Mostböck

Grrr... snyggt

Jag får nästan ståpäls av Martin Mostböck snygga stol Garcia. Den är tänkt som en stapelbar stol för seminarier, events och konferenser och det är den läckra logon på ryggen som gör mig svag. Loggan påminner om en tatuering och är faktiskt loggan till Museum of applied Arts Edition i Wien. Den är målad på träryggen och är det som ger det lilla extr…
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Stol, Design
37.0°
+
Emma Rost
0

Läckert bord från Coco & Co

Fransmännen kan de också...

Jag kan bara säga att jag tycker att bordet The Cubical Table är skitsnyggt. Tillverkat i lackad metall med ett spännande grafiskt mönster och uppdelat i tre element som gör att användaren kan arrangera dem lite efter sitt eget tycke. Formen är slank och enkel och en vacker kontrast till det ganska hårda, rigida grundmaterialet - stål. Bakom borde
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Soffbord
37.0°
+
Emma Rost
0

Prisvinnande Stool

Stool är liten och behändig

Stool var ett av de åtta bidragen i Mart Stamprice som rönte extra uppskattning från juryn. Den är lätt och liten och har en otroligt hög sittkomfort med sin skålformade plastsits i polypropylene. Tack vare en stålram under sätet håller det formen och det är också i den som benen är fastmonterade. Juryn uppskattade framför allt x22elegansen i desig
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Stol, Prisvinnande design
37.7°
+
Emma Rost
0

Smart liten extrasäng

Bäddfåtölj tar mindre plats än bäddsoffa

Bäddfåtöljen Jazz från Fogia är en smart liten extrasäng som tar mindre plats än en bäddsoffa. Det är kanske inte heller så ofta man behöver en extra dubbelsäng, för det mesta räcker en enkelvariant. Dessutom är den snygg och passar lika bra i vardagsrummet som i biblioteket.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bäddfåtölj