-
m
Artiklar i kategorin / Vardagsrum
37.0°
+
Emma Rost
0

Shady #1: I skuggan av ett träd

Läckert soffbord

Amerikanske designern Dylan Gold håller på med en serie möbler med samlingsnamnet Shady. Först ut är vardagsrumsbordet, helt gjort i återvunnet material. Vad som gör bordet riktigt intressant och vackert är hur skugglinjerna av ett träd formar sig i ytan och inte bara skapar en spännande form för ögat utan också en möjlighet till förvaring. Bordet
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Design, Trä
37.0°
+
Emma Rost
0

Snyggaste förvaringen i vardagsrummet?

Förvaringen är dold

Lagom till den svenska möbelmässan i Stockholm lanserade Furnish och Kant en serie möbler för förvaring - Keep. I serien ingår bord och förvaringsmöbler där själva förvaringen är dold, något som skapar en luftig och avskalad känsla i hemmet. Jag blev väldigt förtjust i Keep Sideboard, en vägghängd möbel som är anpassad för TV, DVD och stereo. Det …
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Förvaring, Bord, Sideboard
37.1°
+
Emma Rost
0

Vackert sideboard i valnöt

Designat av Sören Nissen och Ebbe Gehl

Det är svårt att inte tycka om det nätta sideboardet i massiv valnöt från Naver. Designat av Sören Nissen och Ebbe Gehl. Vacker förvaring för vardagsrummet med 50-talsinspirerade jalusidörrarna som går runt på baksidan av skåpet.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Sideboard, Valnöt
37.3°
+
Emma Rost
0

Allt i ett: öppen spis, tv och stereo!

En multimediakamin från Vok.

Självklart kan det vara svårt att få in en öppen spis i ett vardagsrum med begränsad yta och det är sällan så att man vill välja bort tv för att få plats. Då kan x22Multimediakaminenx22 från Vok vara ett alternativ. Här samsas nämligen en öppen eldstad med en högkvalitativ LCD Tv, DVD-spelare och en internetuppkoppling via en PC. Men självklart... …
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, Öppen spis, Kamin, Multimedia
37.1°
+
Emma Rost
0

Flower power från Chazelles

Läcker inramning till öppna spisen

Flower power för den öppna spisen blir det om man väljer den halv-inbyggda eldstaden från Chazelles. x22Ramenx22 på modellen Pivoines är i vit marmor med blomreliefer i matt finish. Passar inte det lilla vardagsrummet, utan kräver sin plats. Men blir i rätt miljö ett häftigt inslag i rummet.
Läs mer om Vardagsrum, Öppen spis, Design
37.7°
+
Emma Rost
0

Smart liten extrasäng

Bäddfåtölj tar mindre plats än bäddsoffa

Bäddfåtöljen Jazz från Fogia är en smart liten extrasäng som tar mindre plats än en bäddsoffa. Det är kanske inte heller så ofta man behöver en extra dubbelsäng, för det mesta räcker en enkelvariant. Dessutom är den snygg och passar lika bra i vardagsrummet som i biblioteket.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bäddfåtölj
37.1°
+
Emma Rost
0

Briar Chair - en dyr historia

Snygg fåtölj med lite lägre sitthöjd

Piffa till vardagsrummet med en modernare och roligare variant av öronlappsfåtöljen. Briar chair från CB2 har en lite lägre sittprofil, ett riktigt läckert blommönster på klädseln och snygga espressofärgade ben i trä. Skitsnyggt och skitdyrt. 700 dollar går fåtöljen på.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Fåtölj
37.0°
+
Emma Rost
0

Hexa Coffee Table - värdigt Inspector Gadget

Bord med många funktioner

Vardagsrumsbordet Hexa från designern Bernard Vuarnersson för tankarna till den tecknade figuren Inspector Gadget. För precis som hos den gode detektiven så döljs det mer under ytan än vad man först ser. Sex gömda bordsdelar som bara dras ut och som ger tredubbelt så mycket bordsyta när alla är utdragna. Perfekt om du har gäster hemma.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Multifunktionell
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Ett vardagsrumsbord

som får mig att stanna hemma

Vardagsrumsbordet är designat av Because we can och är ett bord fyllt av LED-lampor som responderar på rörelse. Alldeles fantastiskt men med en stor risk att man stannar hemma från allt, bara för att dra ner persiennerna och röra sin hand över bordsskivan. Fram och tillbaka, fram och tillbaka. Bordet finns att köpa hosbecausewecan för $1,990.00 …
Läs hela artikeln
Läs mer om Vardagsrum, bord, belysning
37.1°
+
Emma Rost
0

Cityscape (Dublin) är ett snyggt litet bord, eller hylla

En skyline som förvaring

Från Irland kommer fina lilla vardagsrumsbordet Cityscape (Dublin), det första i en serie av x22cityscapesx22. Bordet erbjuder smart och snygg förvaring på ett kul sätt. Vill man kan man stapla borden ovanpå varandra och på så sätt skapa ett hyllsystem. Tillverkat i lackerad MDF och valnötsfanér.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord, Design
37.0°
+
Emma Rost
0

Lite extra förvaring

Smart och snygg vägghängd lösning

Den smarta lilla lådan som hängs på väggen rymmer post, viktiga papper, eller bara småprylar som behöver stoppas undan. Den kan tjäna som nattduksbord i sovrummet eller kanske tidningsförvaring i vardagsrummet? Lådan är designad av Markus Boge och Patrick Frey och kostar ca 76 euro.
Läs mer om Vardagsrum, Småmöbler, Föraring, Hylla
37.0°
+
Emma Rost
0

Umbra Magtable - bord och tidningsställ i ett

Skippa fula tidningsställ, häng upp tidningarna i bordet

Vardagsrumsbord brukar ändå överbelamras med tidningar och magasin. Varför inte göra det lite smartare? Som med Magtable från Umbra? Där tidningarna hängs i stället för läggs.
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Bord
37.1°
+
Emma Rost
0

Ditte Slipcover Soffa från Anthropologie

Tjusigt värre

Jag drömmer om en ny soffa och fina Ditte Slipcover Sofa skulle faktiskt passa rätt bra in i mitt vardagsrum. Den har en lätt och elegant form, nästan lite Jugend-inspirerad tycker jag och jag älskar det mönstrade tyget. Det enda är väl att den inte ser så där x22slänga-sig-i-soffanx22-skön ut utan mer som en finsittarsoffa. Och det måste min soffa
Läs mer om Vardagsrum, Möbler, Soffa