m
Artiklar i kategorin / TV
242kg
+
Roger Åberg

Netflix får ny logga

Och lite ny design

Den omåttligt populära tjänsten Netflix gör en vågad sak och ändrar sin logotyp och drar ner på den skrikröda färgen och ändrat den rätt fula loggan. Bytet känns lite risky eftersom den gamla loggan är så känd men å andra sidan vågar Netflix göra detta nu när de är så stora. Nya loggan syns på just nu på siten men vi antar att den kommer att dyka
Läs mer om TV, netflix, logga
165kg
+
Roger Åberg

Simpsons spelar The Game of Life

Går som förväntat...

Simpsons ger sig på att spela The Game of Life, ett klassiskt amerikanskt brädspel. Ni vet ju alla hur det går för vår älskade Homer och hans familj, men resan är ändå rätt underhållande.
Läs mer om TV, simpsons,
490kg
+
Roger Åberg

Brian Williams kör Gin & Juice

Classic

NBCx27s nyhetsankare Brian Williams har vi tidigare sett rappa olika låtar. Här har Jimmy Fallon gjort det igen och nu får Brian ge sig på Gin & Juice.
Läs mer om TV, snoop, brian williams, jimmy fallon
337kg
+
Josephine Sjöqvist

Heroes kommer tillbaka

Kollade ni på Heroes? Serien kommer tillbaka som Heroes Reborn nästa år. Skaparen av originalet, Tim Kring, kommer att ha hand om det här projektet också, men handlingen kommer att vara helt oberoende av de tidigare fyra säsongerna. Vi kommer också att följa helt nya karaktärer, även om gamla karaktärer förmodligen kommer att dyka upp i form av cam
Läs mer om TV, heroes, heroes reborn
95kg
+
Roger Åberg

Så låter Simpsons i olika länder

Här är ett litet smakprov på hur Simpsons låter i olika länder som har den dåliga vanan att dubba saker. Vi hör smakprov från Spanien, Mexiko, Frankrike, Tyskland, Italien och Japan.
Läs mer om TV, simpsons,
233kg
+
Roger Åberg

Breaking Bad Jr.

Socker är också knark

Serien Breaking Bad må vara slut men det hindrar inte att man kan fortsätta göra saker runt den. Det här gänget med ungar har gjort en miniversion av serien där knarket är utbytt mot tuggummi. Helt enkelt briljant.
Läs mer om TV, breaking bad,
253kg
+
Roger Åberg

Brasvideo favorit på Netflix i jul

Se bakomfilmen här...

En av de favoriterna under julen på Netflix är en brasvideo med namn Fireplace for your home. Nu har de släppt en mycket spännande bakom-film för filmen... Har du ett Netflix-konto är det bara att klicka på länken nedan för att se den färdiga filmen!
Läs mer om TV, netflix, brasvideo
444kg
+
Roger Åberg

Bryan Cranston och Aaron Paul läser sista avsnittet

Av Breaking Bad

Det här är ett bonusklipp från DVD-boxen av femte säsongen av Breaking Bad.
Läs mer om TV, breaking bad, Bryan Cranston, Aaron Paul
149kg
+
Roger Åberg

Första avsnittet av nya serien Hello Ladies

Vad tycker ni?

Hello Ladies är en ny serie med Stephen Merchant som precis har haft premiär. HBO bjuder på hela första avsnittet som nu ligger på YouTube. Bara att klicka på play!
Läs mer om TV, hello ladies, hbo, stephen merchant
178kg
+
Roger Åberg

Hela första avsnittet av EastBound & Down

Säsong fyra

Nu har säsong fyra av Eastbound & Down börjat på HBO och om du sitter där och funderar på om första avsnittet är något att ha kan du sluta fundera och börja titta - HBO har nämligen lagt upp hela första avsnittet på YouTube.
Läs mer om TV, hbo, eastbound & down
177kg
+
Roger Åberg

Aziz Ansaris nästa special kommer till Netflix

På direkten

Netflix går från klarhet till klarhet, nu har man knutit Aziz Ansari till sig och han kommer att släpa sin nästa specialare direkt på Netflix. I den här trailern diskuterar Aziz och Seth Rogen hur de ska lansera specialare och ni kan gissa hur det slutar. Buried alive heter specialaren och första november släpps den.
Läs mer om TV, Seth Rogen, aziz ansari
-183kg
+
Roger Åberg

Se Sigge Eklund som Hitler

Nu börjar han och Alex med sketcher

Alex och Sigge kan ju ingen ha missat och nu fortsätter de bortom podcasten med att göra sketcher. I morgon ska de tre första avsnitten av Jaharå! ha premiär men redan i dag har den första sketchen dykt upp på Youtube. Första avsnittet är en ganska så skön känga mot reklambyråbranschen och framförallt dess kunder. Lite väl långt, över 10 minuter f
Läs mer om TV, alex schulman, sigge eklund
321kg
+
Wille Wilhelmsson

TV-tips Naked and Afraid

Världens hårdaste dokusåpa

I kväll startar dokusåpan x22Naked and Afraidx22 på svenska Discovery Channel och det är en reality-show som har beskrivits som världens hårdaste dokusåpa. Programmet går ut på att två deltagare, en man och en kvinna, blir avsläppta helt nakna på en av jordens mest otillgängliga platser. Deras uppgift de kommande 21 dagarna blir att försöka skapa …
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, naked and afraid, tv-tips, discovery channel, dokusåpa, reality-tv
802kg
+
Roger Åberg

Det är inte porr, det är HBO

På vissa av TV-kanalerna i USA får man knappt pussas och svära kan man också glömma - att skjuta huvudet av varandra är däremot helt ok. De här reglerna gäller inte för HBO som inte drar sig det minsta för att ha så mycket snusk de bara kan i sina TV-serier. Det här klippet tar upp frågan om vad som egentligen är porr och vad som är HBO, det verk
Läs mer om TV, hbo, snusk, porr
471kg
+
Roger Åberg

Alla är fotografer

Nytt från Rheborg och Schyffert

Schyffert och Rheborg gör saker tillsammans igen och den här gången är de på jakt efter den perfekta bilden. Båda har ju fotograferat en del men nu ger de sig ut på jakt efter hur man tar den perfekta bilden och på resan träffar de krigsfotografer, konstnärer, modefotografer, skolfotografer och porträttfotografer. Premiär 13 november.
Läs mer om TV, johan rheborg, henrik schyffert, svt, fotografer
717kg
+
Roger Åberg

SVT sänder Homeland dagen efter USA

Även på SVT Play

En glad nyhet för Homeland-fans - SVT har bekräftat att man kommer att sända den tredje säsongen av Homeland dagen efter att avsnitten har visats på TV i USA och det även på SVT Play där man kommer att kunna kolla på avsnitten i en vecka efter att de har sänds. Nya säsongen kommer att visas söndagen 29 september i USA och dagen efter här i Sverige
Läs mer om TV, homeland, svt, svt play
160kg
+
Josephine Sjöqvist

Teasertrailer för Dexter

Säsong 8

En ny teasertrailer för åttonde och sista säsongen av Dexter har släppts.
Läs mer om TV, dexter, säsongsavslutning, teaser, michael c hall, showtime
265kg
+
Roger Åberg

IT Crowd kommer tillbaka

Fast bara för ett avsnitt

En av mina favorit-serier IT Crowd kommer tillbaka - men bara med ett avsnitt. Avsnittet har varit planerat länge men skådisarna har varit upptagna med annat och Katherine Parkinson har varit gravid. Inspelningen sker om tre veckor men när det kommer att sändas är oklart.
Läs mer om TV, it crowd,
116kg
+
Josephine Sjöqvist

Hemlock Grove mer populär än House of Cards

Hemlock Grove har fått rejält med kritik sedan första säsongen släpptes på Netflix för drygt en vecka sedan, men faktum är att det hittills har varit en ren tittarsuccé. Netflix vd Reed Hastings har meddelat att prenumeranterna verkar föredra mystik och varulvar framför politiska intriger. Hemlock Grove hade nämligen lika många tittare under sina f…
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, hemlock grove, netflix, skräck, house of cards, drama, reed hastings
161kg
+
Josephine Sjöqvist

Hemlock Grove-premiär

Nu är det dags! Hela första säsongen av Netflix originalserie Hemlock Grove finns nu tillgänglig. Skräckseriens första avsnitt fick låga betyg av många recensenter, men med allt-på-en-gång-konceptet kanske vi orkar vara lite mer givmilda med chanserna. Den kanske växer?
Läs mer om TV, hemlock grove, netflix, skräck
264kg
+
Roger Åberg

I helgen börjar Star Wars på TV

TV6 kör en film varje kväll

På fredag blir det ett litet avbrott från Letx27s Dance, Bingolotto och Fråga Doktorn för då börjar TV6 köra Star Wars-filmerna. Första filmen körs då, sedan kör man en film varje kväll i sex dagar. Det tackar vi för!
Läs mer om TV, star wars, tv6
248kg
+
Josephine Sjöqvist

Vikings får ny säsong

Arrrrgh

Plundrare, våldtäktsmän och angripare – det blir mer av den varan framöver. Har du inte sett första säsongen av Vikings kan det kanske kännas mer värt nu. Det blev nämligen nyss klart att serien får en andra säsong på History Channel. Vikings kretsar kring ett gäng nordmäns våldsamma väg genom den outforskade världen. I en av huvudrollerna ser vi …
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, vikings, säsong 2, history channel, vikingar, travis fimmel, gabriel byrne
364kg
+
Josephine Sjöqvist

Surprise!

Game of Thrones säsong fyra blir av

Med tanke på seriens framgångar kommer det kanske inte som någon direkt överraskning att Game of Thrones får en fjärde säsong nästa år. HBO har skrivit under för 10 nya avsnitt som kommer att sändas under 2014. Inga detaljer är släppta, men vi kan nog anta att fjärde säsongen kommer att täcka halva boken A Storm of Swords – tredje boken i George R.
Läs mer om TV, game of thrones, hbo, george r.r. martin
200kg
+
Josephine Sjöqvist

Arrested Development-dokumentär på gång

Tack vare fans bidrag

Målet med dokumentären var att sprida ordet om den briljanta komediserien som lades ner efter tre säsonger. Filmen är skapad av två fans, och för att ha råd att betala avgifterna till tv-nätverket för en stor del av materialet, blev de tvungna att ta till Kickstarter. På så sätt kunde de låta hängivna AD-fans bidra till dokumentärens release. Det l…
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, arrested development, kickstarter
144kg
+
Josephine Sjöqvist

TV-helg i soffan?

5 värdiga Netflix-serier

Lugn helg på gång? Då kanske det kan vara en idé att sätta igång din gratismånad på Netflix och kolla igenom det stora utbudet av tv-serier, utan att behöva lämna hemmets varma vrå. Det finns något för alla smaker. Nedan följer en lista över fem serier värda att kasta att ett öga eller två på.
Läs mer om TV, netflix, tv-serier
106kg
+
Josephine Sjöqvist

4 läskiga teasers för Hemlock Grove

Huvudkaraktärerna introduceras

Äntligen får vi se mer av Hemlock Grove! Den 19 april släpps 13 Netflix-exklusiva avsnitt. Dessa teasers gör det iallafall (ännu mer) uppenbart att vi är långt ifrån House of Cards. Det här är någonting helt annat. Vi introduceras för rikemansfamiljen Godfrey: Olivia, hennes son Roman (Skarsgård) och hennes dotter Shelley. Vi får också se en bit
Läs mer om TV, tv-serie, hemlock grove, netflix, skarsgård
224kg
+
Josephine Sjöqvist

Rykte: Game of Thrones-prequel i ny serie

George R.R. Martin diskuterar planer

Nyheter om Game of Thrones har väl aldrig varit lika hett som nu inför tredje säsongens premiär. För dem som inte kan få nog av serien cirkulerar just nu ett glädjande rykte om en möjlig HBO-produktion av en Game of Thrones-prequel, baserad på romaner som utspelar sig långt innan Westeros förvandlades till en blodig Days of our lives-härva. Manusf…
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, tv, tv-serie, game of thrones, hbo, prequel, rykte, george r.r. martin
176kg
+
Josephine Sjöqvist

Officiell poster för Hemlock Grove

Netflix nya originalserie släpps den 19 april och såhär vill de sälja in serien in i det sista. Storyn verkar spännande. En ung flicka blir brutalt mördad och hittas i närheten av ett gammalt stålverk, Godfrey Steel mill. Vi får följa två misstänka för mordet – Peter Rumancek, en trasig 17-åring med rykte om sig att vara en varulv, och Roman, arvt…
Läs hela artikeln
Läs mer om TV, tv, tv-serier, netflix, hemlock grove, skräck, eli roth
197kg
+
Josephine Sjöqvist

Den bortglömda piloten från 1995

Game of Thrones

Tydligen började HBO producera Game of Thrones redan på nittiotalet, efter att ha sett succéerna kring såväl Xena: Krigarprinsessan som Hercules: De legendariska resorna. Någon har lyckats hitta (läs: skapa) ursprungsversionen. Tyvärr finns bara introt kvar. Titta och njut!
Läs mer om TV, tv, tv-serier, game of thrones, hbo, pilot