m
Artiklar i kategorin Hem / Badrum
42.0°
+
Roger Åberg
0

En svinstor tvål för män

Är du trött på tvålar som luktar lavendel? Har du behov av att gå runt och känna dig sjukt manlig? Då ska du köpa den här tvålen från Duke Cannon. Tvålen är tre gånger större än en vanlig tvål och både ser ut och luktar som något man använder i militären. Sjukt manligt. Jag rekommenderar ett besök på hemsidan även om inte ska köpa. Sjukt, sjukt m
Läs mer om Badrum, badrum, tvål, militär
34.9°
+
Lotta Madetoja
0

True Clean Towel

När du vill veta var din handduk har varit

Adam Ross har säkerligen funderat en hel del tidigare på var någonstans han har torkat sig med handduken och visst, känslan är kanske inte så skön då man blandar gnugg av ansikte, fötter och ändalykt på samma frottébit. Vill du ha koll på läget är det bara att beställa en True Clean Towel som flickan i filmen så fint visar.
Läs mer om Badrum, handduk, design, true clean towel, adam ross
37.8°
+
Lotta Madetoja
0

Badkar för det nautiska badrummet

Porthole Bath

Nog klappar ett sjömanshjärta för detta badkar alltid? Även en landkrabba som jag skulle gärna pryda mitt badrum med denna sjöklara pjäs. Porthole Bath går att få i flera färger och det finns en rad fötter att välja på också. Vill man bort från sjötemat kan man beställa karet utan de runda små fönstren.
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, design, nautisk
36.6°
+
Lotta Madetoja
0

En hyllning till Andrea Pininfarina

Life Line

Badrumsserien Life Line är en hyllning till den numera avlidne Andrea Pininfarina. Pininfarina var chef för bildesignföretaget som bar hans namn och han avled då hans vespa kolliderade med en bil 7:e augusti 2008. Kollektionen består av ett handfat och en toalett och nog känns det var inspirationen är tagen från? Designer: Andrey Bondarenko på 2-
Läs mer om Badrum, badrum, design, andrea pininfarina, 2-B-2 Architecture, Andrey Bondarenko
38.1°
+
Roger Åberg
0

Anteckningsblocket för duschen

Inga nerspolade idéer!

Duschen är min meditation. Det är där jag vaknar, funderar på vad jag ska göra under dagen och ibland kommer jag på någon genialisk idé. Som oftast är bortspolad när jag sitter på tunnelbanan. Med det här genialiska anteckningsblocket som inte förstörs av vatten kommer idéerna att fastna på papper i alla fall. Om de kommer att förändra världen åte
Läs mer om Badrum, duschen,
37.9°
+
Lotta Madetoja
0

Vintagedusch

från Stella

Är du sugen på att skaffa en vitagedusch till badrummet, är det kanske läge att spana in duscharna från italienska Stella. De är snygga och för att få vatten får du dra i handtaget. lite charmigt och kanske vattensparande. Jag nöjer mig med min vanliga dusch, då jag vill använda mig av båda händerna då det ska till att tvagas.
Läs mer om Badrum, badrum, design, dusch, stella
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

En lyxig dusch

Från Flexdoccia

Italienska Flexdoccia tar verkligen duschandet till en annan dimension då de verkar vara banbrytande då det gäller teknologi och design. Technology är verkligen inte munstycket för den som vill ha snälla, tunna strilar i duschen utan här snackar vi nog en lite mer bombastisk duschupplevelse. Jag önskar att italienarna vara lika bra på att göra hems
Läs mer om Badrum, dusch, badrum, flexdoccia, duschmunstycke
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Mons

Ska få kidsen att tvätta sig

Alla vet vi ju att det är mycket enklare att göra vardagssaker bara de känns lite roligare. att tjata på ungarna att tvätta händerna verkar ju vara ett tröstlöst göra. Tengchuan Tey och Romualdo Faura Bernabe har funderat kring det hela då de designade Mons som är tänkta att få barnen att gladeligen gå och tvätta sig. Mons-handfaten ser olika ut fä…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, badrum, handfat, mons, tengchuan tey, Romualdo Faura Bernabe
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Kranen Philo

av Rubinetterie Treemme

Philo är kranen för det moderna badrummet och i vanlig ordning är det italienare som står bakom designen. Jag gillar den verkligen då formen och tänket känns nytt. Däremot stör jag mig lite på att man inte kan se hur vattnet kommer ut. Är det i en båge eller bara en vanlig stråle?
Läs mer om Badrum, badrum, design, kran, blandare, Rubinetterie Treemme, Philo
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Italienska handfat

Urban

Marknaden bjuder på fler och fler olika designalternativ då det gäller badrum och dess innehåll. Italienarna är ju av någon anledning ruggigt duktiga på just badrum och det är från italienska företaget Roca som handfaten Urban kommer. Som vanligt, på rätt ställe skulle en storstadssiluett vara pricken över det berömda i:et.
Läs mer om Badrum, badrum, handfat, urban, roca
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Fina badrumsidéer

Pearl Baths

Ett badrum med stora fönster, nedsänkt badkar och naturen utanför knuten kan nog få den mest stressade att relaxa - såvida man inte börjar tänka på insynen. Det är Pearls Baths som presenterar de här fina badkaren som inte bara är snygga utan givetvis har både bubblor och massage plus en massa tillval för den som önskar.
Läs mer om Badrum, badrum, design, badkar, pearl baths
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Borsta tänderna med Mona Lisa

Dröm eller spooky?

Jag kan inte riktigt bestämma mig för om det är lite härligt eller bara überläskigt att mötas av Mona Lisas gåtfulla leende då det är dags att borsta gaddarna. Kanske ska man inte vara alltför lättbrydd vad det gäller god design och flyktiga ansikten i handfatet. I vilket fall är damen på extrapris för $299 och jag hade sett att de hade en lite mer…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, badrum, design, handfat, mona lisa
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Bastu med en massa lull-lull

The Revolution

The Revolution är en bastu som jag kan tänka mig passar bra då man inte har så fantastiskt mycket utrymme och vill få in så mycket som möjligt på så liten yta som möjligt. I glaskuben har du en takdusch, du kan bränna på med bara värme eller en massa ånga. Bilderna visar dessutom att man kan ha en tv och en iPod installerad till glaskuben. Ja, dett
Läs mer om Badrum, bastu, design, the revolution, badrum
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

Badkar eller bara dusch?

Varför inte både och?

Badkar är underbart att ha då man vill bada, men nog så irriterande då man bara ska ta sig en dusch. Det har Yar Rassadin tänkt till om då han designade the Roca Landscape som är tillverkad i tjockt gummi/silicon som kan formas som badkar vid behov och är en perfekt duschplats när så önskas. Allt drivs av någon typ av luftpump. Jag gillart!
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, yar rassadin, the roca landscape, design
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Kran från taket

av Signorini

Italienare vet att göra snygg badrumsinteriör och jag önskar att deras hemsidor var lika snygga och funktionella. Men icke. Jag gillar idéen om att kranen sitter fast i taket istället för på väggen. Perfekt om man behöver ta en snabb hårtvätt.
Läs mer om Badrum, badrum, signorini, design
36.9°
+
Lotta Madetoja
0

Badrum i regnbågsfärger

från Savil

Italienare och badrum är oftast en bra kombination i min värld. Företaget Savil säljer de här fina kranarna i regnbågens alla färger som kan ge badrummet det där lilla extra som man ibland saknar. Jag inbillar mig att kranen som man fäller ut, gör sig bättre i verkligheten än på bild.
Läs mer om Badrum, badrum, design, savil
38.1°
+
Lotta Madetoja
0

Sculpture

En lite annorlunda dusch

Inte helt långsökt kommer jag att tänka på en lampkrona alternativt en bläckfisk när jag stöter på Sculpture. Kanske de perfekta munstyckena för den kräsne duscharen - bara att ställa in så att strålarna kommer exakt som man önskar.
Läs mer om Badrum, dusch, design, sculpture, vado
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Bada som ett litet UFO

Spiritual Mode igen

Med det här badkaret ska man släcka ned badrummet och endast ta belysning från duschmunstycket. Återigen är det det japanska företaget Spiritual Mode som är på tapeten. Beignet fyller du med vatten från två kranar och givetvis går det att bubbla loss.
Läs mer om Badrum, badkar, design, spirital mode
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Badkar med härliga former

av Spiritual Mode

Visst, det krävs ett lite större badrum till detta badkar men jag gillar de olika sittmöjligheterna i det och jag gillar formen. Extra fint då det är i vitt. Det är det japanska företaget Spiritual Mode som säljer badkaret Utuwa. Lite bubblor i detta och jag är i Nirvana.
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, spiritual mode, design
38.2°
+
Lotta Madetoja
0

Dusch

Ger känslan av hällregn

Jag tycker italienare är grymt duktiga på badrum och här har vi ytterligare ett bevis på detta. Duscharna från iB Rubinetterie bjuder inte bara på en hällregnsliknande dusch utan du kan också välja i vilken färg du vill duscha. En lite härligare duschupplevelse med andra ord.
Läs mer om Badrum, badrum, dusch, iB Rubinetterie
37.8°
+
Lotta Madetoja
0

Ett duschdraperi för spelälskaren

The Space Invader

Ett duschdraperi mönstrat med The Space Invader antar jag faller en och annan spelnostalgiker på läppen. Tyvärr hittar jag inga uppgifter på var man kan handla och jag personligen skulle vilja se en annan bakgrundsfärg.
Läs mer om Badrum, duschdraperi, spcae invadors
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Unique Wood

För den som vill ha trä i badrummet

Unique Wood Design är stället att besöka för den som drömmer om ett badrum med badkar och handfat i trä. Ingenting jag själv funderar på men jag gillar onekligen formen på Maura Unique Wash Basin som jag hellre skulle se i porslin. Men i rätt miljö blir säkert badrumsinredning i trä pricken över i.
Läs mer om Badrum, unique wood, design, badrum
37.6°
+
Lotta Madetoja
0

Nirvana

Som att ligga och bada i en stjärnhimmel

Efter att ha bevistat en möhippa med en fantastisk bubbelpool på en terass har jag mer och mer tänkt på glädjen av att ta sig ett avkopplande bad. Badkaret Nirvana från BathroomTomorrow har fått pris i Red Dot Design Awards tävling 2009. Trots att badkaret inte erbjuder bubblor tro jag att det är en härlig känsla att sjunka ned i denna vattenfyllda
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, design, nirvana
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Ett badrumsskåp med extra allt

av David Goss

Badrumsskåpet Arc Basin Mixer & Mirror Storage av David Goss rymmer förvaring, spegel och blandare i ett. Du väljer värme på vattnet genom att trycka på några integrerade knappar som finns installerade på skåpet. Däremot hittar jag ingen sida där badrumsskåpet finns att köpa så frågan är om det finns i produktion.
Läs mer om Badrum, badrum, design, david goss, Arc Basin Mixer & Mirror Storage
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

EasyClick

Istället för att köpa nytt badkar

Badkaren spelar en större roll i badrummet - det ska inta bara gå att bada i utan det ska matchas in snyggt till övrig inredning. Duravit har precis kommit ut med EasyClick som alltså är x22väggarnax22 runt själva karet och som jag göra det lättare för den inredningssugne att skaffa den perfekta matchen. Billigare än att köpa ett nytt badkar antar
Läs mer om Badrum, badrum, badkar, duravit
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Tv och badkar i ett

När Karim Rashid får bestämma

Jag fattar inte hur mycket Karim Rashid kan spotta ur sig och hur många samarbeten han har med olika företag. Fascinerande och jag är nöjd då jag älskar hans formspråk. Däremot går jag inte igång på badkaret med inbyggd tv, mest för att jag tror på att ha miljöer där man är fri från tv-apparater och datorer. Jag föredrar hans bulliga och karamellig
Läs mer om Badrum, tv, badkar, design, karim rashid
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Konstfull inredning i badrummet

Återigen italienare

Det är snyggt , det är bulligt och det är färgglatt. Ja, det är väl vad man snabbt kan konstatera då man studerar bilderna på Gsg:s badrum. Givetvis är det italienare som är framme igen och denna gång är inte hemsidan särskilt irriterande. Jag tycker kombinationen orange och vitt är fantastisk men skulle nog ändå själv inreda i svart och vitt.
Läs mer om Badrum, badrum, design, gsg, italien
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Glasmosaik till badrummet

av italienska Evit

Åh, vad härligt att kliva in i ett badrum full av bubblor! Ja, det är verkligen något det där med italienare och badrum. Bakom glasmosaiken står det italienska företaget Evit och jag drömmer mig bort till ett bubbelbadrum.
Läs mer om Badrum, badrum, design, evit, glasmosaik
37.3°
+
Lotta Madetoja
0

Übertunga handfat

från D'Vontz

Stora tunga handfat i natursten är inte direkt min kopp med te men så har jag ju heller inte ett gigantiskt badrum i marmor.
Läs mer om Badrum, badrum, design, natursten, d'vontz
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Shampoflaska med radio

Muji

Muji har gjort en radio som passar perfekt med deras serie med shampo-, tvål och balsamflaskor. Det är bara att vrida på locket och du sätter på radion samt bestämmer volymen. I botten på flaskan rattar du in rätt dusch- eller badkanal. Jag gillart! Tyvärr finns bara flaskradion att köpa i Japan men man kan kanske hålla tummarna att Åhléns tar in d
Läs mer om Badrum, bad, design, shampo, muji, japan, åhlens
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

Runda former i badrummet

Från Cosmogres

Nog ser det lite härligt bulligt och snällt med de runda formerna från Cosmogres? Det är Sabrina Selli som har formgivit den här serien med en en väggmonterad toalett som påminner om en stor bubbla som kommer ut ur väggen. Tydligen kan man få serien i flera färger men jag känner att vitt räcker nog om man nu inte är sugen på att leva i en värld som
Läs mer om Badrum, badrum, design, cosmogres
36.8°
+
Lotta Madetoja
0

Badkaret för en sann fashionista

Eller?

Jag tjatar ofta om hur duktiga jag tycker italienarna är på badrum men i detta fall har de gått för långt. Eller är drömmen att sitta som en tummelisa i den gigantiska fruktansvärt fula skon och ta sig ett bad efter en hård arbetsdag? Nä nä inget för mig i alla fall.
Läs mer om Badrum, badkar, sko, badrum, design
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Vågar och toalettsitsar

Matchar ditt liv och badrum

Wendy Gold jobbar med att designa toalettsitsar och man kan få i stort sett vilket motiv man vill. Jag såg en sits, med vad jag tror var någon typ av gammalt klassfoto och det känns väl lite väl galet. Wendy säljer även personvågar som väl är tänkta att lätta upp tillfällena då man ställer sig på vågen men jag är nog mest bara skeptisk.
Läs mer om Badrum, badrum, design, inredning
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

Är det så här Robert Wells sitter?

Musikaliska sitsar i hemlighuset

Ja, det här är väl toalettsitsar man kan hitta hos musiker med lite för mycket pengar eller med lite för ivriga presentköpare omkring sig. Jag skulle inte bli förvånad om vår folkkäre Robert Wells har en dylik sits hemma på hemlighuset.
Läs mer om Badrum, badrum, design, musik
37.5°
+
Lotta Madetoja
0

Låt ditt badrum blomma

Handfat från Kohler

Egentligen är jag inte så förtjust i mönstrade handfat med dessa från Kohler tar handfaten till en annan dimension. Oerhört vackert i rätt miljö och inredning.
Läs mer om Badrum, badrum, handfat, kohler
37.2°
+
Lotta Madetoja
0

En kran

Flera möjligheter

Jag har tidigare skrivit om en liknande kran men då var blicken riktad mot Japan. Nu är det tyska Köhler som har tagit fram en kran som man kan vrida efter behag, uppåt så blir det som en drickfontän och nedåt så är det en helt vanlig kran. Jag gillar idéen och det dröjer nog inte länge förrän vi har en rad sådana här kranar på marknaden.
Läs mer om Badrum, kran, kök, badrum, design, köhler
37.1°
+
Lotta Madetoja
0

Badrumsporr på hög nivå

Svängda ben, puffade kuddar och schäslonger

Drömmer du dig bort till forna kungariken och vill omge dig med dess elegans och lyx kanske badrummen från Lineatre är det du drömmer om. Här hittar man allt från schäslonger till pärlprydda vattenberedare. Ingenting behöver stoppa dig från att fylla badrummet med puffar, svängda guldben, strass och pärlor blandat med marmor, små lampetter i sammet…
Läs hela artikeln
Läs mer om Badrum, badrum, design, inredning
36.9°
+
Lotta Madetoja
0

Badrum i marockansk stil

från Delpha

När jag ser de här badrummen kommer jag osökt att tänka på Simon och Thomas. De skulle lätt kunna ha några fingrar med i inredningen. En dröm för dem som längtar efter ett badrum med mycket mosaik och med en Marocko light feeling.
Läs mer om Badrum, badrum, design, inredning
37.4°
+
Lotta Madetoja
0

Abisko från Eumar

Ett böljande handfat

Abisko från Eumar ser onekligen inte ut som vilket handfat som helst och det krävs lita badrumsyta för att få plats med det. Jag tänker mig att det är ett handfat som passar hela familjens medlemmar då kidsen kan tvätta sig i den nedre x22svängenx22.
Läs mer om Badrum, badrum, handfat, eumar, abisko
37.0°
+
Lotta Madetoja
0

Badrum med organisk känsla

av Ross Lovegrove

Ross Lovegrove har många strängar på sin lyra. Han designar möbler, badrum, produkter, bilar, flygplanssäten och hus. Han beskrivs som en visionär och arbetar för att utveckla hållbar design som inte påskyndar utarmningen av vår jord. Badrumsinredningen som får mig att tänka på ett korallrev heter Istanbul och den andra lite mer x22frittflygandex22
Läs mer om Badrum, badrum, ross lovegrove, design, formgivning
r