11 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Apple släpper ny reklamfilm för Apple Watch Där den smarta klockan framhålls som en livräddare
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Apple släpper ny reklamfilm för Apple Watch

Här ovanför kan ni kolla in en ny reklamfilm för Apple Watch som Apple släppte under nyårsdagen. I filmen spelas ett gäng samtal som ringts till 911, USA:s motsvarighet till 112, med hjälp av Apple Watch upp.

Apple skriver själva att detta bara är ett axplock bland händelser där människor fått hjälp då de kunnat ringa 911 via sin Apple Watch. Att kunna ringa till SOS Alarm via sin smarta klocka är givetvis en väldigt bra funktion även om den förhoppningsvis inte behöver användas särskilt ofta.

Mac, Apple Watch, sos alarm, 911, livräddare
Rykte iPhone och Apple Watch kan få krockdetektering Kan komma att kan ringa SOS Alarm själv vid bilolyckor Wall Street Journal har varit i kontakt med källor som uppger att Apple arbetar på att utveckla ett system som skulle låta iPhones och Apple Watch känna av om de är med i bilolyckor. Det så kallade "Crash detection"-systemet skulle använda sig av sensorer i telefonen och klockan, bland annat accelerometern, för att känna av när bilen som användaren färdas i blir inblandade i en krock. Tanken är även att iPhone eller Apple Watch själva skulle kunna ringa upp 911, USA:s motsvarighet till SOS Alarm, om de känner av att de är inblandade i en bilolycka. Google har sedan 2019 en app som man kallar för "Personlig Säkerhet" som gör samma sak som det Apple nu ryktas utveckla till iPhone och Apple Watch. Tumnagel
42.7°
0
38.1° 0 Wille Wilhelmsson Wille Wilhelmsson
mån. 3 jan 2022, 16:45
Apple släpper ny reklamfilm för Apple Watch Där den smarta klockan framhålls som en livräddare
38.1°
0