m

Det här vill vi se från Apple ikväll

Vad vill du se?

Mac / Rykten

Man må tycka att iPhone är perfekt men det finns massor att göra och förhoppningsvis så får vi några av våra önskemål tillgodosedda i kväll då Apple kommer att visa iPhone OS 3.0.

Här är listan på de saker jag gärna vill se i kväll, kommentera gärna vilka saker ni vill ska läggas till!

Klipp och klistra
Vad som helst, text och pixlar, från vart som helst. Kan inte vara en stor sak att fixa.

Multitasking
Att bara köra ett program i taget har sina fördelar, men jag vill att man går halvvägs i alla fall och låter program "pausa" så att man kan hoppa mellan dem och fortsätta exakt där man slutade.

Tillägg
Jag vill kunna lägga till roliga saker på min startskärm och förändra på andra saker som jag kan med de små hack som finns via Cydia. Inte speciellt troligt att Apple tillåter detta tyvärr.

Push notification
Vi blev lovade detta i höstas, det måste komma nu.

Bättre tangentbord
Ju bättre appar som kommer till iPhone ju mer kommer man att vilja skriva. Dagens tangentbord fungerar fint om man gör som man ska, men allt kan bli bättre.

MMS
Jag har tokdissat MMS men är övertygad om att jag kommer att använda det som en tok om det görs på rätt sätt. Bara för att jag ska få äta upp det jag tidigare har sagt.

Synkronisering av anteckningar och att-göra
Japp. Kom igen!

Bättre programhantering
När iPhone kom hade den 15 appar och min första tanke var hur man skulle hantera detta när det dök upp fler. Den lösningen som finns i dag funkar fint när man har några fler men har man många är det värdelöst.

Fullt bluetooth-stöd!
Det är pinsamt att man inte kan skicka filer via bluetooth eller lyssna på stereoljud via bluetooth.

Videostöd
Det kommer inte att bli vackert, men varför kan vi inte filma med våra iPhones?

Telefonen som modem
Det här är också pinsamt att det inte har fungerat från start - självklart vill jag kunna använda min iPhone som ett 3G-modem för att få uppkoppling till min dator.

Missade en sak:
Ladda upp bilder i Mobile Safari
Det är oerhört irriterande att man inte kan ladda upp bilder i Mobile Safari. Om man stöder på en ladda-upp-knapp i dag är den avaktiverad när den borde kicka igång bildväljaren.

RSS 38 kommentarer till artikeln
carlsson
Är rejält besviken på iPhone och hoppas på följande:

NACKDELAR, BUGGAR OCH VÄRDELÖSHET
- Långsam navigering
- Dålig ring-, sms- och kalendersignal (volymen i Inställningar gäller inte, övriga ljud hörs bara i headsetet när det är ikopplat).
- Ingen MMS (Jag skiter fullständigt i att det går att maila. Det ÄR en nackdel att den inte hanterar MMS)
MMS ÄR - oavsett vad man tycker - en funktion som finns och används av väldigt många mobiltelefonanvändare.
- Ingen global sökfunktion
- "Riktiga" smileys
- Adressbok och SMS-delen borde ha möjlighet att visa tangentbordet som förval (gäller egentligen alla applikationer som går att skriva i). Dvs; Efter klick på Kontakter ska man alltid hamna i sökfältet.
- Ingen videoinspelning
- Ingen klipp och klistra
- Inget stereobluetooth
- Ingen vidarebefordran av SMS
- Ingen vidarebefordran av kontakter
- Värdelös kalenderhantering
- iPod startar alltid från låt 1 i biblioteket efter att man synkat
- Ingen inbyggd anteckningssynkronisering
- Stäng av hörlurskontakten 3 sekunder efter avslutat samtal, annars sätter man på sin musik jämt och ständigt, i samband med att man lägger på.
- Ingen Multitasking
- Ringsignalar och SMS-signaler - Borde vara samma, borde vara lättare att hantera.
- Separata sigar för varje epostkonto
- Snooza SMS alt möjlighet att Lägga in i kalendern/ToDon
- Varför går det inte synka via BT eller Wifi?
- Inte samma färg på kalendrarna i iCal som i telefonen....?
- Visa en lista med föreslagna ord från lexiconet istället för bara ett ord.
- Möjlighet att kunna lägga in automatisk påminnelse på alla nya events.
- Visa alltid datum i menyraden, bredvid klockan.
- Varför går det inte skriva en tab?
- Varför går det inte filma med kameran?


ÖNSKEMÅL
- Justerbara ljud, inte bara på/av. Dvs, jag vill kunna reglera vilken nivå tangenttryckningar, SMS-signaler etc är.
- Möjlighet att snooza SMS-signaler vore suveränt.
- Flygplansläget stänger av Airport. Låt det istället vara som senast man hade på flygplansläget.
- Riktig GPS
av carlsson, tisdag 17 mars 2009 kl 11:07
carlsson
...forts:
- Riktig GPS hade varit suveränt (dvs, inte baserad på 3G-uppkopplingen).
- Epost borde kunna visas i klump (inte behöva gå in på resp konto för att läsa mail)
- Bättre efterhantering: Om telefonen är låst och det ploppar in SMS, missade samtal och kalenderhändelser så finns det inget smidigt sätt att hitta dessa när man låst upp telefonen. Dvs, jag måste komma ihåg var jag ska kolla och sedan gå in i respektive program för att fullfölja "ärendet".
- Nyckelhanteraren från Macen - Japp, hade varit suveränt!

Alla nackdelar som jag listar upp är problem som Apple hade kunnat lösa enkelt, och om dom hade använt iPhone själv hade de insett de här bristerna. Jag är milt sagt besviken på att Apple levererar en så här undermålig produkt. Hade jag vetat vad jag vet idag hade jag INTE bytt från min tre (3) år gamla Treo 650 till iPhone.
av carlsson, tisdag 17 mars 2009 kl 11:07
Mr_Eddie
Jag tycker att iphone är den bästa telefon jag har haft någonsin och då är jag en person som byter telefon var och varannan månad. Klart det finns nackdelar med den.
Jag skulle vilja se bla:

- Kunna ändra ringsignal lättar
- Sms signal likaså
- bättre ordlista när man skriver sms.
- mms
- klipp och klistra
- skicka sms till flera samtidigt
- skicka kontakter

finns mer, men dessa saknar jag mycket... tycker ändå att iphone piskar alla andra telefoner på marknaden med hästlängder så dessa problem kan jag se igenom fingrarna med.
av Mr_Eddie, tisdag 17 mars 2009 kl 11:15
tva
Är väl kul om det blir bättre - men är det så viktigt?
Tycker det funkar smutt som det är.
av tva, tisdag 17 mars 2009 kl 11:20
czech
Fattar inte att nästan alla tycker att tangentbordet fungerar fint i sin nuvarande form. Visst, om man skriver på engelska. Men så fort man ska blanda in våra svenska vänner ÅÄÖ blir det problem.

Korta ord ger problemet att de ofta har varianter med prickar, med ring eller ingenting alls. T ex. har/hår/här. Skriver jag "har" får jag förslaget "här". Om jag då egentligen ville skriva "hår" blir det jobbigt. Eller om jag vill skriva "har" och samtidigt försöker ha lite hastighet på skrivandet, då är det lätt att missa att telefonen föreslagit och felaktigt korrigerat "har" till "här". Då blir det jobbigt, det finns inget smidigt sätt att korrigera telefonen utan man får sudda ut ordet och börja från början eller försöka pilla dit markören i ordet och korrigera.

Långa (och i synnerhet sammasatta) ord med ÅÄÖ är också problematiskt eftersom de ofta inte finns med i ordlistan. Det är först när man skrivit klart ordet som man märker att det inte fanns med i ordlistan och eftersom det inte finns något direkt smidigt sätt att korrigera blir det återigen jobbigt.

Fattar inte hur man med ovanstående problem kan tycka att tangentbordet fungerar fint? Som jag ser det måste det bero på något av följande:

- Man har ett slarvigt språk när man skickar SMS och bryr sig inte om några prickar och ringar för mycket eller för lite.
- Man hör till den lilla skara av personer som tyckte att den runda musen till första (?) generationen av iMac var suverän (allt Apple gör är bra och allt de inte gör är dåligt).

Jag gillar min iPhone trots detta, men just tangentbordet irriterar mig sjukt mycket eftersom det borde vara en relativt smal sak att ordna.
av czech, tisdag 17 mars 2009 kl 11:22
milk^
@Mr_Eddie#3:

Bara så du vet så går det faktiskt att skicka sms till flera, det är bara att trycka där uppe så får du upp ett till plus, lägg till kontakt så är det klart! Chillipill!
av milk^, tisdag 17 mars 2009 kl 11:31
carlsson
@czech#5:
Håller med till 110%!
Därav mitt förslag att visa en lista med ord, istället för bara *ett* ord.

Det blir dock problem ändå, och det lättaste att göra något åt det är väl antagligen att installera det däringa åäö-tangentbordet som någon tredjepart har gjort. Har dock inte testat själv. Tangenterna blir ju mindre och det leder säkert i sin tur till ännu mer svärande...
av carlsson, tisdag 17 mars 2009 kl 11:33
Phillip
Håller med Tva, den är perfekt som den är nu. Allt det här som carlsson och roger räknar upp är bara uråldrade skitfunktioner för specifikationsonanister.....såtillvida Apple inte bestämmer sig för att uppfinna någon av dem, då är det givetvis det häftigaste som finns!
av Phillip, tisdag 17 mars 2009 kl 11:34
Magnus Feldth
Det som du beskriver som tillägg på startskärmen skulle jag verkligen vilja ha, möjligheten att köra program direkt på home screenen.
av Magnus Feldth, tisdag 17 mars 2009 kl 11:42
Carl H. Blomqvist
@rogeråberg:

"MULTITASKING
Att bara köra ett program i taget har sina fördelar, men jag vill att man går halvvägs i alla fall och låter program "pausa" så att man kan hoppa mellan dem och fortsätta exakt där man slutade."

Ja, något liknade Palm Pre's "Deck-of-Cards" vore faktiskt väldigt trevligt.
av Carl H. Blomqvist, tisdag 17 mars 2009 kl 11:43
Eimer
Några saker som jag tycker är ovärderliga men som allt för sällan nämns i publika "önskelistor":

- Telefonen som modem men för h-vete inte bara via via bluetooth eller wifi. Det skulle bara ge en skön uptime på 30min innan batteriet är dött och några Turbo-3G blir det nog inte tal om via bt. Telefonen har en väl fungerande dock-kabel som inte drar extra ström eller t.o.m. kan ladda luren samtidigt (om datorn går på nätström). Om Huawei kan göra små dosor som funkar borde en über-telefon klara ansträngningen.

- Hantera kontakter som skickas till telefonen. Från andra än iPhones också tack. Jag vet inte om Nokia/SE-lurar skicka vcard eller nått annat skumt men iPhone gillar det inte.

- Bättre än riktig GPS. (skrev så för att få din upmärksamhet)
Vanliga bil-GPSer har en enorm svaghet... kartorna är alltid gamla. Google-maps har i min erfarenhet alltid varit bättre uppdaterad än bil-gpser. Dessutom kostar inte uppdateringen på Google något. Och gissningsvis skulle en avgift för den funktionen inte komma i närheten av vad kartor kostar till bil-gpsen.
Skulle Apple bara kunna använda de kartorna och lägga till navigerings-hjälp så kommer min bil-gps ut på blocket samma dag.

Jag håller såklart även med om copy/paste och andra självklarheter som borde komma nu.
av Eimer, tisdag 17 mars 2009 kl 11:55
Påskmust
Off-line GPS, eller möjlighet att förladda kartor för vissa städer/länder. - Som det är nu går den bara att använda i Sverige om man inte har lust att späda på semesterfakturan med ett par tusenlappar.

MMS - Självklarhet, även om jag skulle önska att alla gick över till mail istället.

Push

Multitasking

Vidarebefordra SMS

Skicka kontakter via SMS/MMS/BT/Wifi.

Stabilare OS.

Ny orientering för bläddring mellan app-sidor. Ha huvudbilden i mitten och möjlighet att bläddra upp och ner, vänster och höger. "Home" centrerar...

Teman - exempelvis bakgrundsbilder samt ändra app-ikoner.

Fullt blåtandsstöd!

Löser man inte majoriteten av dessa så är jag en av de som småsneglar på Idou just nu.... Inte för att äpple bryr sig... Men så är det.
av Påskmust, tisdag 17 mars 2009 kl 11:58
czech
@carlsson#7:

Har testat några olika varianter av det hacket, både för 1.x och 2.x. Dock har det varit problem med att de applikationer jag använt tangentbordet i blivit mycket mer kraschbenäget (vilket inte är så kul då man förlorar allt man skrivit).

Dessutom fungerar det hackade tangentbordet dåligt med ordlistor. Eftersom varje tangent blir mindre är det lättare att trycka fel, vilket förstås ökar behovet av korrigering.
av czech, tisdag 17 mars 2009 kl 12:02
Cure
Oj. En massiv lista av riktigt, riktigt allvarliga fel tas upp i tråden. Många konsumenter kanske hade sluppit bli förvånade och förbannade över att självklar och förväntad funktionalitet saknas helt (fortfarande!) - om bara Applesidor/-tidningar lärt sig skriva objektiva recensioner.

Förutom tva då.

Han tycker tydligen inte att det spelar någon roll alls att marknadens dyraste telefon saknar funktionalitet som:

Multitasking, filma, flash, copy-paste, fungerande gps, java, mms, global sök, push, modemstöd, fungerande blåtand, helt välja själv vilka program att installera, vidarebefodran av kontakter, bra ordlista, mm

Men men. Både Carlsson & Roger hade en bra lista. Jag hoppas på att Apple tänker på samma sätt.
av Cure, tisdag 17 mars 2009 kl 12:14
erkalanger
vore trevligt att kunna ta emot och skicka kontakter på ett standardiserat sätt.
av erkalanger, tisdag 17 mars 2009 kl 12:23
Djur
@Cure#14: Jag har alltid varit nöjd med funktionerna i min iPhone.
Om funktionerna i iPhonen nu tydligen är så bristfälliga så är det bara att inte köpa den, speciellt om den är den dyraste mobilen på marknaden.
av Djur, tisdag 17 mars 2009 kl 12:42
ExtraAllt
Jag hatar när alla låter skrivs över när man syncar från iTunes. Varför kan man inte behålla låtarna i mobilen men inte i iTunes? Varför måste biblioteket i iTunes vara kvar där hela tiden? Hur gör man om man är flera som använder samma dator?
av ExtraAllt, tisdag 17 mars 2009 kl 12:53
321feber
@Påskmust!
Genialiskt och super enkelt med ny orientering av gränsnittet, där Home-knappen centrerar. Jag vill ha spel till höger, Webbsidor till vänster, Apps jag inte använder så ofta uppåt. Sen ska man ju kunna ha flera sidor i djupet.

@Carlsson
Riktig GPS-Navigator och Global sökfunktion typ "Spotlight" på telefonen vore en dröm!

Andra funktioner jag vill se ikväll:
01. En komplett iCal med födelsedagar (som gärna räknar ut vad personen fyller) och deltagarlista för events.
02. Skapa nya grupper i Adressboken, och lägga till kontakter.
03. iChat med stöd för front-kamera med video.
av 321feber, tisdag 17 mars 2009 kl 13:04
Roger Åberg
@Carl H. Blomqvist: Hela Palm Pre är egentligen bara en app, deras "multitasking" är lika äkta som att Tweetie har flikar och inbyggd browser.
av Roger Åberg, tisdag 17 mars 2009 kl 13:11
Adrian
@Roger:

"PUSH NOTIFICATION
Vi blev lovade detta i höstas, det måste komma nu."

Eller så struntar Apple i det och ger bakgrundsprocesser istället. Då behövs inte push notification.

@carlsson:

Lång lista på förbättringar du har och jag håller med på många punkter, fast jag har en helt annan grundinställning till iPhone än du.

Trots bristerna är den som helhet (telefon, surfpryl, bildvisare, musikspelare osv) bättre än något annat där ute, både i gränssnittet, datorintegrationen (speciellt för oss Macanvändare som övriga mobiltillverkare närmast spottat på förut) och hårdvara.

Men du är "rejält besviken" så du tycker iPhone är en dålig produkt?

Kan du lista någon annan telefon som gör jobbet bättre, totalt sett?

Utrymmet för förbättringar är stort, men det är ändå totalt sett en produkt som jag verkligen haft otrolig nytta av sedan 2007 och jag skulle inte kunna tänka mig att gå tillbaka till att bara ha en vanlig mobiltelefon igen.

Även om iPhone saknar "riktiga" smileys...
av Adrian, tisdag 17 mars 2009 kl 13:19
Cure
@Djur#16: Självklart. Efter att ha testat den, så skulle jag inte få för mig att köpa en iPhone.

Men menar du att man inte borde påpeka att det finns stora brister? Det ökar väl bara chanserna till att felen blir fixade och att folk slipper känna sig lurade vid ett köp.
av Cure, tisdag 17 mars 2009 kl 13:37
BlackSmp
Eimer: I princip så håller jag med dig men du inser väl att du kan koppla in telefonen till USB kabeln och samtidigt använda den som modem över WLAN. Då laddar den också. Personligen så tycker jag att just att använda den som modem över WLAN vore perfekt. I min stuga har jag bra täckning på ett ställe (vid köksfönstret). Då tänkte jag bara att koppla in laddaren, lägga telefonen i fönstret och sedan så har jag wlan access i hela stugan. Helt perfekt:)

Sedan när det gäller svenska tangentbord så fungerar det mycket bättre och jag skriver inte mer fel än tidigare så jag önskar ett riktigt nationellt tangentbord.
av BlackSmp, tisdag 17 mars 2009 kl 13:47
Zebulon
Jag vill kunna synka min lista av favorit-podcaster jag har i ?TVn, så man kan streama samma till iPhonen :)
av Zebulon, tisdag 17 mars 2009 kl 13:50
Djur
@Cure#21: Självklart ska man ge feedback om vad som borde förbättras! För det finns alltid nåt att förbättra.

Dock så kändes inte ditt inlägg särskilt inriktat på det;

"Han tycker tydligen inte att det spelar någon roll alls att marknadens dyraste telefon saknar funktionalitet som"
av Djur, tisdag 17 mars 2009 kl 14:06
jonasn
@carlsson#2: iPhone har "riktig" GPS, men den får hjälp av mobilnätet. Precis som många andra mobiltelefoner, exempelvis Nokia N95.
av jonasn, tisdag 17 mars 2009 kl 14:27
Carl H. Blomqvist
@RogerÅberg: Sant. Jag syftade mer på att "Deck-of-cards"-konceptet skulle vara en trevlig GUI för att skifta mellan multitaskande applikationer.
av Carl H. Blomqvist, tisdag 17 mars 2009 kl 14:43
Eimer
@BlackSmp#22: Jo det fattar jag. Därför skrev jag att jag ville ha sladd förutom någon av de trådlösa varianterna, precis som på vilken Nokia som helst. Jag ville trycka ut min önskan eftersom "wifi tethering" har skrivits massor om men ingen utom jag verkar vilja se iPhone som ett modem.

Fördelen med trådat är att telefonen gör väldigt lite... datorn hanterar ju allt cpu-intensivt och accessar vanligan GSM/3G chippet ganska direkt som ett "modem"... om jag fattat det korrekt.

Via trådlöst måste telefonens svaga CPU jobba järnet för att hinna med att processa all data och agera "gateway", kryptera osv... Visst har det fördelar som att flera kan använda uppkopplingen och kan lättare kan placera telefonen i fönstret men jag tror inte telefonen kan leverera hastighet den vägen.

@alla
Grejen med kritik mot iPhone är ju att folk skriker efter nya och förbättrade funktioner... inte för att telefonen suger utan för att de faktiskt använder alla dessa funktioner och vill se dem förbättrade.

Jämför med andra telefoner... Kolla forumen för SE, M$eller Nokia... hur mycket folk klagar över "detaljer" i implementationen av hur mailboxar eller MMS fungerar? Nästan ingen eftersom de antagligen inte bryr sig eller ser det som så risiga funktioner att deras inlägg skulle bli avhandlingar.

Det är i alla fall min erfarenhet av andra telefoner. Jag har en SE P1 på skrivbordet (suck). Det var deras smartaste telefon då Apple släppte iPhone och alla gubbar i kostym i hela Sverige fick var sin.

Visst kan de skicka och ta emot MMS men felen i den telefonen är su grundläggande så att kritisera enstaka features känns helt meningslöst. Hela menysystemet behöver bytas, alla knappar är för små, alla inställningar är svåråtkomliga, touch-skärmen borde inte ens få kallas det osv, osv...

iPhone är så bra att den går att kritisera... så ser jag det.
av Eimer, tisdag 17 mars 2009 kl 14:55
iamanders
När går eventet av stapeln ikväll?
av iamanders, tisdag 17 mars 2009 kl 14:55
coco monkey
MMS kan jag vara utan. Sms ser jag som något som kommer utvecklas till ett betalsystem i framtiden.
Internet/mail kommer finnas i alla mobiler i framtiden. Mail inboxar kommer uppdateras kontinuerligt och inte krävan manuell check som idag. Fast samtidigt tycker jag det skulle vara nice att faktiskt låta bli att ta emot sms ibland...
av coco monkey, tisdag 17 mars 2009 kl 15:07
tva
Till dom (Cure & Philip och ev. några fler) som inte kan läsa vad jag skriver, utan hittar på massa dynga och kopplar det med mitt namn:
Kan inte ni uppgradera er själva med något som lämnat alfa-stadiet?
av tva, tisdag 17 mars 2009 kl 15:46
Hamlo
Jag vill ha följande:

1 Att den ska funka som en 3g-dongel. (helst via sladd)

2 Klipp och klistra

3 Att man ska kunna streama musik från iPhone till ariport express. Fattar inte att detta inte redan finns.

4 Håller med om Påskmusts navigeringsförslag (upp, ner, höger, vänster)

5 Stöd för flash

6 Mini iWorks och ett bättre tangentbord så att man skulle kunna jobba om man vill.

7 Samarbete med Spotify! (eller att de godkänner en framtida Spotify-app)

8 Volymkontroll på hörlurarna som fungerar (brukar ha min telefon uppkörd i stjärten vilket gör den lite svåråtkomlig. Funkar dock utmärkt om man inte vill bli rånad)

När det gäller MMS och Film så tror jag inte att jag skulle använda funktionerna så mycket men det gör inget om de kommer.
av Hamlo, tisdag 17 mars 2009 kl 15:53
Boström
jonasn: Ja, den har riktig gps. Skillnaden är dock att i Nokian kan du ställa in om a-gps ska vara aktiverad. Dessutom är du inte låst till Google Maps, som är helt värdelöst som bil-gps, utan kan själv välja att installera exempelvis riktig navigationsmjukvara från exempelvis Tomtom eller Garmin.

GPS:en i dagens iPhone är mest en skrytfunktion och knappast så användbar som den borde vara.
av Boström, tisdag 17 mars 2009 kl 15:54
Hamlo
När det gäller blåtands headset:

Det är bara mäklare som använder blåtand. Mäklare har också J Lindeberg-skärp!
av Hamlo, tisdag 17 mars 2009 kl 15:57
Krypto
Vill ha:
1. Copy'n'paste
2. Vidarebefodra SMS
3. PUSH
4. Videostöd
5. Möjlighet att bjuda in fler deltagare till ett kalenderevent direkt i telefonen.

Vill INTE ha:
1. Flash - låt mig slippa skiten! Titta bara på hur mycket processorkraft den använder.
2. MMS - distribuera som ett separat program till dem som vill ha.

Annars tycker jag att det är den bästa telefonen på marknaden. Det finns fortfarande inte någon annan telefon, som jag testat, som har ett gränssnitt i närheten av samma användarvänlighet.
av Krypto, tisdag 17 mars 2009 kl 16:02
cmlewan
"Att bara köra ett program i taget har sina fördelar,"

Not really.

"men jag vill att man går halvvägs i alla fall och låter program 'pausa' så att man kan hoppa mellan dem och fortsätta exakt där man slutade."

Så funkar det väl redan nästan?
av cmlewan, tisdag 17 mars 2009 kl 16:33
nelar
Skulle vilja kunna styra telefonens "läge" via kalendern, dvs när jag har lagt in ett möte så ska telefonen gå i tyst läge när mötet börjar. Kanske redan finns?!
av nelar, tisdag 17 mars 2009 kl 16:45
Voxar
TELEFONEN SOM MODEM: Allt jag bryr mig om egentligen.
av Voxar, tisdag 17 mars 2009 kl 17:17
p2d
Måste bara säga att jag provade iPhonemodem häromdagen. Funkar riktigt bra faktiskt. Dock är det lite trist att man måste ha en jailbreakad telefon för att det ska fungera. Och en proxylösning är väl inte det smidigaste även om det fungerar.
av p2d, tisdag 17 mars 2009 kl 17:36
Kommentera artikelnVolkswagens kommande elbil ska vara för alla
I.D. Neo ska kosta under 250.000 kronor 
54.1°
+
Bobby Green
0
Ytterligare rykte pekar på Netflix-producerad Diablo-serie
Stay awhile and listen 
46.8°
+
André Stray
0
Bethesda lät döende 12-åring spela Fallout 76
Fint! 
55.0°
+
André Stray
0
Det blir verkligen ingen diesel i en Porsche i framtiden
Yihaaa! 
48.5°
+
Roger Åberg
0
Trailer för Operation Finale
Oscar Isaac går på nazistjakt 
42.9°
+
André Stray
0
Tut i luren - 10 år sedan första Android-luren släpptes
Operativsystemet som idag dominerar mobilmarknaden 
46.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Devil May Cry 5 får mikrotransaktioner
Köp Red Orbs för riktiga pengar 
19.9°
+
André Stray
0
En första titt på säsong 22 av South Park
Nya säsongen drar igång i veckan 
47.5°
+
André Stray
0
Kingsman 3 har premiär november 2019
Matthew Vaughn skriver och regisserar 
42.4°
+
André Stray
0
Nepal har fördubblat antalet vilda tigrar på nio år
Hoppas fler länder gör samma sak 
68.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Kojima Productions visar lite mer Death Stranding
Ny trailer med Troy Baker! 
42.1°
+
André Stray
0
Nu slutar Stockholm med papper i parkeringautomater
Allt blir digitalt 
52.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Ny trailer för Bumblebee
Verkar vara Transformerfilmen vi väntat på 
44.4°
+
André Stray
0
Bragi stämmer OnePlus
För användandet av varumärket Dash 
31.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Pryltjuvar snabbt gripna efter klantig stöld
Pro tip. Sno inte GPS-sändare 
48.5°
+
Wille Wilhelmsson
0
Det verkar bli Comcast som köper Sky
Fox och Disneys bud räckte inte till 
31.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Disneys VD anser att det kanske har blivit för mycket Star Wars
Ska bli lite lugnare på Star Wars-fronten framöver 
53.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Danmark fixar körkort i mobilen
På sikt ska alla danska id-kort digitaliseras 
60.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Facebooks ryktas visa upp Portal nästa vecka
Första prylen för smarta hemmet från Facebook 
22.3°
+
Wille Wilhelmsson
0
Eric Schmidt förutspår att Internet delas i två delar till 2028
En "amerikansk" del och en "kinesisk" del 
20.7°
+
Wille Wilhelmsson
0
WHO: Alkohol ansvarigt för fem procent av världens dödsfall
1 av 20 dör på grund av alkohol 
30.2°
+
Wille Wilhelmsson
0
Rykte Blir Apples streaming-tjänst en barnkanal?
Apple vill inte ha sex och våld i sin kommande tv-tjänst 
11.6°
+
Wille Wilhelmsson
0
Japan har landat på asteroiden Ryugu
Två av deras farkoster genomförde en lyckad landning i helgen 
51.4°
+
Wille Wilhelmsson
0
Cancersjuk kille fick spela Super Smash Bros. Ultimate
Fick testa demo av Nintendos kommande spel på sin dödsbädd 
58.4°
+
Wille Wilhelmsson
0