11 i dag 32 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Detta kommer Apple släppa under 2022 Om man får tro bra analytiker
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Detta kommer Apple släppa under 2022

Mark Gurman på Bloomberg har väldigt, väldigt ofta rätt om de saker han tror ska komma från Apple. Han verkar helt enkelt sitta på utomordentligt bra källor, så nu när han har pratat om vad Apple ska släppa under nästa år lyssnar jag.

På Mac-sidan kommer det att fortsätta hända saker. MacBook Air och MacBook Pro 13 har ju båda fått M1 men ligger i samma låda som tidigare. Detta ska det tydligen bli ändring på, i alla fall för Air. Båda ska få M2-processor. Så har väntat med att slå till på en M-processor-mac kan det vara värt att vänta lite till.

Mac mini ska också komma i ny versioner, alltså flera olika. Jag gissar på en som är mindre med M2 och lagom med portar och en som är lite fetare med M1 Pro och Max och lite fler portar. Hade varit grymt och nog passat väldigt många konsumenter. Självklart ska det även komma en Mac Pro med M-processor.

På iPad-sidan kommer iPad och iPad Air att uppdateras. iPad Pro väntas däremot komma i en ny design och bland annat få trådlös laddning. En iPhone 14 kommer inte helt oväntat och iPhone SE kommer att uppdateras med 5G, troligen redan i vår. Apple Watch SE kommer även att uppdateras och så får vi så klart även en ny Apple Watch.

Sist men inte minst så ska AirPods Pro komma i en andra generation.

Kanske inte jättemånga oväntade nyheter. Saknas gör ännu en iMac Pro med Pro/Max-chip och större skärm. Personligen ser jag verkligen fram mot en helt ny Air!

Mac, MacBook, air, Mac mini, m1, m2
38.0° 0 Roger Åberg Roger Åberg
tis. 7 dec 2021, 12:45
Detta kommer Apple släppa under 2022 Om man får tro bra analytiker
38.0°
0