7 i dag 10 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Intressant snack om kommande MacBook Pro Vad får vi?
Ingen video laddad. Detta kan bero på adblocker.
Försök igen
Video till Intressant snack om kommande MacBook Pro

Rene Ritchie är en jävel på att snacka men han är också bra på att samla ihop massor av information. För på måndag får vi, troligen, nya MacBooks och det är verkligen superintressant.

För de nya maskinerna är inte "bara" gamla MacBooks med nya chip i sig utan vi förväntar oss en helt ny design. Och då är det dags att börja drömma på riktigt.

Men vi börjar med chipet. Det kommer troligen att heta M1X och vara en fetare version av M1. Exakt hur den kommer att fungera återstår att se, men räkna garanterat med möjlighet till mer minne än på M1 och massor av mer kraft, framförallt på grafiksidan. Jag räknar med att det är ett chip som kommer att skrämma livet ur oss och ändå ha bra batteritid vid slösurfning. Videoredigering på de här maskinerna lär bli en dröm.

Men vi förväntar oss också en ny design och nya storlekar, eller ny storlek på minstingen i alla fall. 14 och 16 tum är det som det pratas om när det kommer till skärmstorlekar och skärmarna ryktas vara av miniled-typ, precis som på stora iPad Pro. Det finns kanske en möjlighet att skärmarna även kommer att rulla på i 120 Hz när det behövs, något som också hade varit en dröm. Speciellt om det automatiskt skulle anpassas till lägre frekvenser när man så ville, typ redigerade film.

Formen hoppas jag blir mer kantig, som iPads och iPhone, och så hoppas jag på en vettig kamera med center stage. Om det kommer till den billigaste iPaden men inte till MacBooks blir jag faktiskt sne.

Portarna har jag inte så mycket åsikter om eftersom jag inte använder SD-kort, men jag hoppas ändå på HDMI och SD-kort. Det hade varit snällt. Minst fyra USB-C-portar ser jag fram emot.

Vad ser ni mest fram emot?

Mac, Mac, MacBook, event
Apple bjuder in till event 18 oktober Vi förväntar oss nya MacBooks, Mac mini och kanske AirPods Apple har precis skickat ut inbjudan till sitt nästa event som kommer att äga rum på måndag 18 oktober. Vi förväntar oss att se nya MacBooks, möjligtvis tredje generationens AirPods och en Mac mini med ny design och biffigare insida. På inbjudan står det ett ord; "Unleashed", vilket lär betyda att vi får se någon sorts M1X, som skulle vara en mer kraftfull version av företagets egen M1-processor som kom till MacBooks förra året. Liveströmmen sker som vanligt klockan 19:00 på Apple.com. Tumnagel
46.1°
0
37.0° 0 Roger Åberg Roger Åberg
fre. 15 okt 2021, 15:30
Intressant snack om kommande MacBook Pro Vad får vi?
37.0°
0