34 i dag 38 i går s Logga ut Logga in Skaffa Premium!
Nu låter Apple inte längre användare stanna på iOS 14 Gick tidigare att skippa iOS 15 och få säkerhetsuppdateringar
Nu låter Apple inte längre användare stanna på iOS 14
iOS 14
Foto: Apple

När iOS 15 släpptes i höstas fick användare välja om de ville stanna på förra versionen av operativsystemet (iOS 14) och samtidigt fortsätta få säkerhetsuppdateringar. Bra för de som vill fortsätta ha sin enhet så säker som möjligt, men inte vill uppdatera till ett helt nytt operativsystem direkt när det släpps. Nu verkar dock den möjligheten ha försvunnit, vilket kanske är rimligt. iOS 15 är nu på version 15.2.1 och är förhoppningsvis mer stabilt nu för de flesta än vad det var från början.

Apple har precis också berättat att 72 procent av alla enheter från de senaste fyra åren kör iOS 15, totalt rullar iOS 15 på 63 procent av alla enheter.

Mobil, iOS, apple, iPhone, iOS 15, iOS 14

Nu kan du ladda ner iOS 15
Du kan också behålla iOS 14 om du känner för det

Igår kväll släppte Apple den senaste versionen av iOS vilken går att ladda ner för alla som kör en iPhone som släppts de senaste sex åren. Ni hittar alla iPhones som är kompatibla med iOS 15 här. Skulle man vilja fortsätta köra iOS 14 på sin iPhone men ändå få tillgång till de senaste säkerhetsuppdateringarna och annat så är inte heller det något problem. För första gången någonsin så kommer Apple nämligen även att fortsätta utveckla den föregående versionen av operativsystemet parallellt med den senaste. Exakt hur länge Apple har planerat att fortsätta uppdatera iOS 14 finns det inga uppgifter om för tillfället. Här nedanför hittas ett videoklipp från CNET som sammanfattar de kanske mest intressanta uppdateringarna i iOS 15. Där hittas även ett lite längre videoklipp från 9to5Mac som går igenom iOS 15 lite mera grundligt. Tumnagel
41.4°
0
40.4° 0 Hugo Engström Hugo Engström
fre. 14 jan 2022, 09:00
Nu låter Apple inte längre användare stanna på iOS 14 Gick tidigare att skippa iOS 15 och få säkerhetsuppdateringar
40.4°
0